OFFLINE

A világ legjobb divattervezői Párizsban

2007. július 5., csütörtök 11:10


A Diortól a Chanelen át Gaultier-ig. Az elmúlt napokban rendezték a 2007-2008-as őszi-téli haute couture collection show-t Párizsban. Az eseményen ott volt mindenki, aki számít, a nagy dizájnerek mellet Naomi Campbell és David Lynch is. És volt, aki nemcsak bemutatott, hanem ünnepelt is, a Dior ház például fennállásának hatvanadik évfordulóját, sztárdizájnerük, John Galliano pedig azt, hogy már tíz éve van a háznál. Christian Lacroix ugyanekkor a huszadik jubileumi évének örült (A látványos részletekért klikkeljék végig galériánkat).

Ne maradj le semmiről!

KOMMENTEK

Blogok, amiket olvasunk

KERTÉSZ Ötletek zöldségágyások beültetéséhez

A nyár általában a pihenés időszaka, ezért a legtöbben ilyenkor már nem akarnak intenzív gondoskodást megkövetelő zöldségeket vetni. Lássuk, mint lehet tenni!

OTTHONTÉRKÉP Hagyd le a képről apu sörhasát!

A nappali ajtaján belógó hatalmas sörhas, egy csak félig látszó kutya vakarózó hátsó lába, lerágott csirkecsont a könyvespolcon – biztosan mindenki látott hasonló vicces vagy visszataszító fotókat ingatlanhirdetésekben.

MÁS TÉSZTA Búzadara dal - megyek panírozni

A nyár minden bizonnyal legújszerűbb dallamos hip-hop slágerében réteslisztről, búzadaráról és kenyérlisztről énekelnek a debreceni egyetem afrikai származású hallgatói. Ne hagyd ki!
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta