OFFLINE

Díszítsük a testünk ragyogó ajándékokkal!

2007. június 26., kedd 10:15

Nem gondoltuk, hogy egyszer Kishonti Ildikó ihlette akváriumfazonú napszemüveget kapunk sajtóajándéknak. Egy praktikus ötletelést követően a Pantene azonban úgy gondolta, nyári kiegészítőkkel lepi meg az újságírókat. Kísérőszövegnek az új, Full Spectrum Shine kollekciójuk sajtóanyagát is elküldték, amelyben a rövid bevezetőt követő első kérdés így hangzik: miért olyan fontos nekünk a csillogás? A szakemberek az életérzésipar vívmányaival válaszolnak erre a kérdésre abból a feltevésből kiindulva, hogy „amióta a világ a világ. a legtöbb nő ragyogóan fényes hajra vágyik” A hajunkból fakadó későbbi jó érzést kiegészítendő egy selyem ajándékzacskóban megkaptuk a már említett, tükörpontyszemüveget átmenetes lilában, egy hozzá passzoló, eperszínű, úgynevezett silk gloss szájfényt. Egyéb sminkre nincs is szükség, a szemüveget felvéve a szájon kívül az arc minden más része takarásba kerül. A glamúráruk közt Golden Peach színű, selyemfényű körömlakkal, és decens brilles fülbevalóval egészíthetjük ki a viseletünket, amellyel vélhetően hamar meghódítjuk a Munkásotthon utcát.

Ne maradj le semmiről!

KOMMENTEK

Blogok, amiket olvasunk

MENŐ LAKÁS Hangulatos nappalik fehér téglákkal

A fehérre festett téglafal olyan visszafogott dizájnelem, ami egyből érdekesebbé tesz bármilyen lakást. Mutatjuk a jó példákat: modern, szellős, világos.

KETTŐS MÉRCE Kinek járjanak a segélyek?

Aki megérdemli? Aki rászorul? Aki balszerencsés? Az igazságos újraelosztás rendszere nem is olyan egyszerű.

GADGET Menő mobil 26 ezer alatt

A Xiaomi Redmi 4A az egyik legkedveltebb telefon hazánkban a gyártó kínálatából. Nem is csoda, mert ilyen tudást ilyen áron kevesen adnak!
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta