OFFLINE

Giorgio Armani a Chelsea-nek tervez

2007. augusztus 6., hétfő 12:19

Giorgio Armani  tervezi a Chelsea (egy angol focicsapat) hivatalos fellépőruháit. A megrendelt ruhák közt szerepel egy könnyű nyári öltöny, egy háromgombos kasmír kabát és egy nejlon esőkabát is, mind a klub színében, azaz kékben. Armani hatalmas megtiszteltetésnek veszi, hogy az 1905-ben alapított csapatnak tervezhet. Szerinte a felkérés annak köszönhető, hogy a hatalmas piperkőc hírében álló Chelsea-edző, José Mourinho régóta nagy rajongója. "José régóta szereti a munkáimat, és személyesen vett részt a ruhák tervezésében"- nyilatkozta az olasz dizájner, aki a jövőben a Chelsea stadionja egy részének, a Stamford Bridge-nek is új külsőt varázsol majd.

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

MAI MANÓ 6 híres első kép a természettudomány világából

A tornádóról egészen odáig a legtöbben azt hitték, csak valami babonás mendemonda, ami nem is létezik. Híres első képek.

SCHRÖDINGER Közeli vagy távoli jövő a fejátültetés?

A sajtóban néha elő-előbukkan egy hangzatos főcím, néha olyan is, amely 2017 végére már komplett fejátültetést is sugall. Mennyi igazság lehet ezekben? Hol tart a tudomány jelenleg?

HEALTH A legjobb módszer, ha leszoknál a dohányzásra

A leszokás sikerrátája "natúrban" csak 5-7 százalék. Ha viszont felkészülten állsz neki, ezt 50-70 százalékra növelheted. Leszokás lépésről, lépésre.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta