OFFLINE

Öltözzön mindenki Paris Hiltonnak!

2007. július 4., szerda 08:46


Fantasztikus ötletre leltünk az egyik weboldalon, ahol hollywoodi színésznők outfitjeit rendelhetjük meg magunknak. Azt mondom mondjuk, hogy ma olyan hülyén akarok kinézni, mint Paris Hilton, és a gép már ki is köpi, hogy megrendelhetem a Paris által is hordott Beatles-es pólót (25 dollár), az Eugenia Kim, szemellenzős, barna csíkos sapkát (165 dollár), és egy jó kis Tiffany Alana, halálfejes sálat (48 dollár). Másnap meg lehetek mondjuk Lindsay Lohan, rendelhetek barna steppelt dzsekit 461 dollárért (leértékelve) és hozzá egy fehér csillagos kis nyakláncot a szendébb napokra, 75 dollárért. De ugyanígy lehetek Lucy Liu, Halle Berry vagy Jessica Alba. Sajnos a weboldal még bőven tökéletesítésre szorul, alig néhány sztár és ruhadarab közül válogathatunk, bár ékszerekbőől és kiegészítőkből akár egy tucattal is összeszedhetünk, ha a leértékelésen nem találnánk megfelelőt.

Ne maradj le semmiről!

KOMMENTEK

Blogok, amiket olvasunk

OTTHONTÉRKÉP Ide költözött az Obama család a Fehér házból

Ízlés és pénztárca kérdése, hogy sokalljuk-e azt a 8,1 millió dollárt, amit a volt amerikai elnök és felesége kifizetett azért a washingtoni házért, amiben január óta lakik. Az mindenesetre biztos, hogy az új otthon felettébb impozáns.

MÁS TÉSZTA Alakbarát palacsinta

Van egy jó ötletünk, hogy jutalmazd meg magad egy isteni reggelivel, ami ráadásul még nem is terhelő, hiszen javarészt egészséges, izomépítő fehérjéből van.

STÍLER Csúcstechnika a tökéletes bikini titka

Ha jól választunk, és esetleg hajlandóak vagyunk egy kicsit többet költeni, sok kellemetlenségtől megkímélhetjük magunkat. Lássuk, milyen a jó bikini!
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta