OFFLINE

Ha a diéta ellenére étterembe kényszerülünk

2007. június 26., kedd 10:30

Az ezen az oldalon olvasható tanácsokat azok szívleljék meg, akik diétájuk ellenére arra kényszerülnek, hogy étteremben egyenek. Bár mi nem érzünk hatalmas különbséget a 900 kalóriás és a 1100 kalóriás hamburger közt, elmókázhatunk azon, hogyan buzdít az oldal arra, hogy az éttermben hagyjuk ott a buci egyharmadát, kaparjuk ki a panírból a halat és ne tunkoljunk. Elszántaknak simán beválhat, de mi ilyenkor inkább felfüggesztjük a diétát,  vagy el sem megyünk.
(Forrás: health.msn.com)

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

OTTHONTÉRKÉP Ide költözött az Obama család a Fehér házból

Ízlés és pénztárca kérdése, hogy sokalljuk-e azt a 8,1 millió dollárt, amit a volt amerikai elnök és felesége kifizetett azért a washingtoni házért, amiben január óta lakik. Az mindenesetre biztos, hogy az új otthon felettébb impozáns.

MÁS TÉSZTA Alakbarát palacsinta

Van egy jó ötletünk, hogy jutalmazd meg magad egy isteni reggelivel, ami ráadásul még nem is terhelő, hiszen javarészt egészséges, izomépítő fehérjéből van.

STÍLER Csúcstechnika a tökéletes bikini titka

Ha jól választunk, és esetleg hajlandóak vagyunk egy kicsit többet költeni, sok kellemetlenségtől megkímélhetjük magunkat. Lássuk, milyen a jó bikini!
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta