OFFLINE

Öltözzön mindenki Paris Hiltonnak!

2007. július 4., szerda 08:46


Fantasztikus ötletre leltünk az egyik weboldalon, ahol hollywoodi színésznők outfitjeit rendelhetjük meg magunknak. Azt mondom mondjuk, hogy ma olyan hülyén akarok kinézni, mint Paris Hilton, és a gép már ki is köpi, hogy megrendelhetem a Paris által is hordott Beatles-es pólót (25 dollár), az Eugenia Kim, szemellenzős, barna csíkos sapkát (165 dollár), és egy jó kis Tiffany Alana, halálfejes sálat (48 dollár). Másnap meg lehetek mondjuk Lindsay Lohan, rendelhetek barna steppelt dzsekit 461 dollárért (leértékelve) és hozzá egy fehér csillagos kis nyakláncot a szendébb napokra, 75 dollárért. De ugyanígy lehetek Lucy Liu, Halle Berry vagy Jessica Alba. Sajnos a weboldal még bőven tökéletesítésre szorul, alig néhány sztár és ruhadarab közül válogathatunk, bár ékszerekbőől és kiegészítőkből akár egy tucattal is összeszedhetünk, ha a leértékelésen nem találnánk megfelelőt.

Ne maradj le semmiről!

KOMMENTEK

Blogok, amiket olvasunk

JÓ FÉNYEKET Szelfi tippek kezdőknek és függőknek

Fejlődni mindig lehet, és garantálom, hogy az itt felsorolt tippek közül még a Kardashian lányok sem ismerik mindegyiket! Sosem értetted, másnak hogy lesznek mindig tökéletesek a képei? Hát így

ÚTIKALAUZ ANATÓMIÁBA Miért olyan makacs az ekcéma?

A világ egyik legelterjedtebb bőrbetegsége, gyakran hosszú hónapokig vagy évekig is eltarthat, ameddig javulni kezd az állapot. Sőt, gyakran a terápia ellenére hullámzó ritmusban, újra és újra visszatérnek a tünetek. Min múlik a tartós gyógyulás?

LELKI ZÓNA A szépség mellékhatásai

Ami szép, az jó is! Ez az összefüggés automatikus működésbe lép, ha más emberekről mondunk ítéltet – akkor is, ha racionális énünk nem ért egyet vele. A kedvező fizikai megjelenés átterjed az egyén megítélésének más dimenzióira is.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta