OFFLINE

Valentino nyugdíjba megy

2007. szeptember 5., szerda 08:01


A 75 éves divatcsászár júliusban ünnepelte 45 éves fennállását a divatszakmában és most a 2008 januári befejezés mellett döntött. „Ez a tökéletes alkalom, hogy búcsút mondjak a divatvilágnak” – nyilatkozta nyugdíjazását bejelentő közleményében, írja az Afp. Az utolsó utcai kollekcióját októberben, Párizsban, az utolsó, egyedi tervezésű haute couture darabjait jövő januárban mutatja be. A skarlátvörös ruhákkal védjegyzett tervező a 45. munkában töltött évét méltató ünnepségsorozaton döntötte el, hogy befejezi. „Olyan pillanat volt, amit lehetetlen megismételni. Boldognak és szerencsésnek érzem magam, hogy évtizedeken keresztül, a divat és az üzleti világ folytonos változása mellett is megőrizhettem saját stílusomat” – magyarázta. Valentino Clemente Ludovico Garavani 1932 május 11-én született, az észak-olasz Vogherában.


Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

JEGYZETLAP Posztnyár szindróma

Ha csak sóhajtozunk, és utáljuk, hogy vége, egyre nyomorultabbul érezzük magunkat. Négy lépés, hogy a szeptembert is élvezni tudd!

STÍLER Netes szépségdilik: ezeknek ne dőlj be

Ha nem akarsz úgy kinézni, mint egy cirkuszból szabadult bohóc, ne a csodatévő appok képeinek higgy, hanem a tükörnek. Az ugyanis nem halványítja el a bőrhibákkal együtt a sminkedet is.

HOMÁR Fifikás, de bebukott parkolóteszt budán

Jó napot, miért büntetnek meg, ha még a fizetőövezet kezdetét jelző tábla előtt parkolok, a nem fizető zónában? Csak. Parkolócég, 12. kerületi módra.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta