Hogyan legyünk gebe picsák?


Jelenleg Amerika legnépszerűbb táplálkozási könyve a két exmodell által írt Skinny Bitch című könyv, aminek legfőbb célkitűzése, hogy segítségével a hölgyek elérhessék az annyira áhított nullás méretet. Mindezt persze az egészséges táplálkozás álcája mögé bújtatva, hiszen mint azt már rögtön a borítón olvashatjuk, a cél, hogy „ne együnk több szart”. Az amúgy is népszerű könyvből mintegy 600 százalékkal többet adnak el, mióta Victoria Beckham-et is lencsevégre kapták egy példánnyal a kezében.

Táplálkozási szakértők szerint egyébként a könyv sok új ötletet nem tartalmaz, a szokásos közhelyeken kívül, hogy figyeljünk oda, mit eszünk, meg hogy ne majszoljunk a tévé előtt. Amit kínál, az tulajdonképpen egy vegan diéta, a szerzők szerint – akik magukat büszkén skinny bitch-nek hívják - tehát a siker érdekében felejtsük el a tejet és mindenféle tejterméket, sajtot, joghurtot, emellett a tojást, a halat és természetesen a húst is. Amit ehetünk, az teljes kiörlésű gabonából készült kenyér és tészta, valamint barna rizs, zöldségek (természetesen bio), gyümölcsök (ez is bio), szója, szójatej és jó sok bab. Ha ezt követjük, hamarosan úgy nézhetünk ki mint Beckhamné, bár a műmellbimbókat valószínűleg külön meg kell majd venni.

A könyv sikere mindenesetre hatalmas, decemberben jön a második rész: Skinny Bitch in the Kitch. A cím szellemes, kíváncsian várjuk, mit lehet vajon főzni babból és szójatejből?
Oszd meg másokkal is!
Érdekességek