OFFLINE

Gwen Stefani retrócuccaival nyílt a New York-i divathét

2007. szeptember 7., péntek 10:03

 

Nézzen L.A.M.B ruhákat!

 

Gwen Stefani L.A.M.B nevű kollekciója nyitotta szeptember 5.-én a New York-i divathetet, amelyen bár még javában tombol az ősz, már a 2008-as tavasz trendjeit mutatják be. A nyolcnapos rendezvényen hatvan tervező vonul fel tavaszi divatötleteivel, az esemény tetőpontját a Ralph Lauren negyvenéves divatdiktárori munkásságát méltató szombati ünnepség jelenti. Az első nap alapján a tavaszi divat alapvetése: marad a ruha, de a csillogó-nőies-kifogástalanul tiptop őszi irányzattal szemben kicsit szétszórtabb és lazább megközelítésben. Az első nap két nagy fellépője Gwen Stefani és a Max Azria volt. A show-n Kingston nevű gyermekével megjelenő Stefanit nyílt színi ovációval köszöntötte a közönség, miután a fekete-fehér spektrumon mozgó retró és modern elemeket ötvöző kollekcióját bemutatta, majd fiáról elnevezett cipőivel is előrukkolt. Azria BCGB kollekciója az anyaghasználatban domborítja a nőies vonalat: pirosas pinkkel megbolondított szürkés-füstös organza és tüll cuccai miatt elsősorban a tizenévesek kedvence. A nyitónapon Ashlee Simpson, Sophia Bush és Martina Hingis teniszező is az első sorban, a kifutó közvetlen közelében bámészkodott, számolt be az AP.

Ne maradj le semmiről!

KOMMENTEK

 • 2007.09.07 20:58:24Brizsitt

  A fekete-fehér csíkos jöhet, de akkor most még több olyan "jányka" fog futkározni az utcákon, aki nem bírja el a táskáját és cipőjét, mint az első képen látható hölgyemény?

 • 2007.09.09 22:03:38Macaroon

  Nem azt mondták, h letakarították a kifutókat az anorexiásoktól? Ez borzalmas! Nem csak melle, még puncija sincs:-(

 • 2007.09.10 00:55:08sys

  ezek tökjó ruhák, jól meg is vagyok lepve -- nem emlékszem, mikor láttam utoljára olyan cuccokat kifutón, ami nem a hordhatatlan baromság kategória volt.  a harminckilós modellek, hát igen.... :/

Blogok, amiket olvasunk

MENŐ LAKÁS Hangulatos nappalik fehér téglákkal

A fehérre festett téglafal olyan visszafogott dizájnelem, ami egyből érdekesebbé tesz bármilyen lakást. Mutatjuk a jó példákat: modern, szellős, világos.

KETTŐS MÉRCE Kinek járjanak a segélyek?

Aki megérdemli? Aki rászorul? Aki balszerencsés? Az igazságos újraelosztás rendszere nem is olyan egyszerű.

GADGET Menő mobil 26 ezer alatt

A Xiaomi Redmi 4A az egyik legkedveltebb telefon hazánkban a gyártó kínálatából. Nem is csoda, mert ilyen tudást ilyen áron kevesen adnak!
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta