OFFLINE

Retrótrendi technószínek a Reeboktól

2007. szeptember 7., péntek 11:33

1982-ben tarolt az aerobic és a legdurvább hajak mentek. Megszületett egy legenda (a képen látható freestyle cipőről van szó). Most, 25 év után a hajak már nem olyan durvák, de a legenda visszatért - nem szóról-szóra, de összességében ezzel a mottóval reklámozza reciklált retrókollekcióját a Reebok. A lényeg, hogy technószínekben (vagy graffiti motívumokkal ellátva) ismét lehet kapni a magas szárú aerobiccipőket, de most nem ugrálásra, hanem főleg utcai divatnak szánják. Megfigyeléseink szerint Európa szerencsésebb országaiban nagyon népszerű, nálunk egy ideig még várni kell, hogy megérkezzen. (Az Ebay-en ellenben megrendelhető, igaz többnyire a rövidszárú változat kb. 50 dollárért - kb. 9400 HUF.)

A cipőt nagyon rózsaszínben (hot pink), lilában, narancssárgában és zöldben lehet kapni. Együtt pedig szívderítően néznek ki a kirakatban.

Ne maradj le semmiről!

KOMMENTEK

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta