OFFLINE

Ikeás táskadizájn Brooklynból

2007. június 20., szerda 10:55

Kissé ikeás, kissé visszafogott, kissé hippi, de azért mi kedveljük Lotta Jansdotter, Brooklynban élő svéd tervezőt, akinek weboldaláról megrendelhetjük az idén ultradivatos nagy táskákat éppúgy, mint az apróbb szatyrokat, pénztárcákat. Jansdotterre nem az erős, hanem inkább a pasztell színek és kislányos minták a jellemzőek, ezzel érte el legalábbis nemzetközi sikerét, táskái ma már mindenfelé népszerűek. Kedvenc táskánk, a Klara 76 dollár, de internetes megrendelés esetén számos táskához kedvezményesen juthatunk hozzá, a Kantra nevű, szintén mutatós példány például 48 dollár. Ez a két darab egyébként még viszonylag harsánynak mondható, a többi, tisztalelkű kiegészítőhöz képest. A táskák mellett még kötényeket, pénztárcákat és csinos bögréket, vagy akár csinos, csirkemintás pólókat (ezek is akciósak) rendelhetünk a svéd Brooklynból.

Ne maradj le semmiről!

KOMMENTEK

Blogok, amiket olvasunk

KERTÉSZ Ötletek zöldségágyások beültetéséhez

A nyár általában a pihenés időszaka, ezért a legtöbben ilyenkor már nem akarnak intenzív gondoskodást megkövetelő zöldségeket vetni. Lássuk, mint lehet tenni!

OTTHONTÉRKÉP Hagyd le a képről apu sörhasát!

A nappali ajtaján belógó hatalmas sörhas, egy csak félig látszó kutya vakarózó hátsó lába, lerágott csirkecsont a könyvespolcon – biztosan mindenki látott hasonló vicces vagy visszataszító fotókat ingatlanhirdetésekben.

MÁS TÉSZTA Búzadara dal - megyek panírozni

A nyár minden bizonnyal legújszerűbb dallamos hip-hop slágerében réteslisztről, búzadaráról és kenyérlisztről énekelnek a debreceni egyetem afrikai származású hallgatói. Ne hagyd ki!
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta