OFFLINE

Újra divat a férfi hálóing

2007. augusztus 16., csütörtök 12:56

A nosztalgia elérte a férfi hálóruhákat is, feléled a férfi hálóing, amelyet nagyon szexinek tartanak a tervezők. A most piacra dobott daraboknál a klasszikus szabásokat részesítik előnyben, az alapanyagok legtöbbje természetesen pamutból készül, hogy a pasiknak jó puha és egészséges legyen. A színválaszték alapja, azonban már nem a képen látható antik darab, újdonság például a tűcsíkos nyomás. A Cool Britannia nevű kollekciót a rugalmas, pamut-lycra keverékű alapanyagok, és a kék-zöld csíkok jellemzik, a vezető színkombináció a tengerészkék kevés sárgával. A színpaletta olyan árnyalatokat vet be, mint a láva, a karbon, a kőszürke, a bambusz és az agavé. Üdvözöljük az új dovatot, és reménykedünk, hogy végre megvalósul titkos álmunk, és újra divat lesz a lovaglócsizma. (forrás: MTI)

Ne maradj le semmiről!

KOMMENTEK

Blogok, amiket olvasunk

JÓ FÉNYEKET Szelfi tippek kezdőknek és függőknek

Fejlődni mindig lehet, és garantálom, hogy az itt felsorolt tippek közül még a Kardashian lányok sem ismerik mindegyiket! Sosem értetted, másnak hogy lesznek mindig tökéletesek a képei? Hát így

ÚTIKALAUZ ANATÓMIÁBA Miért olyan makacs az ekcéma?

A világ egyik legelterjedtebb bőrbetegsége, gyakran hosszú hónapokig vagy évekig is eltarthat, ameddig javulni kezd az állapot. Sőt, gyakran a terápia ellenére hullámzó ritmusban, újra és újra visszatérnek a tünetek. Min múlik a tartós gyógyulás?

LELKI ZÓNA A szépség mellékhatásai

Ami szép, az jó is! Ez az összefüggés automatikus működésbe lép, ha más emberekről mondunk ítéltet – akkor is, ha racionális énünk nem ért egyet vele. A kedvező fizikai megjelenés átterjed az egyén megítélésének más dimenzióira is.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta