Nyári megoldások papucs helyett: a műanyag

A papucsokkal kapcsolatban sok olyan kommentet kaptunk, hogy kedves olvasóink nem szívesen dugnák a lábukat műanyag lábbelikbe. Sajnos azonban szomorúan kell közölnünk, hogy egyre inkább divat a műanyag, minden téren, így a cipőkben is. Eljött hát az ideje, hogy megemlékezzük arról a cipőfajtáról, ami idén végre nálunk is hódít: a Crocs-ról. Azt kell mondjuk, kevés ocsmányabb cipőfajtával találkoztunk, és vicces ez a sokféle szín, meg minden, de műanyag klumpába dugni a lábunkat még nekünk sem lenne gusztusunk. Csajoknak otromba, férfiaknak meg borzasztó. Márpedig ez a fajta cipő tényleg divat, olyannyira, hogy külföldön már hamisítják is, így az eredetileg 35 eurós cipőkhöz hamis formájában már 12 euróért is hozzá lehet jutni. Mi már akkor inkább az eredetire szavazunk, az valószínűleg legalább jobb minőségű műanyagból készül, és mégsem néz ki annyira gagyin. Itthon 9900 forintért lehet kapni, például az Overland boltokban.  

És gyerekkorunk műanyag, lyukacsos bebújós cipőire emlékeznek még? Na, az is divat újra, mondjuk azért szerencsére nem kérnek többet pár eurónál, igaz, én ezt már óvodás koromban sem voltam hajlandó felvenni, pedig akkor igazán nem voltam olyan válogatós, mint most. Még cicanadrágom is volt.

 

És aki mégis rákattanna a műanyagra, azzal megnyugtatásként közöljük, hogy estélyihez is lehet kapni műanyagot. Ez az átlátszó magas sarkú, csak egy az óriási kínálatból.


Oszd meg másokkal is!
Érdekességek