David Beckham már kétszagú

David Beckhamnek még több pénzre már nyilván régen nincs szüksége, de úgy látszik, Spice Girlsbe visszatagozódó felesége mellett csak akkor érzi magát teljes embernek, ha a focizás és az általános sztárság mellett parfümöt is árul.

Teszi ő ezt már 2005. óta, akkor alkották meg az Instinct nevű férfi illatot a szelebriti-parfümök és/vagy David Beckham kedvelőinek legnagyobb megelégedésére. A dologba rögtön annyira belejött az egész család, hogy azóta sűrűbben potyogtatják az újabb és újabb kozmetikumokat, mint a gyerekeket. Tavaly a pár közös parfümcsaládot alapított Intimately Beckham fantázianévvel, ami férfi és női illatot is tartalmaz, nemrég pedig megjelent az Instinct újabb verziója, az Intense Instinct. Ennek a promotálására szolgál a fenti kép, amin David mintha nem tudná eldönteni, vajon gyűrűt vagy sípot tart-e a kezében, ezért próbaképpen megpróbál belefújni, hátha így megoldódik a dilemma.

Maga a parfüm is hasonlóan szofisztikált és titkokkal teli szakértő elemzők szerint sárgadinnye-, citrom-, gyömbér-, koriander-, cédrus-, ibolya-, tikfa- és pézsmaillatot is fel lehet fedezni benne.

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek