OFFLINE

Klaffogás-mentes, pánt nélküli papucs

2007. augusztus 7., kedd 12:08

 
Remek hír a népes magyar flipfloprajongó - és ellenző - tábornak egyaránt, hogy itt a forradalmian új, klaffogás-mentes papucs.
 
Kíváncsiak vagyunk, ide vajon mikor érkezik majd meg az egyes kommentárokban viccesen topless vagy monokini papucsnak nevezett flipflop, ahol valami érthetetlen hókuszpókuszos módon marad a talp a papucs felszínén.
 
A titok az elsőre kissé gusztustalannak hangzó vízalapú ragasztó, mely megfelelő helyen tartja a talpat, de nem kúszik föl a bőrbe. Az első két hétben egyébként több mint 3000 darabot adtak el az alig reklámozott termékből, amit a következő szlogennel dobtak piacra: „flip-flops that don't flip or flop" (ennek lefordításától eltekintünk, mert csak valami erőltetett, gesztipéteres szójáték sülne ki belőle).
(forrás: Daily Mail )

Ne maradj le semmiről!

KOMMENTEK

Blogok, amiket olvasunk

JÓ FÉNYEKET Szelfi tippek kezdőknek és függőknek

Fejlődni mindig lehet, és garantálom, hogy az itt felsorolt tippek közül még a Kardashian lányok sem ismerik mindegyiket! Sosem értetted, másnak hogy lesznek mindig tökéletesek a képei? Hát így

ÚTIKALAUZ ANATÓMIÁBA Miért olyan makacs az ekcéma?

A világ egyik legelterjedtebb bőrbetegsége, gyakran hosszú hónapokig vagy évekig is eltarthat, ameddig javulni kezd az állapot. Sőt, gyakran a terápia ellenére hullámzó ritmusban, újra és újra visszatérnek a tünetek. Min múlik a tartós gyógyulás?

LELKI ZÓNA A szépség mellékhatásai

Ami szép, az jó is! Ez az összefüggés automatikus működésbe lép, ha más emberekről mondunk ítéltet – akkor is, ha racionális énünk nem ért egyet vele. A kedvező fizikai megjelenés átterjed az egyén megítélésének más dimenzióira is.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta