OFFLINE

Ősszel jön a bundás Crocs

2007. július 5., csütörtök 09:34

Eddig meglehetősen különböztek a vélemények, hogy most akkor a Crosc szép vagy ronda, vagy ronda de kényelmes, vagy szép és kényelmes, vagy még csak nem is kényelmes. Szerintünk nem szép, ősszel azonban 13, téliesített modellel jelentkezik a  Crocs, amelyek az  előzetes tervek szerint sokkal emberibben néznek ki, mint a mostani műanyagcipők. A cég állítólag szakít a bohóc-cipők hagyományával, és egy sokkal szélesebb vásárlói réteget lefedve, igazi divat lábbeliket tervezett - tehát nem olyat, mint a képen láthatót. Majd meglátjuk, hozzánk ebből mennyi jut el, hiszen itt még a bohóc változat is csak most kezd elterjedni.


Ne maradj le semmiről!

KOMMENTEK

 • 2007.07.05 11:25:27gondolod

  hát ez már kicsit tulzás. nekem ezek a klasszikusak nem annyira tetszenek, az oldalukon van olyan amit viselnék. viszont a boltokban mindig ez a fajta van csak, netről rendelést meg még meglátom :D

 • 2007.07.05 13:07:24celluxmag

  Azt, hogy ...ez egy PIMP MY CROCS! :) azért ügyes!

 • 2007.07.05 17:25:19boszor

  bírságolni kellene a közízlés elleni merényletért. arra miért nincs hatóság, hogy az ilyesmit kiirtsa?P

 • 2007.07.05 23:45:06Masnis

  Barátnőmnek van ilyen nem ortopéd crocs cipője.

  masniscsimpi.freeblog.hu/files/crocs.jpg  Egész elviselhetően néz ki és kicsi a súlya.

  Ezt a kék cipőt meg kifejezetten szívesen látnám a kutyám szájában.

 • 2007.07.06 13:36:15Marvin

  Az a baj, hogy hozzán kicsit megkésve lérkeztek mega Crocs "cipők" és azokból is csak egy típus. Aztán a sok hülyéje azt gondolta, hogy itt az új divat és nem arra használja, amire való.

  Érdemes megnézni a honlapjukat a választékkal és ajánlásokkal.

  Én tőlük rendeltem (mindennel együtt volt annyi, mint ha itthon megvenném) és egy egész napos bakancsos túra után kimondottan kellemes abban flangálni a kempingben.

 • 2008.04.21 14:24:38Marica77

  Védelmére kelnék a Crocs-nak!

  Az USA-ban nyaraltunk 2006-ban a férjemmel és onnan hoztunk saját részünkre 1-1 párat:-))Imádjuk, és minden nap viselem...immár négy párra bővült a repertoárom :-))szoknyához, nadrághoz, sorthoz viselem. Sokan "megcsodálták" de tavaly már itthon is hozzá lehetett jutni.És persze az egész családomat, barátaimat megfertőztem a Crocs rajongásommal. Ne sajnáld rá a pénzt és meglátod imádni fogod.

 • 2008.04.21 14:30:26cukorborsófül (ex-mesterséges)

  kempingben biztos fasza, meg otthon kertészkedni

  egyébként meg ne mondja senki, hogy stílusos utcai viselet

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta