OFFLINE

A rendkívüli esőkabát-rejtély

2007. szeptember 4., kedd 09:49


Húsz fok és eső, ennek megfelelően semmi egyéb vágyam, mint egy igazán csinos esőkabát. Olyan, aminek szabása alapján alkatom nem emlékeztet löttyedt, literes zacskóstejre. A tavalyi ősz és idei tavasz sztárja, a ballon a szekrényem mélyén bújik, ugyanis bélelt, ennek megfelelően a mostani időjáráshoz még túl meleg. A pulóver és zakó is beázik, az esernyő pedig bár tökéletes, és minden alkalmat bearanyozó kiegészítő, pontosan egy alkalom alatt tűnik el örökre. Gondoltam, mindenki okulására írok egy jó kis posztot a szupertrendi esőkabátokról, de már a nyomozati előkészítésnél elakadtam. (Egyébként tudták, hogy a Google az esőkabát szóra a Vektor Szövetkezet munkavédelmi weboldalát, a Katonadolog online military áruház szájtját, néhány kutyakiegészítő boltot és örökérvényű esőkabátos vicceket ad ki?) Nekivágok hát a budapesti üzleteknek (esőben), de addig is kérdezzük a kedves olvasót, hol lehet Magyarországon csinos, lehetőleg színes, vízálló, kapucnis esőkabátot találni?

Ne maradj le semmiről!

KOMMENTEK

 • 2007.09.04 10:44:48szaffie

  Engem is érdekelnek a lelőhelyek, mert ez lesz az első őszöm/télem az utazós munkahelyemen, és katasztrofális fejem van, amikor megázik a hajam. Az esernyőt nem szeretem, nekem így is mindig teli van a kezem, és sok helyet is foglal. Plusz hova rakod az autóban csuromvizesen? Ez mondjuk a kabátnál is probléma lesz.

 • 2007.09.04 11:19:56pandilla

  A képen ez egy gyönyörűség!!! Hol lehet kapni?

 • 2007.09.04 11:33:21leg

  JAckpot, nekem van onnan kettő is, csodaszépek. Nézz rá a jackpot.dk-ra, meg sétálj be, nagyon meggyőző esőkabát-ügyben.

 • 2007.09.04 12:58:08celluxmag

  Most azt nem tudom, hogy lakk kabát = esőkabát???  Na mindegy itt láttam pirosat, feketét, meg valahol kockásat is:

  1. Mango Váci strássze

  2. HandM Divided szintén Váci strássze

  3. ZARA és csak nem...de igen Váci strássze  Hajrá(f)!!!  Én még azt gondoltam, hogy szeptemberben elleszek papucsban, szandálban, pólóban...jó gyorsan ideért ez a trágya idő! :(  Cserébe kérdés: milyen cipőt vegyek, ha nem akarok magas sarkút, vagy bokacsizmát viselni? Meg balerinát sem? A Converse beázik...mi legyen?

 • 2007.09.04 13:22:51sandokaaan

  www.nivoplaza.nivoshop.hu/indexstart.php?Kid=1188990729ovb&Pid=&Did=&wacs=

  Részletes keresőbe írjátok be, hogy esőkabát:-) A Susie nevű pl teljesen jó, a top 10 divattanács 8. pontja máris kipipálva :-P

 • 2007.09.04 20:19:42afx

  mangoban láttam ebben a szezonban sokat,szép szineseket.csak nagyon keménynek meg olyan latexosnak tünnek:D

 • 2007.09.04 21:49:25greencurse

  Látogassatok le Nyíregyházára. Tiszta kínai város már, a Plázán kívül mindenhol csak kínais van. De ott aztán minden található divattól függetlenül...

Blogok, amiket olvasunk

JEGYZETLAP Posztnyár szindróma

Ha csak sóhajtozunk, és utáljuk, hogy vége, egyre nyomorultabbul érezzük magunkat. Négy lépés, hogy a szeptembert is élvezni tudd!

STÍLER Netes szépségdilik: ezeknek ne dőlj be

Ha nem akarsz úgy kinézni, mint egy cirkuszból szabadult bohóc, ne a csodatévő appok képeinek higgy, hanem a tükörnek. Az ugyanis nem halványítja el a bőrhibákkal együtt a sminkedet is.

HOMÁR Fifikás, de bebukott parkolóteszt budán

Jó napot, miért büntetnek meg, ha még a fizetőövezet kezdetét jelző tábla előtt parkolok, a nem fizető zónában? Csak. Parkolócég, 12. kerületi módra.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta