OFFLINE

A legjobb öltözködési tanácsok sztár-stylistoktól

2007. június 28., csütörtök 11:00

Az angol Marie Claire júliusi száma három celeb-stylistot faggatott öltözködési tanácsokért, melyből néhány nem csak a színésznőket, de egy átlag nőt is kisegíthet. Cristina Ehrlich és Estee Stanley például Jessica Biel, az Olsen ikrek és Penelopé Cruz öltöztetői (ők rakták bele Cruzt abba a gusztusos ruhába az Oscar gálán). Andrea Lieberman Gwen Stefanit, Jennifer Lopezt és Lucy Liu ruháit tartja karban, Gianne Coujl pedig Uma Thurmant, Reese Witherspoont, Didot, és Vanessa Paradist öltözteti. Nézzük hát milyen öltözködési tanácsokat szívlelhetünk meg mi is.

 Először is a stylist hölgyek szerint ha tudunk áldozni rá, ruháinkat mindenképpen csináltassuk, mert a konfekció sajnos keveseknek áll igazán jól, márpedig bármilyen csinos is lehet az a ruha, ha nem passzol ránk a szabás. Ezt a tanácsot mondjuk legközelebb színésznő, vagy diplomata-feleség koromban fogom alkalmazni, de azért mindenképpen egyet kell vele értenem. Coujl szerint az alacsonyak ne csípőnadrágot hordjanak, hanem olyat, aminek magasabba dereka, ez ugyanis hosszítja a lábat, a széles csípőjűek viszont egy A-fazonú blúzzal rejtsék el a hibát. Akinek azonban jó lába van, az egyszerűen mutogassa, hiszen az nagy kincs.

Szintén Thurman tanácsadója szerint fordítsunk nagy gondot a cipőnkre, egy jó cipő ugyanis minden öltözéket fel tud dobni (neki magának majdnem 500 pár cipője van!), és végül arra buzdít mindenkit, hogy nem csak olyan ruhákat hordjon, amiben komfortosnak érzi magát, és amit megszokott, néha ugyanis el kell mozdulni más irányba, és olyat is felvenni, amit nem is gondoltunk volna magunkról.
 

Ehlich szerint viszont a legfontosabb ruházkodási szabály, hogy a korunknak megfelelően öltözzünk. Nincs ugyanis kiábrándítóbb, mikor egy idősebb nő húszévesnek öltözik. Szerinte ráadásul nem érdemes, a trendi, idény ruhadarabokra pénzt kiadni, klasszikus darabokat kell beszerezni, még ha drágább is, amit mindig lehet hordani. Érdekes tanács, hogy inkább nagyobb mértet vegyünk, mint kisebbet egy szűk méretben ugyanis nagynak és kövérnek fogjuk magunkat érezni, míg egy lezserebbe csinosnak. A kulcsszó szerinte az egyszerűség és a klasszikus elegancia, - ez mindig bejön.

Ne maradj le semmiről!

KOMMENTEK

 • 2007.06.28 11:36:58Crystalline

  és én még soknak tartottam a kb. 30 pár cipőmet:) jó, azért nem is tartozok egy súlycsoportba a fentiekkel...

  egyébként meg igazuk van persze, de valljuk be, hogy az elhangzottakat azért már sokszor sokhelyen el lehetett olvasni...(vagy leginkább csak úgy tudni lehetett)

  vagy részletesebb volt a cikk?

 • 2007.06.28 12:12:11Mrs. Hangszóró/Lárma és Zeneügyi Főmekhízott és KL

  az utolsó bekezdés nagyon gyakorlatiasan megvalósíthatónak, és észszerűnek, praktikusnak tűnt. végre nem a milliárdosok oldaláról van megközelítve a téma... és épp olyan problémát feszeget, amivel nap mint nap mi is szembesülhetünk, nem csal halivúdi sztori...

  maradi vagyok?

 • 2007.06.28 13:29:41pandilla

  ezeket valóban sok helyen sokan elmondták már.

 • 2007.06.28 13:38:53múvemáccsó

  ja.  ez olyan, amikor celeb personal trainer elmondja, hogy mitől néz ki nagyon jól a celeb: sok friss zöldség,2-3 liter ásványvíz, és futás (hurrá, infohoz jutottam!!)  vagy a celeb kormetikus: mindig használjunk faktoros krémet, este mossuk le a sminket az arcunkról, és kurva drága krémmel kenjük magunkat, és radírozzunk!!

  (ó ezek olyan nagy újdonságok!!)

 • 2007.06.28 13:39:53múvemáccsó

  "Nincs ugyanis kiábrándítóbb, mikor egy idősebb nő húszévesnek öltözik." lsd: Medveczky "pisi" Ilona

 • 2007.06.28 13:43:53exclusive

  500 pár cipő??!! Valószínűleg egy csomót nem is hord...

 • 2007.06.29 12:01:29Hayo

  Akkor Carrie Bradshaw egy gyenge kezdo a kb 100 par cipojevel...

 • 2007.06.29 14:30:09Louuu

  Az örök csúcstartó az egykori fülöp-szki diktátor felesége, Madame Marcos. Neki 4000 pár cipője volt.  A tanácsok semmitmondóak.

Blogok, amiket olvasunk

MAI MANÓ 6 híres első kép a természettudomány világából

A tornádóról egészen odáig a legtöbben azt hitték, csak valami babonás mendemonda, ami nem is létezik. Híres első képek.

SCHRÖDINGER Közeli vagy távoli jövő a fejátültetés?

A sajtóban néha elő-előbukkan egy hangzatos főcím, néha olyan is, amely 2017 végére már komplett fejátültetést is sugall. Mennyi igazság lehet ezekben? Hol tart a tudomány jelenleg?

HEALTH A legjobb módszer, ha leszoknál a dohányzásra

A leszokás sikerrátája "natúrban" csak 5-7 százalék. Ha viszont felkészülten állsz neki, ezt 50-70 százalékra növelheted. Leszokás lépésről, lépésre.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta