Új lébár Budán



Nagy örömünkre szolgál a héten megnyílt Vita Juice Bar a Mom Parkban, amit már gyorsan le is teszteltünk. A lébár nem csak hatalmas gyümölcsválasztékkal rendelkezik, de még jól is néz ki, a hívogató, gusztusos gyümölcsdekorációknak nem lehet ellenálni. Sajnos a frissen facsart gyümölcsök kultusza nálunk még nem olyan nagy – maximum a narancsig terjed – ezért is szívet melengető boldogság egy ilyen hely megjelenése. Itt ráadásul nem a reggel, vagy tegnap este kifacsart levek állnak a hűtőben kancsókban, hanem ott, az orrunk előtt préselik és turmixolják a zöldségeket és gyümölcsöket, nagyjából amit csak akarunk.

A hagyományos gyümölcsök mellett mindeféle zöldséget, céklát zellert, de még búzafüvet is kérhetünk az italunkba, amit utána akár joghurttal is turbózhatunk. Mi kóstoltuk a Mad Mix-re kersztelt banán, kókusz, ananászlé, ananász sorbet és vaníliás joghurt keverékét, ami mindennél finobbnak bizonyult, de később ugyanígy jártunk a Passió Tropicana-val (ananász, banán, eper, őszibaracklé és ananász sorbet), és a Pompás Lájmossal is (málna, szeder, eperlé, lime sorbet).

3,5 deci gyümölcskoktél ára 747 forint, 5,5 deci pedig 847, ami csak első hallásra tűnik soknak, ha belegondolunk, hogy a legtöbb helyen egy deci sima, frissen facsart narancsért is elkérnek 2-300 forintot. Minden koktélba kérhető egy egészségkiegészítő is, igény szerint, ez lehet például valamilyen multivitamin keverék, vagy megfázás elleni mix, de akár zsírégető koktél is. Aki csak sima zöldség, vagy gyümölcslére vágyik, facsartathat kedve szerint bármit 199-249 forintos áron. Emellett még különböző kávékat is lehet kapni, de a sok színes gyümölcs mellett ez szinte már szóra sem érdemes.

Vita Juice Bar, 1123 Budapest, Alkotás u.53 (Mom Park)

Oszd meg másokkal is!
Mustra