OFFLINE

David Beckham már kétszagú

2007. szeptember 5., szerda 08:48

David Beckhamnek még több pénzre már nyilván régen nincs szüksége, de úgy látszik, Spice Girlsbe visszatagozódó felesége mellett csak akkor érzi magát teljes embernek, ha a focizás és az általános sztárság mellett parfümöt is árul.

Teszi ő ezt már 2005. óta, akkor alkották meg az Instinct nevű férfi illatot a szelebriti-parfümök és/vagy David Beckham kedvelőinek legnagyobb megelégedésére. A dologba rögtön annyira belejött az egész család, hogy azóta sűrűbben potyogtatják az újabb és újabb kozmetikumokat, mint a gyerekeket. Tavaly a pár közös parfümcsaládot alapított Intimately Beckham fantázianévvel, ami férfi és női illatot is tartalmaz, nemrég pedig megjelent az Instinct újabb verziója, az Intense Instinct. Ennek a promotálására szolgál a fenti kép, amin David mintha nem tudná eldönteni, vajon gyűrűt vagy sípot tart-e a kezében, ezért próbaképpen megpróbál belefújni, hátha így megoldódik a dilemma.

Maga a parfüm is hasonlóan szofisztikált és titkokkal teli szakértő elemzők szerint sárgadinnye-, citrom-, gyömbér-, koriander-, cédrus-, ibolya-, tikfa- és pézsmaillatot is fel lehet fedezni benne.

Ne maradj le semmiről!

KOMMENTEK

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta