OFFLINE

Díszítsük a testünk ragyogó ajándékokkal!

2007. június 26., kedd 10:15

Nem gondoltuk, hogy egyszer Kishonti Ildikó ihlette akváriumfazonú napszemüveget kapunk sajtóajándéknak. Egy praktikus ötletelést követően a Pantene azonban úgy gondolta, nyári kiegészítőkkel lepi meg az újságírókat. Kísérőszövegnek az új, Full Spectrum Shine kollekciójuk sajtóanyagát is elküldték, amelyben a rövid bevezetőt követő első kérdés így hangzik: miért olyan fontos nekünk a csillogás? A szakemberek az életérzésipar vívmányaival válaszolnak erre a kérdésre abból a feltevésből kiindulva, hogy „amióta a világ a világ. a legtöbb nő ragyogóan fényes hajra vágyik” A hajunkból fakadó későbbi jó érzést kiegészítendő egy selyem ajándékzacskóban megkaptuk a már említett, tükörpontyszemüveget átmenetes lilában, egy hozzá passzoló, eperszínű, úgynevezett silk gloss szájfényt. Egyéb sminkre nincs is szükség, a szemüveget felvéve a szájon kívül az arc minden más része takarásba kerül. A glamúráruk közt Golden Peach színű, selyemfényű körömlakkal, és decens brilles fülbevalóval egészíthetjük ki a viseletünket, amellyel vélhetően hamar meghódítjuk a Munkásotthon utcát.

Ne maradj le semmiről!

KOMMENTEK

Blogok, amiket olvasunk

KERTÉSZ Ötletek zöldségágyások beültetéséhez

A nyár általában a pihenés időszaka, ezért a legtöbben ilyenkor már nem akarnak intenzív gondoskodást megkövetelő zöldségeket vetni. Lássuk, mint lehet tenni!

OTTHONTÉRKÉP Hagyd le a képről apu sörhasát!

A nappali ajtaján belógó hatalmas sörhas, egy csak félig látszó kutya vakarózó hátsó lába, lerágott csirkecsont a könyvespolcon – biztosan mindenki látott hasonló vicces vagy visszataszító fotókat ingatlanhirdetésekben.

MÁS TÉSZTA Búzadara dal - megyek panírozni

A nyár minden bizonnyal legújszerűbb dallamos hip-hop slágerében réteslisztről, búzadaráról és kenyérlisztről énekelnek a debreceni egyetem afrikai származású hallgatói. Ne hagyd ki!
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta