OFFLINE

Öltözzön mindenki Paris Hiltonnak!

2007. július 4., szerda 08:46


Fantasztikus ötletre leltünk az egyik weboldalon, ahol hollywoodi színésznők outfitjeit rendelhetjük meg magunknak. Azt mondom mondjuk, hogy ma olyan hülyén akarok kinézni, mint Paris Hilton, és a gép már ki is köpi, hogy megrendelhetem a Paris által is hordott Beatles-es pólót (25 dollár), az Eugenia Kim, szemellenzős, barna csíkos sapkát (165 dollár), és egy jó kis Tiffany Alana, halálfejes sálat (48 dollár). Másnap meg lehetek mondjuk Lindsay Lohan, rendelhetek barna steppelt dzsekit 461 dollárért (leértékelve) és hozzá egy fehér csillagos kis nyakláncot a szendébb napokra, 75 dollárért. De ugyanígy lehetek Lucy Liu, Halle Berry vagy Jessica Alba. Sajnos a weboldal még bőven tökéletesítésre szorul, alig néhány sztár és ruhadarab közül válogathatunk, bár ékszerekbőől és kiegészítőkből akár egy tucattal is összeszedhetünk, ha a leértékelésen nem találnánk megfelelőt.

Ne maradj le semmiről!

KOMMENTEK

Blogok, amiket olvasunk

TÖRI MÁSKÉPP Ilyen volt a Habsburgok udvarhölgyének lenni

A filmek, regények alapján azt gondolhatjuk, hogy udvarhölgynek lenni buli volt: az ember lánya szép ruhákban pompázott, elcsacsogott a királyi fenségekkel, és nagyokat mulatott az udvari bálokon. A valóság nem volt ennyire fényes.

OTTHONTÉRKÉP A világ ultraexkluzív villáinak toplistája

Luxusingatlannak azt szokták hívni, aminek az ára 1 és 8 millió dollár között van. Na, itt most olyan házakat mutatunk, amik százszor ennyibe kerülnek. Ulta-mega-gigadrága körkép a világból

B1Gasztró Izgalmas dolgok másnapos pékáruból

Ha már unod a pirítóst, itt van 3 ötlet, amivel új életre kelhet a háromnapos kifli. Élet a mákosgubán innen és túl, nem csak kiflimaradékra gondolva.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta