OFFLINE

Kate Moss pattanásos és béna a haja

2007. június 26., kedd 15:53

Fantasztikus képsorozatra leltünk a Daily Mailen. Az angol napilap, - amelyik egyébként jóval tapintatosabban szokott bánni a hírességekkel, mint a Sun vagy a Mirror- most jóindulatúan felrakott sok-sok képet a honlapjára, hogy bizonyítsa, Kate Moss haja béna, a térde csontos, ragyás a bőre és narancsbőre is van. A kidülledt orrcimpája pedig nyilvánvalóan sok kokainfogyasztás eredménye.

Persze, cigizni gáz, meg a napon aszalódni is, de mi azért baromira örülnénk, ha úgy néznénk ki, mint ő. Tessék kattintani!

(Forrás: Daily Mail)

Ne maradj le semmiről!

KOMMENTEK

 • 2007.06.26 16:13:47szaffie

  Én meg baromira nem örülnék, ha úgy néznék ki, mint ő. Egyáltalán miért van mindenki elszállva tőle? Csúnya, sovány, kokainista, aszott nő. Sajnálom a gyerekét. Láthatott otthon néhány szép dolgot...

 • 2007.06.26 16:45:15fashion victim

  Nem ér őt bántani, ő a kedvencem!! :)

 • 2007.06.26 17:26:21galabenisztomasz

  Kate Moss még fénykorában sem tetszett, rusnya, na! Most meg már jóval a fénykorán túl van, de persze aki úgy szeretne kinézni, annak receptet is kínál.

 • 2007.06.26 18:02:48boszor

  végre valaki le meri ezt írni úgy, ahogy van. mondjuk odaírhatta volna azt is, hogy más életmóddal esélytelen, hogy egy modell annyira csontsovány maradjon, mint ahogy azt elvárják tőle a divattervezők. de a végkövetkeztetés nagyon jó: a sok csodafotó mind nem igazi, nem kell elhinni neki:)

 • 2007.06.26 18:16:14Crystalline

  höhö. hát szarul néz ki na. istenem, de mér ki hitte el, hogy ez nő szép valójában? ne már...

  érdekes arca van nem mondom, de könyörgöm ki hisz ezeknek a divatfotóknak manapság?

  mert ha ezeknek hinni lehet, akkor ezeknek a nőknek mindig szuper a hajuk ugye, nincs az arcukon konkrétan pórus, soha-de soha nincs szőrtüszőgyulladásuk, soha de soha nem lehet borostás a lábuk és még sorolhatnám. ja valójában egy George Sand regényhősök. :)  Ezért kedvelem például Asia Argentot. Jópárszor bevállalt már olyan fotót, meg filmjelenetet, amin látszik, hogy hát a nő is ember.

 • 2007.06.26 18:22:56fedaykin

  Szerintem a Kate Moss-jelenségnek nem is az a titka, hogy ő klasszikus értelemben szép, hanem az, hogy minden divatfotón jól néz ki. Retusálva vagy sem, az teljesen mindegy. A modellnek az a dolga, hogy ezer arca legyen.

  Meg az, hogy rendkívül jó érzéke van a divathoz és 1assan túlnövi Coco Chalent.

 • 2007.06.26 18:29:03fedaykin

  Ezekről a lehúzó cikkekről meg az a véleményem, hogy: emlékszem, amikor Frei a Sharon Stone interjú után édeskésen elmondta a nézőknek, hogy nyugodjanak meg a magyar hölgyek, Stone bőre nagyon csúnya közelről. Mondta Frei Tamás, aki annyira ronda, hogy rettenetesen. Szerintem ritka gusztustalan megjegyzés volt.  Persze értem én, hogy sokaknak az kell, hogy senki ne legyen szebb, okosabb, becsületesebb, intelligensebb, mint ők, mert akkor érzik jól magukat, ha el tudják magukkal hitetni, hogy ők maguk is lehetnének akkora sztárok, mint Sharon Stone, mert az ő bőrük sem szép.

 • 2007.06.26 19:15:50Swmacaroon

  Egy dolgot nem értek, van itt egy hozzáértő? Néhánszor próbáltam a kokaint (mást is, de most ez vág ide) és el sem tudom képzelni, hogyan lehet huzamosabb ideig használni! Jó volt, mert az volt, de olyan leírhatatlan fájdalom van utána, meg depresszió, hogy fel nem foghatom na komolyan! Igaz én a cigire sem tudtam SOHA rászokni, esetleg lehet, hogy vannak emberek akik nem válnak függőkké?

  Amúgy iszonyú randa a nő, sovány drogos kurva, a jó képei mind retusok, régiek is, egy kiló sminkkel. Annyi szép nő van, miért pont ő???

 • 2007.06.26 20:57:30pandilla

  én nem tudom ki mondta, hogy a modelleknek szépnek kell lenni? régen én is azt hittem, hogy az életben is szépe, de mióta még a kifutón is ufó fejű vállfák bicegnek, már nem foglalkozom azzal milyenek az életben. Lehet valaki akármilyen szép, ha a fotókon sehogy sem néz ki...a tervezők meg mind pedofilok meg melegek, csoda hogy ilyen nőkre tervezenk?

  Azt meg végképp nem értem miért kell 1 modellnek a divathoz is érteni? Talán ő mondja meg a stylistnak hogy miben fotózzák? Kötve hiszem....

 • 2007.06.26 21:14:33fashion victim

  Nekem tenyleg bejön Kate, mert őt a többivel ellentétben legalább meg tudom különböztetni a többi modelltől. A többi full egy kaptafára megy.

 • 2007.06.26 21:15:24fedaykin

  Pandilla: lehet, hogy nem voltam elég érthető, de azt akartam írni én is, hogy Moss nem szép, hanem jól fotózható.  Nem KELL érteni a divathoz, de azért valamennyit nem árt. De Kate Moss saját, egyéni stílusa olyan ütős, hogy tulajdonképpen bármit talál ki, vesz fel, egy hét múlva divat lesz. Az Uggs csizmát is ő hozta be (meg még egy csomó mást, mintha már a Velvet is írta volna egyszer).

 • 2007.06.26 21:17:25fedaykin

  Ja, és még annyit, hogy az engem nem érdekel, kokózik-e vagy sem, - felnőtt nő, azt csinál, amit akar, - egyszerűen bírom a stílusát meg a fura fejét.

 • 2007.06.26 21:23:12fashion victim

  Bolletje, most is egyetértünk.:)

 • 2007.06.27 10:26:49eau

  fu es milyen jol nez ki az az uggs... (NEM)  elolvasta valaki azt a cikket egyaltalan?  igazabol azt a kerdest feszegeti, hogy miert alkalmazzak meg mindig ot, [oregedik a bore, retusalni kell, botranyok, stb] mikor sokkal egyszerubb/olcsobb lenne 14 eves lanykakkal reklamozni a termekeket.  na erre van ott a valasz a cikkben

 • 2007.06.27 10:29:39Mrs. Hangszóró/Lárma és Zeneügyi Főmekhízott és KL

  Szerintem jó nagy félreértésben van a világ, benne én is. Nem kell hogy szép legyen egy nő ahhoz, hogy modell lehessen, hanem az kell, hogy olyan külső tulajdonságokkal kell hogy rendelkezzen, amik sokrétűen alakíthatók. Ennél az elméletemnél fogva épphogy a jellegtelen, fakó nők alkalmasak a modellkedésre, mert azokat lehet sztájlisztolni mindenféleképp, míg egy pl Sophia Loren arcú nőt nem lehet, csak egyféleképpen, épp az erős karaktere miatt... Úgyhogy a modellek többsége (elnézést a számos kivételtől is) nem szép, nem csinos, de a sminkesek és divattervezők kénye kedve szerint azzá tehetők. És mivel mi jobbára már a végeredménnyel találkozunk, akarva-akaratlanulk is azt hisszük, ezek ilyenek mindig. Pedig nem.

  Szvsz az utolsó szépnek mondható modell Cindy Crawford volt, ő tonna smink nélkül is üdítő jelenség volt, talán a természetessége és az antipálcikasága miatt.

 • 2007.06.27 10:34:08vasszűz

  Ez a fotó most önvállalásra kényszerít. Itt az ideje a nagy önleleplezéseknek.

  Én festem a hajam.

  Na, ki meri még vállalni?

 • 2007.06.27 11:11:59szaffie

  Persze, felnőtt ember, azt csinál, amit akar. De felfordul a gyomrom, amikor arra gondolok, hogy gyereket nevel. Gyönyörű lehet, mikor anyuci vagy pótapuci vagy éppen mindkettő otthon fekszik a taknyában. És ez mintha mindenkinek elkerülné a figyelmét. Mert szakmailag biztos istennő, de az emberek nem azért vannak oda érte, mert kiváló topmodell, hanem nagyon sok nőnek példakép.

 • 2007.06.27 11:22:09eau

  ja, en errol a cikkrol beszelek  www.dailymail.co.uk/pages/live/femail/article.html?in_article_id=463584&in_page_id=1879 • 2007.06.27 11:46:43fashion victim

  Szaffie! Kate már többször kifejtette, hogy ő csak egy "fashion model" és nem egy "role model". Amúgy külön kell választani tényleg a kettőt, itt most a képeiről van szó és azok jók. Tőlem a magánéletében azt csinál amit akar.

 • 2007.06.27 12:37:00boszor

  bolletje, szerintem Kate Moss (vagy bármelyik hasonló színésznő, modell, vagy semmittevő milliomos csajszi) esetében nem lehet saját stílusról beszélni. Lévén hogy ezeket a hétköznapokban is stylistok hada veszi körül.  A baj nem az, hogy drogozik vagy cigizik vagy iszik, az tényleg a magánélete. Hanem az, hogy elhitetik az emberekkel, hogy ő választja ki, mit vesz fel, hogy ő tervezi a ruhákat, amiket a nevével árulnak, hogy ő dönti el, hogy fésüli meg aznap a haját...(na jó, talán kutyasétáltatáshoz megengedik neki, hogy eldöntse). Hogy beetetik az emberekkel, hogy ennyire soványnak lehet és kell is lenni, hogy így kell élni és öltözni, mert neki is milyen jó így, és milyen szép tőle. Erről szól a cikk is.  Számomra még arról is szól, hogy az ilyen Kate Moss-ok és hasonlók miatt érezzük magunkat selejtnek és csúnyának, ha nagyobb a mellünk, szélesebb a csípőnk, formásabb a fenekünk és nem úgy nézünk ki mindahányan, mint egy adag tizennégy éves lány. Én nem tudom ezeket se szépnek találni, se jónak, hanem műnek, csinálmánynak, mint egy művirágot.

 • 2007.06.27 12:45:22Lilienfeld

  A kőkorszaki beidegződéseink miatt úgy beszélünk Kate Mossról meg a többi modellről, mintha személyek volnának :)

  Személynek látszó árucikkek valójában.

  Az "életük eseményei", a róluk megjelenő "hírek": gyerek, narkózás stb. is termékek.

  Behozta az Uggs-ot? (Nem rossz egyébként.)

  Ok. Csak azt nem hiszem el, hogy az ő pompás stílusérzékén múlott.

  Szvsz hosszas tárgyalások, kőkemény szerződések és precíz tervezés van amögött, hogy kétmosszt buliba menet lekapják az utcán ilyen vagy olyan rongyban - a "rongy" forgalma szinte azonnal megtöbbszöröződik, tőzsdei árfolyama száguld, stb.

  Ezt a mechanizmust látni volna érdekes.

  Amikor az első narkós fotók kijöttek, cégek mondtak vissza reklámszerződéseket, már ásták el a karrierjét.

  És a "kokós kurva" árfolyama és népszerűsége azóta is meredeken ível felfelé.

  Ezt hogy csinálják?

  (Az elég szomorú, hogy a gyerekét meg felnevelik dadák, szitterek, asszisztensek stb. :(

 • 2007.06.27 12:48:49Lilienfeld

  boszor, nem láttam a hozzászólásodat, amikor elküldtem az enyémet, így sikerült részben elismételnem a gonodolatmentedet :)

 • 2007.06.27 13:19:39fedaykin

  Nem is olyan régen, talán egy hete volt egy poszt Angelina Jolie-ról meg a turkált cuccairól, meg . Elég sok híres ember vesz fel valamit csak azért, mert neki az tetszik.

  Természetesen egy premier, Oscar-gála vagy divatbemutató lehet más tészta :-))

 • 2007.06.27 13:32:24fedaykin

  Eau: elolvastam a cikket én is, de amit a cikk problémának tart, az egy globális jelenség (lásd a híres Dove-reklámot), aminek Kate Moss csak egy része a többi modellel és hollywood-i sztárokkal egyetemben.

 • 2007.06.27 13:44:59Picinger

  Szerintem jól néz ki, de emiatt én nem érzem azt a kényszert, hogy pálcika tininek kéne kinéznem... :-)

  A gyereket meg nagyon sokszor látni az anyjával. Honnan tetszik tudni, hogy kik nevelik őt fel? :-)  A te is szép vagy Dove reklám meg faszság!

 • 2007.06.27 14:28:57fedaykin

  Az a baj, hogy tudatos fogyasztóként nem tudom magam beleélni azoknak a lelkivilágába, akikre hatnak a retusált "because I'm worth it" meg nem retusált Dove csajok.

  Így eldönteni sem tudom, hogy melyik jobb.

 • 2007.06.27 17:30:51Tori

  Ezt az egérképű csontvázat sose bírtam, szerintem Cindy Crawford óta nemigen volt emberforma, vonzó nő a szupermodellek közt, legfeljebb elvétve. Ezek a mostanában divatos, búvalb*szott szürke agarak az életkedvemet is elveszik, nemhogy a divatlapozási kedvemet.  Vasszűz, én is festem a hajamat és volt egy fülplasztikám is. Sőt, gyantáztani is járok. Vagy az már nem számít? :D

 • 2007.06.27 20:08:18Swmacaroon

  A 12-es (vagy 44-es) méretem miatt kizárólag turiban találok egyedi nagymintás rámisjó fasza cuccokat, divatosat. És amit sokan elfelejtenek, hogy a turik ma már tele vannak el nem adott vagy megvett de sosem használt cuccokkal. Én imádom. Legalább nem jön szembe és csomó rám való ruha van, még válogatok is.

  Igazug van azoknak akik azt írják Moss árucikk. Csak nagy kár, hogy bizonyos identitászavaros tinit szemében ikon is:-(

 • 2007.06.28 09:35:15másutt

  'fashion model' es 'role model'

  sajnos aki egy vagyont kap azert, hogy hires legyen, annak szamitania kell azzal, hogy masolni fogjak!  ha valaki elsportolo, hires szinesz, vagy kifutos model, kicsi gyerekek nezni fogjak, hogy milyen ruha/cipo/ekeszser van rajta.... es mit csinal...es ez fogja eldonteni, hogy mi a meno. ehhez nem kell 'identitas zavar.' A felnottek verik ezt bele a gyerekekbe. Nem a gyerekek csinaltak belole sztart, hanem 'mi'!  azt nem lehet, hogy fogom a penzt, futok, leszarok mindenkit, 'engem ne utanozzatok', nem akarok 'role model' lenni.  Egyebkent - nekem is tetszik Kate, a drogugyei nem erdekelnek, es tenyleg legalabb meg lehet ismerni.

  DE ha meglatnam a kepet a lanyom falan, es a nem letezo 12 evesem aszinne, hogy 'klassz no' a ruhaival es a viselkedesevel egyutt, akkor kiakadnek.  KI akarna, hogy a tini lanya Kate-et masolja es asziggye, hogy cigivel a szajaban, osszecsavart papirpenzzel az orraban es piaval a kezeben...egy kemenydrogos lezullott pasi mellett lesz jo csaj?

 • 2007.06.28 20:02:40fashion victim

  Figyi Másutt, azért van szülő, hogy elmagyarázza a gyereknek, hogy mi a pálya. Ez olyan, mint a TV: baromi veszélyes leültetni a gyereket a TV elé és magára hagyni, hogy nézze a sok mocskot, csak azért, mert így egyszerűbb. A szülő dolga, hogy irányítsa. Persze száműzhetjuk a drogosokat a társadalmakból, de akkor nem lenne Rolling Stones, Beatles, Queen, sot meg Rimbaud es Baudleaire sem...

 • 2007.06.29 08:22:57Reddha

  Engem kiráz a hideg Kate Mosstól.Számomra pl: Christy Turlington A Modell,ha pedig az új nemzedéket nézzük és ragaszkodjunk a különleges nem mindennapi archoz,akkor Irina Lazareanu...bár ő rusnya Kate barátnője...:)

 • 2007.06.29 11:59:22fedaykin

  Reddha: ízlések és pofonok, de ez az Irina szerintem kifejezetten csúnya és anorexiás is. Szóval nem értem, hogy ő miért tetszik neked, Moss meg nem :-))

 • 2007.06.29 12:32:40Reddha

  végülis igazad van,de sajna akkoris nagyobb favoritom:)de azt nem írtam,hogy szépnek találom,mint ahogy manapság egy modell se szép,bár elvétve akad 1-2.Mondjuk engem még Lily Coletól ráz a hideg...

 • 2007.06.29 14:16:48Louuu

  Én ezt sosem értettem, hogy gondolhatja bárki is, hogy KM szép. Én még azt is vitatnám, hogy a képeken jól néz ki. Az életmódja csak azért zavar, mert ez a kiöregedő perszóna ezzel próbál fiatal, vagány maradni. Engem meg durvára nem érdekel, azzal a lepukkant senki barátjával együtt.  Szerintem Heidi Klum és Tyra Banks is szép, ráadásul normális. Számomra felejthetetlen volt, amikor Tyra egy show-ban levette a melltartóját (póló volt rajta), és bizony kicsit lógott melle. Így is gyönyörű volt!

 • 2007.06.29 20:49:38fashion victim

  Louuu! Azt akarod mondani, hogy az egesz divatipar tobb mint 15 eve teved, amikor azt mondja, hogy Kate egy divatikon?

 • 2007.06.29 21:08:51nafretiti

  Biztos van nála szebb is, de az tény, hogy érdekes és nem szokványos az arca.Az is tény,hogy a legtöbb szép nő nem mutat a fotókon,hiába a beállítások, fények stb, mert ehhez egyéniség is kell.. a legtöbb modell dögunalmas és hétköznapi és fel sem ismernéd az utcán,mert beleolvad a tömegbe.Egyszerre tud kislányos és vonzó nő lenni, nem véletlen, hogy még mindig foglalkoztatják.Ahhoz, meg senkinek semmi köze, hogy mit csinál a magánéletben,tudjátok, az vesse rá az első követ...

 • 2007.06.29 21:15:56nafretiti

  Ja,és miért nem lehet már végre elfogadni azt, ha vki sovány? Nekem nagyon úgy tűnik, hogy egyesek irigykedésből mondják, hogy csak bizonyos életmóddal lehet vki ilyen vékony. Én nem drogozok és rendesen eszek,sőt! és nem hízok. El kell fogadni,hogy van aki bármit csinál akkor is ilyen,ennyi,ezt nem kell túlkombinálni, a rosszindulat nem vezet sehova, főleg célra nem.

  Különben meg ő is ember és miért kéne állandóan úgy kinéznie, mintha fotózásra menne?

 • 2007.07.01 12:44:36boszor

  nafretiti, szó se volt arról, hogy a sovány csúnya, vagy hogy mindenki agyondrogozza magát, aki sovány. itt spéci a modellekről, színésznőkről, hírességekről volt szó, ahol a soványság nem adottságnak, hanem követelménynek számít. és mivel aránylag ritka, aki magától ilyen, a legtöbbje bármit elkövetne, csak meg ne hízzon. és ezt a követelményt a mindennapi emberekbe is beleszuggerálták, és ennek az eredménye egy tonna anorexiás tini és önbizalomproblémákkal küszködő felnőtt nő.

  a modellek és a divattervezők és az egész gépezet kitalál egy sémát, és azt az egyet dicsőítik, ahelyett hogy elfogadnák és elfogadtatnák, hogy a 40 kilós is lehet szép és a 80 kilós is, a 150 centis is és a 180 is, a kismellű és a nagymellű is és így tovább.

  olyan nehéz lenne valóban a szépségükért válogatni a kifutókon, magazinokban, filmekben megjelenő nőket, és nem felállítani egy centiméterekben és kilókban megszabott mércét, aztán kikiáltani, hogy aki nem fér bele, az csúnya?

  persze ismerem az elméletet, miszerint a modell a vállfára kell emlékeztessen, és azért gebe. és ha elfogadnák, hogy a szépség nem standard dolog, rögtön éhen halna egy adag dietetikus és edző és fogyókúrástermék-gyártó. de nem fogadom el, hogy ez így rendjén volna.

 • 2007.07.01 16:50:46tankgirl

  je. még több mia tylert a kifutókra! :)

  www.etonline.com/celebrities/spotlight/38190/index.html

 • 2007.07.02 14:32:11elisabetta

  azt hiszem néhányan rosszul értelmezték a cikket. a fő mondanivaló talán tényleg az volt (az író szándéka szerint), hogy Moss kisasszony csúnya, drogos, lestrapált, de ettől függetlenül is nagyon sok pénzt hoz az őt alkalmazó cégeknek. és ezért is gondolom, hogy álszent dolog volt a szerződésbontás. de tényleg, ki hiszi el manapság, hogy ezek a lányok/nők valóban olyanok mint a Vogue-ban? hogy ép ésszel és egészséggel lehet ilyen testalkata valakinek? jók voltak a Dove reklámok, de nekem túl szájbarágós a stílusuk. sajnos képtelen vagyok megérteni a jelenséget magát, hogy tizenéves lányok a szupermodellek miatt fogynak stb. főleg a 21. században. hisz akár a myspace-en, akár csak az iwiw-wn retusált képei vannak a 15éves Bivalyhónalján élő lányoknak is. akkor? tényleg nem értem.

  bár azért néhány Victoria's Secret modellt (Adriana Lima!!!) én is "irigylek".:)

 • 2007.07.02 20:26:35nafretiti

  Az igazi szépség belülről jön és minden típusnak megvannak a kedvelői, így nagy butaság a média által nyomott épp aktuális típust idealizálni.

  Sztem kicsit túl van lihegve a vékonyakról szóló idea.Igen vannak anorexiások akik igazából betegek és kezelésre szorulnak és vannak modellek akik jó pénzekért hoznak némi áldozatot,de ennyi.Akik pedig hajlamosak arra, hogy a média miatt nyomorgassák magukat, azok segítségre szorulnak.Minden hamis képzet a belső nem létező harmónia eredménye.Ha vki nem érzi jól magát a bőrében, azt ne kenje másra,hanem nézzen körül odabent! Megjegyzem én sem helyeslem, hogy egy bizonyos típust nyomnak,de legyünk már okosabbak és ne higgyünk el mindent!

 • 2007.07.02 21:46:41CsCs

  szerintem nem szép,de valami nagyon van benne,szerintem nagyon nagyon menő,de utálok mindent,amit csinál a fotóin kívül.

  undorítónak tartom,hogy a drogozik, az hogy van egy szerencsétlen lánya,akivel ugyan le van fotózva néhényszor, de azért sajnálom azt a gyereket.

  mellesleg nem is tudom,hogy hova volt belinkelve, talán pont a velvetre, egy topshopos felvétel,amikor mutogatták neki a ruhákat,hogy mi menjen majd a neve alatt.

  ha nem tudnám ki ő,azt hinném,hogy egy szellemi fogyatékost mutatnak a videón.egyetlen egy értelmes szava se volt, egy mondatot nem mondott,csak nyökögött. mondjuk, biztos nem véletlen...

 • 2007.07.03 10:07:35Mrs. Hangszóró/Lárma és Zeneügyi Főmekhízott és KL

  Igen, az egész divatszakma egy bazi nagy tévedés, mert korcsságra diszponálja a személyiségük alakulását megélő emberpalántákat, ami aztán egy életen keresztük képes rombolni. Tévedés, hogy a szülő felelős ezért. Egy részéért. De ne felejtsük el, hogy a környezet épp annyira, ha nem jobban van hatással bárkire, mint az otthoni minta. Tetszik vagy sem, ez így működik. És jó lenne azzal is tisztába lenni, hogy a divatszakma bizonyos szintje sokkal inkább művészi kifejezőeszköz, mintsem a hordható ruházkodás kiszolgálója. Épp erre kellenek ezek a fakó pálcikák, akik se nem szépek, se nem csinosak, se nem okosak, csupán vannak annyira fakók és jellegtelenek, hogy extra módon lehet őket alakítani, mert gyakorlatilag gyárilag semmi sincs rajtuk-bennük.

  Csak egy szuggesszió eredménye, hogy a szépen beállított modelleket egycsapásra könyveljük el magunkban gyönyörű, és hibátlan nőkké.... És már ki is alakult bennünk a rejtett kód: olyanná válni... De hát könyörgöm, nekik sem sikerül, csak néhány percre-órára, úgy, hogy sok sok ember és óra munka előzi meg... Ebből a torz képből születik a sok lelki-,testi-, önismereti és mindenféle defektus egy személyiségen belül.  Látatlanban azt mondom; bármelyikőtök/bármelyikünk csinosabb, szebb nála... fele annyi maskarával.  Tyra Banks cicimutatása: több ilyen üzenetű eset kellene.

 • 2007.07.03 10:42:52Tori

  Mia Tyler: gyönyörű nő, sokkal szebb a testvérénél. Aki mellesleg azért nem jut mostanában filmszerephez, mert felszedett vagy 10 kilót. Elég szar üzenet ez filmiparnak és átlagnőnek egyaránt.  Szerintem minden kamaszlánynak esélyt kéne adni, hogy részt vegyen egy pár napos modellképzésen. Akkor megtanulhatná, hogy 1, nem, még Jessica Alba arcbőre sem pórusmentes, csak a photoshopolás után, 2, az a fantasztikusan jól sikerült fotó a címlapon négyórás munka eredménye és öt tekercs bűnrossz fénykép is készült, amit mi sosem fogunk látni, 3, az a frizura, amit a fénykép és leírás alapján huszadszor sem tud magának elkészíteni, két másodpercig nézett ki úgy a modell fején és a kattintás után neki is szétesett, 4, etc. Kevesebbek lennének néhány illúzióval.  Ja, angolul tudóknak egyik kedvencem:

  www.youtube.com/watch?v=yUTJQIBI1oA

 • 2007.07.03 10:52:49fedaykin

  És milyen a vérnyomása meg a vércukra? Azért ne essünk át a ló túloldalára, tartós 10-20 kiló többletsúly káros az egészségre.

 • 2008.07.17 21:47:01hoppárézi

  Ez a nő úgy hányinger, ahogy van.Nincs egy jó kép róla, amivel szerencsétlenségemre találkoztam, mindegyiken egy förmedvény.Drogos, piás, balhés,Fúúúúúúj NEEEEM.

Blogok, amiket olvasunk

MAI MANÓ 6 híres első kép a természettudomány világából

A tornádóról egészen odáig a legtöbben azt hitték, csak valami babonás mendemonda, ami nem is létezik. Híres első képek.

SCHRÖDINGER Közeli vagy távoli jövő a fejátültetés?

A sajtóban néha elő-előbukkan egy hangzatos főcím, néha olyan is, amely 2017 végére már komplett fejátültetést is sugall. Mennyi igazság lehet ezekben? Hol tart a tudomány jelenleg?

HEALTH A legjobb módszer, ha leszoknál a dohányzásra

A leszokás sikerrátája "natúrban" csak 5-7 százalék. Ha viszont felkészülten állsz neki, ezt 50-70 százalékra növelheted. Leszokás lépésről, lépésre.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta