OFFLINE

Megszületett a Crocs kistestvére

2007. szeptember 7., péntek 09:56


Nálunk ugyan most kezdődik az ősz és a hideg, de a földgolyó szerencsésebbik felén nyílnak a virágok és tavaszi cipőket válogatnak a nők. Nyilván rájuk gondolt a Skechers, mikor egy merész húzással piacra dobta  a Cali gear cipőket, amik hát, miért tagadná bárki is, egészen olyanok, mint a Crocs, és mivel olyanok, semmivel sem szebbek. Némely változatuk talán egy hajszálnyival nőiesebb, mint például a fent látható rózsaszín, amit egyébként Ashlee Simpsonnal reklámoznak. De van olyan is, ami hajszálra úgy néz ki, mint a Crocs, és ha én lennék a Crocs be is perelném őket:A legrondább azonban a férfiaknak szánt változat, ami lent látható. Sajnos legjobb lesz, ha felékészülünk a cipők érkezésére, jövő tavasszal ugyanis egészen biztosan ezzel támadnak majd minket is. A rózsaszín cipő (amiből persze számos más szín létezik) ára 30 dollár, a Crocs utánzatoké pedig 22.


Ne maradj le semmiről!

KOMMENTEK

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta