OFFLINE

Ősszel jön a bundás Crocs

2007. július 5., csütörtök 09:34

Eddig meglehetősen különböztek a vélemények, hogy most akkor a Crosc szép vagy ronda, vagy ronda de kényelmes, vagy szép és kényelmes, vagy még csak nem is kényelmes. Szerintünk nem szép, ősszel azonban 13, téliesített modellel jelentkezik a  Crocs, amelyek az  előzetes tervek szerint sokkal emberibben néznek ki, mint a mostani műanyagcipők. A cég állítólag szakít a bohóc-cipők hagyományával, és egy sokkal szélesebb vásárlói réteget lefedve, igazi divat lábbeliket tervezett - tehát nem olyat, mint a képen láthatót. Majd meglátjuk, hozzánk ebből mennyi jut el, hiszen itt még a bohóc változat is csak most kezd elterjedni.


Ne maradj le semmiről!

KOMMENTEK

 • 2007.07.05 11:25:27gondolod

  hát ez már kicsit tulzás. nekem ezek a klasszikusak nem annyira tetszenek, az oldalukon van olyan amit viselnék. viszont a boltokban mindig ez a fajta van csak, netről rendelést meg még meglátom :D

 • 2007.07.05 13:07:24celluxmag

  Azt, hogy ...ez egy PIMP MY CROCS! :) azért ügyes!

 • 2007.07.05 17:25:19boszor

  bírságolni kellene a közízlés elleni merényletért. arra miért nincs hatóság, hogy az ilyesmit kiirtsa?P

 • 2007.07.05 23:45:06Masnis

  Barátnőmnek van ilyen nem ortopéd crocs cipője.

  masniscsimpi.freeblog.hu/files/crocs.jpg  Egész elviselhetően néz ki és kicsi a súlya.

  Ezt a kék cipőt meg kifejezetten szívesen látnám a kutyám szájában.

 • 2007.07.06 13:36:15Marvin

  Az a baj, hogy hozzán kicsit megkésve lérkeztek mega Crocs "cipők" és azokból is csak egy típus. Aztán a sok hülyéje azt gondolta, hogy itt az új divat és nem arra használja, amire való.

  Érdemes megnézni a honlapjukat a választékkal és ajánlásokkal.

  Én tőlük rendeltem (mindennel együtt volt annyi, mint ha itthon megvenném) és egy egész napos bakancsos túra után kimondottan kellemes abban flangálni a kempingben.

 • 2008.04.21 14:24:38Marica77

  Védelmére kelnék a Crocs-nak!

  Az USA-ban nyaraltunk 2006-ban a férjemmel és onnan hoztunk saját részünkre 1-1 párat:-))Imádjuk, és minden nap viselem...immár négy párra bővült a repertoárom :-))szoknyához, nadrághoz, sorthoz viselem. Sokan "megcsodálták" de tavaly már itthon is hozzá lehetett jutni.És persze az egész családomat, barátaimat megfertőztem a Crocs rajongásommal. Ne sajnáld rá a pénzt és meglátod imádni fogod.

 • 2008.04.21 14:30:26cukorborsófül (ex-mesterséges)

  kempingben biztos fasza, meg otthon kertészkedni

  egyébként meg ne mondja senki, hogy stílusos utcai viselet

Blogok, amiket olvasunk

KERTÉSZ Ötletek zöldségágyások beültetéséhez

A nyár általában a pihenés időszaka, ezért a legtöbben ilyenkor már nem akarnak intenzív gondoskodást megkövetelő zöldségeket vetni. Lássuk, mint lehet tenni!

OTTHONTÉRKÉP Hagyd le a képről apu sörhasát!

A nappali ajtaján belógó hatalmas sörhas, egy csak félig látszó kutya vakarózó hátsó lába, lerágott csirkecsont a könyvespolcon – biztosan mindenki látott hasonló vicces vagy visszataszító fotókat ingatlanhirdetésekben.

MÁS TÉSZTA Búzadara dal - megyek panírozni

A nyár minden bizonnyal legújszerűbb dallamos hip-hop slágerében réteslisztről, búzadaráról és kenyérlisztről énekelnek a debreceni egyetem afrikai származású hallgatói. Ne hagyd ki!
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta