OFFLINE

Tanuljon cipőt kötni Cipőfűző professzortól!

2007. augusztus 28., kedd 09:30


A cipőfűzés módszertanára az öltözködéskor érdemtelenül csekély figyelem jut: rendszerint vagy arra ügyelünk, hogy a fűző anyagában és színében tökéletesen passzoljon a cipőhöz, vagy éppen arra, hogy egyáltalán ne. Cipőfűző professzor, vagyis Ian Fieggen ezt elégelte meg és akadémiai igényességű cipőfűző-weboldalt indított, amelyen kötési technikákkal, cipőfűző-fotókkal, a kikötődős fűzők rejtelmeivel, az ideális méretekkel és sok más érdekességgel ismerteti meg az olvasót. A tornacipő-fetisiszta Sneakerfreaker-en figyeltünk fel rá, ahol a tizenöt legnépszerűbb kötésről tart bemutatót. Minden kötésnek fantázianevet ad és részletesen ismerteti, melyik madzagot melyik lyukon és milyen irányból érdemes húzgálni. Az illusztráción a létra, a fűrészfog és a zagyvalék elnevezésű kötési módszereket láthatja, a továbbiak megismeréséhez kattintson a Sneakerfreakerre, vagy a Cipőfűző professzor oldalára.

Ne maradj le semmiről!

KOMMENTEK

  • 2007.08.28 12:30:31borsika

    az én kölyköm 1x fűzi be a cipőjét, amikor meg veszi, magam is meglepődtem azon, hogy a cipőfűző színe, és fűzési módja milyen üzeneketeket hordoz, nekem már a keresztebe fűzés is luxus volt

Blogok, amiket olvasunk

KAPCSOLATSULI 6 szokás, amivel villámgyorsan kinyírhatod a kapcsolatodat

Vannak szokásaink, amelyekről nem is tudjuk, hogy észrevétlenül, ám annál hatékonyabban rombolják a párkapcsolatunkat. Amikor pedig a párunk a válást, szakítást fontolgatja, nem értjük, hogy mi történt.

TÖRI MÁSKÉPP Szőrös hableány, tudós ló - mulatságok a Monarchiában

A kiegyezést követően gyors tempóban újabb és újabb létesítmények emelkedtek a Ligetben, amit a milleniumi ünnepségek még inkább felgyorsítottak. És ott aztán volt mulatság!

DICE&SORCERY A látszat sohasem csalt még ekkorát!

A Mario + Rabbids Kingdom Battle amennyire valószínűtlen, annyira zseniális. Játékosok figyelem!
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta