OFFLINE

A lábáztatós étterem a legújabb divat

2007. június 29., péntek 11:25

Szerencsére a japánok mindig kitalálnak valami vicceset, így legalább nekünk is van miről beszámolnunk itt a blogon. Legutóbb az uborkás kóla borzolta a kedélyeket, most pedig a legújabb étteremdivattal, a lábáztatós vacsorával szeretnénk sokkolni. Jobban belegondolva az ötlet nem is annyira rossz, lényege, hogy vacsora közben a bárszékről egy lavór, ásványi sókkal dúsított meleg vízbe lógathatjuk a lábunkat. Az étteremben minden a lábakról szól, vacsora után lehet köves talajon mászkálni masszázs képpen, sőt lehet a földön is étkezni, (ez a japán kultúrától amúgy sem áll messze), miközben kényelmes párnákon nyugtathatjuk lábainkat. Az éttermet egyébként csak nők látogathatják, így az egész olyan, mint egy szépségszalon, ahol masszázs közben szusival tömnek minket, és nem kell aggódni, hogy vacsora közben izzadni kezd a lábunk.

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

MAI MANÓ 6 híres első kép a természettudomány világából

A tornádóról egészen odáig a legtöbben azt hitték, csak valami babonás mendemonda, ami nem is létezik. Híres első képek.

SCHRÖDINGER Közeli vagy távoli jövő a fejátültetés?

A sajtóban néha elő-előbukkan egy hangzatos főcím, néha olyan is, amely 2017 végére már komplett fejátültetést is sugall. Mennyi igazság lehet ezekben? Hol tart a tudomány jelenleg?

HEALTH A legjobb módszer, ha leszoknál a dohányzásra

A leszokás sikerrátája "natúrban" csak 5-7 százalék. Ha viszont felkészülten állsz neki, ezt 50-70 százalékra növelheted. Leszokás lépésről, lépésre.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta