OFFLINE

A világ legjobb divattervezői Párizsban

2007. július 5., csütörtök 11:10


A Diortól a Chanelen át Gaultier-ig. Az elmúlt napokban rendezték a 2007-2008-as őszi-téli haute couture collection show-t Párizsban. Az eseményen ott volt mindenki, aki számít, a nagy dizájnerek mellet Naomi Campbell és David Lynch is. És volt, aki nemcsak bemutatott, hanem ünnepelt is, a Dior ház például fennállásának hatvanadik évfordulóját, sztárdizájnerük, John Galliano pedig azt, hogy már tíz éve van a háznál. Christian Lacroix ugyanekkor a huszadik jubileumi évének örült (A látványos részletekért klikkeljék végig galériánkat).

Ne maradj le semmiről!

KOMMENTEK

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta