OFFLINE

Stephanie Seymour a Sisley arca

2007. szeptember 5., szerda 11:17


Érdekes és egyben örvendetes dolog, hogy Stephanie Seymour még a pályán van, olyannyira, hogy ő a Sisley idei őszi kampányának az arca. Mint tudjuk, Seymour a 90-es években volt nagy sztár, amikor összemelegedett a biciklisnadrágos Axl Rose-zal és oldalán az oltárhoz sétált a November Rain című klipben, amit mindannyian nagyon szerettünk, hiszen kicsik voltunk. A románcnak aztán vége lett, ami elnézve a mostani  képeket nem is csoda, hiszen a 39 éves, 3 gyermekes Seymour még most is bombanő, míg Axl egy felvarrt arcú, idétlen, kopasz bohóc. Ennek ellenére furcsának tűnik, hogy egy majdnem negyven éves hölggyel célozza meg a Sisley vásárlóit, még akkor is, ha ezt a márkát kétség kívül idősebbeknek szánják, mint a Benettont.

Mi egyébként nagyon kedveljük a Sisleyt, főleg, mióta Budapesten is van végre egy normális Benetton bolt (az úgy nevezett Fashion Street-en), ahol három emeleten lehet válogatni a Sisley és a Benetton legújabb darabjaiból, és nem a Mammutban kell kiturkálni a több éves kollekcióból a használható darabokat.

Ne maradj le semmiről!

KOMMENTEK

 • 2007.09.05 13:41:22Tori

  Hajrá Stephanie! "Nem csak a húszéveseké..." :D

  Különbenis dögös a nő.

 • 2007.09.05 14:12:54oneandonly

  hát az még hagyján, hogy dögös. de végre egy modell, akinek valami combféléje van. lejjebb ne nézzünk, mert az asszem egy bokatetkó lesz, ami háááát.. de egyébként nekem a konnektor tetszik a legjobban. szeretem a sisley-nek ezt a spontánfotó hangulatát.

 • 2007.09.05 16:11:25Riti

  nem értem, miért baj, hogy majdnem 40! Pont ezektől mászok a falra! Hogyha gyönyörű, s minden értelemben megfelel a cégnek, akkor miért ne? Vagy a sok bulizós, drogos, halvérű tini modell jobb lenne?Na neee!

  Mostmár a LV is lecseréli a modelljeit "idősebb" emberi lényekre, akikről akár feltételezhetjük is, hogy megveszik a kínált táskákat.

 • 2007.09.05 16:14:22moda liza

  kicsit sem baj! pont hogy jó :-)

Blogok, amiket olvasunk

MENŐ LAKÁS Hangulatos nappalik fehér téglákkal

A fehérre festett téglafal olyan visszafogott dizájnelem, ami egyből érdekesebbé tesz bármilyen lakást. Mutatjuk a jó példákat: modern, szellős, világos.

KETTŐS MÉRCE Kinek járjanak a segélyek?

Aki megérdemli? Aki rászorul? Aki balszerencsés? Az igazságos újraelosztás rendszere nem is olyan egyszerű.

GADGET Menő mobil 26 ezer alatt

A Xiaomi Redmi 4A az egyik legkedveltebb telefon hazánkban a gyártó kínálatából. Nem is csoda, mert ilyen tudást ilyen áron kevesen adnak!
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta