OFFLINE

Köcsögöző ellencsapás Hindmarchnak

2007. augusztus 8., szerda 12:51

Az Anja Hindmarch táska őrületre reagálva készítette el a képen látható Marissa Vanderzee a "Nem vagyok egy önelégült köcsög" feliratú szatyrokat. A kalifornai születésű, de Londonban élő piaci eladót saját elmondása szerint annyira felidegesítette a Hindmarch-hisztéria, hogy nem bírta tovább és visszavágott a tervezőnőnek. "Érthetetlen volt számomra, hogy miért állnak nők ezrei egy olyan táskáért sorba, ami azt hirdeti, hogy etikus, közben pedig kiderült, hogy Kínában varratják őket" - mondta. A Vanderzee táskák ugyan drágábbak, - 15 fontba kerül egy darab - de állítólag tényleg nem gyerekek rakják őket össze. Nekünk ugyan nem tetszik, de az erdetikért sem bolondultunk.     


Ne maradj le semmiről!

KOMMENTEK

 • 2007.08.08 13:13:16suo tempore

  létezik olyan eszement, aki egy ilyen táskát hordana?

 • 2007.08.08 15:08:18Xmas

  Nekem az előző táska kétséges inkább. Szerintem az az eszement, aki elhiszi, hogy a pamuttáska környezetkímélőbb a műanyagnál...

 • 2007.08.08 15:18:39mrssolis

  Szerintem meg a média által gerjesztett hiszti klasszikus példája mindkettő. Nem hiszem, hogy egy olyan bőrtáska, amit az étkezési céllal levágott marha bőréből készítenek, olyan tragikus lenne a környezetre nézve. Egyedül a nejlonszatyor kiváltására van értelme vászon bevásárlótáskát hordani, arra meg kiválóan megteszi a DM-es is, és a kettő közti árkülönbséget meg tessék átutalni az éhezőknek, akik gyerekmunkára kényszerülnek. Racionalitás, könyörgöm...

 • 2007.08.10 04:34:44sys

  Sztem ez kurvajó, engem is nagyon idegesített már a Hindmarchos őrület. Ráadásul a twat annyira Britishizmus, hogy már csak ezért is kell.

 • 2007.08.10 15:40:56nafretiti

  ez is csak egy SZATYOR.... mi ez a felhjatás,még mindig nem vágom, ez is meg a másik is ocsmány,ingyen se kéne, a legtöbb ilyenen van vmi reklám és tuti, hogy a sok ostoba nem azért veszi,mert ő azt akarja hirdetni ami rá van írva, egyszerűen csak másnak is van így neki is kell...

Blogok, amiket olvasunk

SZUBKULT 3 világhírű márka, amit migránsok virágoztattak fel

Három olyan világhírű márka pálfordulását mutatom be, amelyeket a közelmúltban bevándorló tervezők keltettek újra életre.

PSZICHOLIGHT Így állj neki a befejezetlen dolgaidnak

Sok befejezetlen és abbamaradt dolgunk van az életben. Nekem is van vagy féltucat. Egy személyes példán keresztül mutatom be, hogyan gyűrhetjük le ezeket, ha ismerjük az útközben felmerülő buktatókat.

LINGOHOLIC Két szuper trükk német (vagy más) névelőkhöz

Ha sosem értetted, hogyan lehetséges megtanulni minden egyes főnévről, hogy milyen nemű, most mutatok két olyan módszert, ami sokszorosára növeli az esélyeidet!
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta