OFFLINE

Nyári megoldások papucs helyett: sportos balerina

2007. július 9., hétfő 12:26


Nem csupán balerina, sportos balerina, mi legalábbis így hívjuk a Puma nyári – amúgy más téren nem túl vonzó –cipőkollekciójában ezeket a balerinára hasonlító, de mégis sportos cipőket. Saját lábon nem próbáltuk egyiket sem, így ha van valakinek személyes tapasztala, az ossza meg velünk, hogy ezek a cipők tényleg kényelmesek, vagy csak jól néznek ki.

Nekünk tetszenek, mert mégsem az az egyen-balerina, ami már évek óta hódít, nem kemény anyagból van, és nagyon sok színben kaphatók. Kedvencünk a most piacra dobott Vitta Mettalic nevű, kívül ezüst, belül kék cipőcske – ami egyébként létezik arany változatban is, - de a lila és a zöld cipők is kaphatók még négy másik színben. Interneten megrendelve az áruk nem is olyan vészes, 65-75 dollár.

Ne maradj le semmiről!

KOMMENTEK

 • 2007.07.09 14:57:59leg

  Rusnya hibrid, fából vaskarika. És tuti baromira izzad benne a láb.

  javaslatom nyárra flipflop helyett: szandál. Pl. olyan helyesek a háncstalpú wedge-k a Branchban. Tommy Hilfiger, 12-15 ezer között, tegnap figyeltem ki.

 • 2007.07.09 15:26:17boszor

  műanyag, műanyag, műanyag. én vagyok a dinoszaurusz, amiért elvárom egy cipőtől, hogy legyen bőrből vagy vászonból? a lilát viszont felvenném, így fotón mintha nem lenne plasztik. vagy diszkréten csinálja:)

 • 2007.07.09 16:28:43pandilla

  szerintem az ezüst sem plasztik.ennyi pénzért legalábbis elvárnám, hogy bőr legyen. És kedves boszor, és is csak bőr- és vászoncipőt vagyok hajlandó hordani :)

 • 2007.07.10 11:36:00röltex rozsi

  Pandilla, boszor, csatlakozom a dinoszauruszokhoz. Néhány éve kaptam Ámerikából egy olyan háncsatalpú papucsot aminek hasított bőr (olyan szarvasbőrféle) volt a talpbetét része. Amikor tönkrement mindenhol csak olyan lábbelit kerestem mert nagyon kellemes viselet volt, egyáltalán nem izzadt benne a lábam. Mondanom sem kell, hogy az eladók totál hülyének néztek a kérésemmel.

  Ez a Puma cipellő nem az én stílusom, egyszerűen nem lenne mihez felvennem az ufonauta ezüst változatot.

Blogok, amiket olvasunk

MAI MANÓ 6 híres első kép a természettudomány világából

A tornádóról egészen odáig a legtöbben azt hitték, csak valami babonás mendemonda, ami nem is létezik. Híres első képek.

SCHRÖDINGER Közeli vagy távoli jövő a fejátültetés?

A sajtóban néha elő-előbukkan egy hangzatos főcím, néha olyan is, amely 2017 végére már komplett fejátültetést is sugall. Mennyi igazság lehet ezekben? Hol tart a tudomány jelenleg?

HEALTH A legjobb módszer, ha leszoknál a dohányzásra

A leszokás sikerrátája "natúrban" csak 5-7 százalék. Ha viszont felkészülten állsz neki, ezt 50-70 százalékra növelheted. Leszokás lépésről, lépésre.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta