OFFLINE

Összecsukható cipő vezetéshez

2007. június 29., péntek 08:50


Az egész az angol biztosítótársaságok ötlete volt, mert elegük lett abból, hogy a nők reggel felveszik a magas sarkút, aztán még álmosan, a munkahely felé igyekezve balesetet okoznak. Szerintük ezzel veszélyeztetik az egész társadalmat, vezetni ugyanis lapos sarkúban kéne, és szigorúan zárt cipőben, tehát ebből a szempontból a flip-flop is elég gázos. Eddig egyetlen megoldás kínálkozott, a váltócipő, amit valljuk be, az ember addig alkalmaz, amíg két hetes nem lesz a jogosítványa, utána abban vezet, ami épen rajta van. Ez a becsukható sarkú cipő azonban nem tűnik rossz ötletnek, a nap folyamán szituációtól és kedvünktől függően változtathatjuk a cipőnk sarkát. Azt azonban nehezen hisszük el, hogy a kinyitható sarok nem csuklik össze egyszer csak, a legrosszabb pillanatban, vagy éppen nem törik el.

Ne maradj le semmiről!

KOMMENTEK

 • 2007.06.29 10:50:29Mrs. Hangszóró/Lárma és Zeneügyi Főmekhízott és KL

  na igen. épp ez jutott eszembe ránézésre, hogy ez tuti az utcán is összecsukódna, és az roppant kínos lenne. egyébként meg sztem ahhoz képest, hogy kimondani is vicces; "összecsukható sarkú cipő", egész pofás...

 • 2007.06.29 11:58:19fedaykin

  Bizonyára nem csukódik össze, gondolom kattan, amikor kinyitod és valami gombot meg kell nyomni, ha összecsukod. Legalábbis így logikus :-))

 • 2007.06.29 12:12:36Té, mint Tamás

  Lányok! Bizzatok a cipőmérnököben!

 • 2007.06.29 14:02:47fashion victim

  Ha nem csuklik ossze, akkor ez egy qrva jo otlet. Sokszor azert nem megyek magas sarkuban, mert mire elbattyogok a melohelyre, addigra kikeszul a labam. Pedig regen sokat hordtam. De egy ilyen jo lenne.

 • 2007.06.29 14:33:12Mrs. Hangszóró/Lárma és Zeneügyi Főmekhízott és KL

  bolletje  Igen, normál esetben persze hogy nem, de mint tudjuk, egyszer minden elromlik. És mikor fog? Nem akkor amikor a szekrényben áll. Pláne, hogy durva dolgoknak van szegény kitéve, mégsem egy golyóstoll életét éli... Egy valamirevaló bicsaklástól el tudom képzelni, hogy a ki-bepattanó valamije elindul a lejtőn. Amúgy tényleg jó, nem fikázom.

 • 2007.06.29 21:38:56nafretiti

  Az sztem a kisebbik gond,hogy milyen ciki, ha összecsuklik.. viszont mekkorát lehetne vele perecelni...

 • 2007.06.30 01:54:22bagaela

  Azért azt vágjátok, hogy ez egy angol (angol?) biztositocég önreklámja. Angol ujságokban szoktam látni a hirdetést...Nemtudom gyártják.e ezt sorozatban.

 • 2007.07.01 20:20:55niceday

  Az ötlet klassz, de van itt egy másik probléma is, a váratlan összecsukódáson kívül.

  Történetesen, ha mondjuk lapos verzióban hordod, akkor nyilvánvalóan az összes kosz meg miegyéb kutyaszar' :-) rá fog ragadni a talpadra, a kopásról már nem is beszélve, így valószínűleg remekül fog kinézni a cipőd sarka amikor kinyitod és magasan hordanád. Hmmm....

  Szóval szerintem ezt még finomítani kéne a tervezőknek (már ha ez valójában több mint egy biztosító reklám), de az ötlet mindenképpen csúcs.

Blogok, amiket olvasunk

MAI MANÓ 6 híres első kép a természettudomány világából

A tornádóról egészen odáig a legtöbben azt hitték, csak valami babonás mendemonda, ami nem is létezik. Híres első képek.

SCHRÖDINGER Közeli vagy távoli jövő a fejátültetés?

A sajtóban néha elő-előbukkan egy hangzatos főcím, néha olyan is, amely 2017 végére már komplett fejátültetést is sugall. Mennyi igazság lehet ezekben? Hol tart a tudomány jelenleg?

HEALTH A legjobb módszer, ha leszoknál a dohányzásra

A leszokás sikerrátája "natúrban" csak 5-7 százalék. Ha viszont felkészülten állsz neki, ezt 50-70 százalékra növelheted. Leszokás lépésről, lépésre.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta