OFFLINE

Férfiak idétlen pornójelmezben

2007. augusztus 6., hétfő 09:50


Ha valaki idén ősszel térdzoknis, rövidgatyás férfiakat lát rohangálni az utcán, - na persze nem itthon, hanem mondjuk Milánóban – az ne csodálkozzon, ez most ugyanis divat. Legalábbis a Thom Browne-nak alkotó New York-i tervezők szerint, akik mindezek mellé még idétlen, térdig lelógó bojtos sapkát is a férfiakra akasztottak. Másik újításuk a lábszárközépig érő kockás öltönynadrág betörősapkával, és a kockás kabát hatalmas kapucnival. Minden összeállítás úgy néz ki, mint egy tökéletes pornójelmez, úgy látszik a férfiaknak még nehezebb újat kitalálni.

Ne maradj le semmiről!

KOMMENTEK

Blogok, amiket olvasunk

SZUBKULT 3 világhírű márka, amit migránsok virágoztattak fel

Három olyan világhírű márka pálfordulását mutatom be, amelyeket a közelmúltban bevándorló tervezők keltettek újra életre.

PSZICHOLIGHT Így állj neki a befejezetlen dolgaidnak

Sok befejezetlen és abbamaradt dolgunk van az életben. Nekem is van vagy féltucat. Egy személyes példán keresztül mutatom be, hogyan gyűrhetjük le ezeket, ha ismerjük az útközben felmerülő buktatókat.

LINGOHOLIC Két szuper trükk német (vagy más) névelőkhöz

Ha sosem értetted, hogyan lehetséges megtanulni minden egyes főnévről, hogy milyen nemű, most mutatok két olyan módszert, ami sokszorosára növeli az esélyeidet!
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta