OFFLINE

Andy Warhollal hódít a Pepe Jeans

2007. augusztus 23., csütörtök 12:27


Bevallom őszintén, a Pepe Jeanst én csak nem rég fedeztem föl magamnak, ráadásul nem is itthon, hanem külföldön. A Westendben a bolt kirakatába pakolt miniszoknyák alapján azt gondoltam, ez valami tini márka, annál nagyobb megelepetéssel szemléltem egy madridi boltban a gusztusos ruhákat és táskákat, és ami  különösen tetszett, hogy férfiaknak is jó ruhákkal rukkolnak elő. Feltűnők ugyan és drágák, de ízlésesek.

Sienna Miller két évre szerződött le a Pepe Jeans arcának, és a mostani őszi kampány a második, amit vele készítenek. Nekünk ez a kampány kifejezetten tetszik, még akkor is, ha a Warhol-os, popos, színes fotók nem éppen újszerűek, ennek ellenére mindenképpen jobbak, mint az előző, földön fetrengős, fekete-fehér kampány. Ráadásul úgy tűnik, nem a tinédzser korosztályt célozzák meg vele, így reméljük, az új kollekció is ennek  megfelelő lesz. Nekünk egyelőre nincs tapasztalatunk az őszi-téli kollekcióról, aki esetleg már találkozott vele, számoljon be róla!

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

STÍLER 4 ruhadarab, aminek nincs helye egy stílusos nő ruhatárában

A nagy őszi gardróbcsere remek alkalom arra, hogy megszabaduljunk néhány olyan holmitól, ami csak a megvásárlás pillanatában tűnt jó ötletnek. A divat változik, trendek jönnek-mennek, de biztos lehetsz benne, hogy a most következő cuccok nélkül igenis, lehet élni. Ráadásul egy magabiztos, stílusos életet.

KERTÉSZ Így gondozd ősszel a csónakorchidádat

Most, hogy ránk rúgta az ajtót az ősz, egyre jobban figyelünk a szobanövényekre. Az orchideák különösen népszerűek. ennek oka lehet különleges szépségük, szokatlan megjelenésük, vagy éppen az, hogy a meleg trópusi tájak hangulatát hozzák közel, ami télen különösen jóleső érzés.

OTTHONTÉRKÉP Elfogytak a zuglói garázsok

Fizetős övezetté vált a XIV. kerületben az Örs vezér tere és a Felvonulási tér környéke is. Ráadásul nem csak hétköznap, hanem szombat-vasárnap is. Gondoltuk, megnézzük, milyen a garázshelyzet a kerületben. Aztán koppantunk.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta