OFFLINE

Karl Lagerfeld is olcsón nyomja

2007. augusztus 21., kedd 10:44

Lassan persze már nem is hír, ha egy híres tervező olcsóbb kollekciót dob a piacra, a 73 éves Lagerfeldről azonban eddig úgy hírlett, szívesebben dolgozik luxusmárkák képviselőivel. Eddig egyszer tervezett olcsóbb brand-nek, természetesen hatalmas sikerrel, a 2004-es H&M kollekcióját pár nap alatt teljes egészében elkapkodták. Most ismét beadta a derekát, és ha teljes kollekciót nem is, de táskákat és egyéb kiegészítőket hajlandó tervezni. A táskák 2008-tól kerülnek a boltokba, és áruk 350 és 850 dollár között mozog majd, ami a mester Chanelnek tervezett táskáihoz képest maga az olcsóság, egy átlag fogyasztónak azonban még mindig luxus. Úgy látszik Lagerfeld azért mégsem akar annyira olcsó lenni.

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

MAI MANÓ 6 híres első kép a természettudomány világából

A tornádóról egészen odáig a legtöbben azt hitték, csak valami babonás mendemonda, ami nem is létezik. Híres első képek.

SCHRÖDINGER Közeli vagy távoli jövő a fejátültetés?

A sajtóban néha elő-előbukkan egy hangzatos főcím, néha olyan is, amely 2017 végére már komplett fejátültetést is sugall. Mennyi igazság lehet ezekben? Hol tart a tudomány jelenleg?

HEALTH A legjobb módszer, ha leszoknál a dohányzásra

A leszokás sikerrátája "natúrban" csak 5-7 százalék. Ha viszont felkészülten állsz neki, ezt 50-70 százalékra növelheted. Leszokás lépésről, lépésre.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta