OFFLINE

Ikeás táskadizájn Brooklynból

2007. június 20., szerda 10:55

Kissé ikeás, kissé visszafogott, kissé hippi, de azért mi kedveljük Lotta Jansdotter, Brooklynban élő svéd tervezőt, akinek weboldaláról megrendelhetjük az idén ultradivatos nagy táskákat éppúgy, mint az apróbb szatyrokat, pénztárcákat. Jansdotterre nem az erős, hanem inkább a pasztell színek és kislányos minták a jellemzőek, ezzel érte el legalábbis nemzetközi sikerét, táskái ma már mindenfelé népszerűek. Kedvenc táskánk, a Klara 76 dollár, de internetes megrendelés esetén számos táskához kedvezményesen juthatunk hozzá, a Kantra nevű, szintén mutatós példány például 48 dollár. Ez a két darab egyébként még viszonylag harsánynak mondható, a többi, tisztalelkű kiegészítőhöz képest. A táskák mellett még kötényeket, pénztárcákat és csinos bögréket, vagy akár csinos, csirkemintás pólókat (ezek is akciósak) rendelhetünk a svéd Brooklynból.

Ne maradj le semmiről!

KOMMENTEK

Blogok, amiket olvasunk

JEGYZETLAP Posztnyár szindróma

Ha csak sóhajtozunk, és utáljuk, hogy vége, egyre nyomorultabbul érezzük magunkat. Négy lépés, hogy a szeptembert is élvezni tudd!

STÍLER Netes szépségdilik: ezeknek ne dőlj be

Ha nem akarsz úgy kinézni, mint egy cirkuszból szabadult bohóc, ne a csodatévő appok képeinek higgy, hanem a tükörnek. Az ugyanis nem halványítja el a bőrhibákkal együtt a sminkedet is.

HOMÁR Fifikás, de bebukott parkolóteszt budán

Jó napot, miért büntetnek meg, ha még a fizetőövezet kezdetét jelző tábla előtt parkolok, a nem fizető zónában? Csak. Parkolócég, 12. kerületi módra.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta