OFFLINE

Beyoncé aranyhímzéses kollekciót árul

2007. augusztus 17., péntek 12:26

Mindig csodálkoztam, hogy ilyen hatalmas csípővel és viszonylag vastag combokkal Beyoncé miért hord szorosan a fenekére simuló, rövid ruhákat. Egyáltalán nem előnyös neki, és mégis magabiztosan vonul bennük - biztos ez az, amit a férfiak imádnak benne. Ezt a tervezői stílust követi most piacra dobott saját kollekciójának, a Deréonnak a legtöbb darabja: a feneket éppen eltakaró szoknyák, a hasat kivillanni engedő kapucnis pulcsik és világos színű dzsekik alkotják, és még szexi magassarkúk is vannak. Beyoncé mamája, Tina Knowles tervezte a ruhákat (aki a Destiny’s Child fellépőruháit is), és sajnos jó sok aranyhímzést alkalmazott. A márka szlogenje, hogy bárki számára elérhető, bár az árak az átlagosnál picikét magasabbak – mondjuk nem annyira, mint egy Grammy díjnyertes megtehetné: a sima topok 39 dollárnál kezdődnek (7500 Ft), és innen kúsznak felfelé. Az egyik kapucnis pulcsit, ami ráadásul kifordítható, szívesen fel is próbálnám, csak ne lenne arany színnel belehímezve a Deréon márkanév - mint egyébként a többi darabba is.  A ruhák többségét Magyarországon csak R&B zenére csípőtekerő tizenéveseken tudnám elképzelni.

Ne maradj le semmiről!

KOMMENTEK

Blogok, amiket olvasunk

SZUBKULT 3 világhírű márka, amit migránsok virágoztattak fel

Három olyan világhírű márka pálfordulását mutatom be, amelyeket a közelmúltban bevándorló tervezők keltettek újra életre.

PSZICHOLIGHT Így állj neki a befejezetlen dolgaidnak

Sok befejezetlen és abbamaradt dolgunk van az életben. Nekem is van vagy féltucat. Egy személyes példán keresztül mutatom be, hogyan gyűrhetjük le ezeket, ha ismerjük az útközben felmerülő buktatókat.

LINGOHOLIC Két szuper trükk német (vagy más) névelőkhöz

Ha sosem értetted, hogyan lehetséges megtanulni minden egyes főnévről, hogy milyen nemű, most mutatok két olyan módszert, ami sokszorosára növeli az esélyeidet!
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta