OFFLINE

Újfajta melltartók szilikoncicikre

2007. június 19., kedd 09:54

Már a plasztikázott mellekre is lehet melltartót kapni Angliában. A megcsinált cicikre tervezett melltartót forgalmazó Le Mystere's nevű cég szerint a plasztikázott mellű nők nagy része  nem tudja a hagyományos melltartókat viselni a műtét után, a mellnek ugyanis egészen más lesz az esése és a formája. „Túl kerekek, nem hat rájuk a gravitáció, a sima melltartók pedig nyomják őket”- mondta a Guardian-nek Dr David Brothers atlantai plasztikai sebész, a cég tulajdonosa. A 60 fontos Le Mystere's melltartó már most hatalmas siker, pedig még csak egy hete lehet kapni a Harrods-ban. Ha pedig belekalkuláljuk, hogy egy kutatás szerint a mellműtéten átesett nők átlagban 7 -10 új melltartót vesznek egyből a beavatkozás után, a Le Mystere's tulajdonosai nagyon hamar meg fognak gazdagodni. (A képen a No. 9., azaz a szóban forgó melltartó látható).


Ne maradj le semmiről!

KOMMENTEK

 • 2007.06.19 10:18:05gerilla

  Örülnék ,ha a nem szilikon mellemre(80E) tudnék melltartót venni.Ill.,ha lenne választék.

 • 2007.06.19 10:21:08Bandus

  de jó, hogy nincs szilikonom...így nincsenek problémáim! :-))

 • 2007.06.19 11:35:24sincity

  Szerintem ez tök jó ötlet. Lehet fikázni, meg cikizni a szilikon melleket, de azt be kell látni, hogy egyre több "szaladgál" az utcán belőlük. És ha így van, miért is ne lehetne az ő melltartó igényeiket is kielégíteni. Mindenki jó jár. Erről szól a dolog. Másról nem nagyon...

 • 2007.06.19 11:40:01Bandus

  én a természetesség híve vagyok...ez csak egy "iparág" amiből hatalmas pénzeket lehet kaszálni

 • 2007.06.19 11:41:37katatu

  De hát ha egyszer nem hat rá a gravitáció, minek rá melltartó? :)  Hát szerintem is szomorú hogy szeeeeegények nem tudnak a műtét után melltartót találni a normálisak között...  Én egy év keresés után tudtam egy viszonylag normálisat venni most hétvégén... pedig semmi extrát nem szerettem volna...

 • 2007.06.19 11:53:20sincity

  Bandus, lehetsz te a természetesség híve, ha a szoptatás, a hülye fogyókúrák, vagy egyszerűen a gravitáció teszi a dolgát. Mondhatod, hogy te sose, de adódhat olyan szitu, hogy az önbecsülésed miatt (nem sznobizmusból vagy divatból) bevállalod.

  Egyébként a Kékgolyó utcában Anita (asszem) néven találtok egy boltot, ahol az extrém méretek is mazsolázhatnak (értsd: kis hát-nagy mell vagy fordítva)

 • 2007.06.19 12:17:57Bandus

  én is főleg azokra gondoltam, akiknek rohadtul nem kellett volna, mégis megcsináltatták, mert divat, meg ettől többnek érzik magukat...

 • 2007.06.19 13:43:54Lilienfeld

  Az esetek 99%-ban úgy beszélnek az operációról, mint a fodrászról: bemegyek, megcsináltatom, kijövök, örülök, jól van.

  Pedig ez egy elég komoly műtét, nem lebecsülendő kockázatokkal, na és egyáltalán... az én mellem se mértani tökéletességű, de komoly baleset-betegség kellene, hogy megengedjem azt, hogy egy doki belevágjon.

  A sötét oldal (durva sebek és csonkolások, csak erős idegzetűeknek):

  www.siliconeholocaust.org/

 • 2007.06.19 13:56:34Crystalline

  nézzetek nip/tuck-ot (kés alatt)...akinek azok után van kedve bármilyen szépészeti műtétet vállalni, hát hajrá.  Hozzáteszem, hogy felvarratásnak (ami ugye nem egyenlő a szilikonnal) semmi bajom, mert tényleg, szoptatás után bizony lehet, hogy nem állna úgy ahogy kéne. de ezt majd utána ráérek eldönteni:)

 • 2007.06.19 16:46:56boszor

  Láttam én elég melltartót normál mellre tervezve, amiről az első gondolatom az volt, hogy ez csak szilikonon állna valahogy...éppen az a modell, ami a képen van:-))) Amúgy hajrá, valami arra is kell. Jómagam egy mellkisebbítő műtétre fizetnék be. Vagy elosztanám valakivel, akinek kevés van - ha lehetne ilyent csinálni:-)))

 • 2007.06.19 22:26:27oneandonly

  én tényleg nem értem, minek egy szilikoncsöcsre melltartó. nem ez benne a poén, hogy csak úgy áll, ihajcsuhaj?

  boszor: van egy ismerősöm aki most volt mellkisebbítő műtéten (mert gerincproblémái voltak már a terheléstől, szóval nem esztétikai okokból) és azóta nagyon örül. Én is nagyon örülök, mert mióta láttam a "majd fél év múlva begyógyul" hegeit, tudom, hogy mi az, ami nekem tuti kimarad az életemből. Bár nekem egyébként is fordítva kellene.. de kell a fenének! Ha mindenkinek ilyen kerek labdamelle lesz, az borzasztó unalmas lesz, szerintem.

 • 2007.06.19 22:41:46ready_real

  Gerilla: szintén hasonló probléma. Bár mivel 80E-st nehezen kapni, én váltottam inkább a 85D-re, abba talán még belefér :(

 • 2007.06.19 22:44:37ready_real

  sincity:

  Hát először talán a természeteseket kéne kielégíteni talán:U Tudod elég durva, hogy szökőévben egyszer találok magamra megfelelő méretűát, kéynelmeset , satöbbi, pedig nem hordok szilikont.

  Jó lenne ha a velvet is foglalkozna már ezzela témával, mert mindig midnenhol csak a szilikonosokról esik szó, a természetese nagy mellűekről (akiknek ez sokesetben inkább hátrány) szinte sosem.  És akkor a bikinikről még nemis beszéltem . Ott még katasztrofálisabba helyzet( Egyszerűáen sírógörcsöm vana strandon, midnen fiatal lehet 3szögbikiniben, meg normális bikinikben, én meg nem:( )

 • 2007.06.20 11:37:46rosenrot

  Nem hülyeség ez a cikk véletlenül?

  Megnéztem a melltartó-kínálatot a belinkelt oldalon, és az ilyeneknél gondolkodóba estem:

  www.lemystere.com/Merchant2/merchant.mvc?Screen=PROD&Product_Code=2155&Category_Code=E&Product_Count=1  Mármost minek egy szilikoncsöcsre PUSH-UP melltartó?

  Erre válaszoljon aki tud :-DDD

 • 2007.06.20 13:01:18boszor

  ready_real: igazad van, ideje lenne foglalkozni azzal is, hogy a nagy mell

  ugyanolyan hendikep, mint egy mínusz A-méret. A ruha- és melltartógyártók kényszerképzete, hogy karcsú nőnek nem lehet nagy melle, azaz 75D méret nem létezik. A járókelők meg arról vannak meggyőződve, hogy a nőknek azért van nagy melle, mert egyetlen vágyuk, hogy trágárságokat kiabáljanak utánuk, attól függetlenül hogy szuperminit vagy bő pólót hordanak.

  oneandonly: azt hiszem, teljesen mindegy, hogy azért ronda a mellem, mert amikor tizenévesen egyik napról a másikra megnőtt, megtelt striákkal - vagy azért, mert megműtötték és maradt egy-két heg. ha kisebbet műtenének belőle, legalább kapnék rá melltartót, és nem jönne rám a sírás tükörbe nézéskor. hogyha a szép kis feszes mellekkel megáldott csajok tudnák, sose akarnának nagyobb melleket...és nem a végletekről beszélek (mert az bármelyik szar), hanem arról, akinek van egy normál 75B például... :/

 • 2007.06.20 13:49:23ready_real

  Boszor: csak egyetérteni tudok veled. Engem is a sírás környékez pl. a strandon , vagy akkor ha megálloka tükör előtt. Ráadásul ekkora lufikat (szerintem darabonként van vagy 1-1.5 kiló) a gravitáció is keményen húzza. Még nincs gyerekem és még 30 innen vagyok , de már úgy nézek ki, mint akinek 4 gyereke is volt. Mikor 10 kilóval kevesebb voltam, sjanos akkor is ekkora volt:(

  "A járókelők meg arról vannak meggyőződve, hogy a nőknek azért van nagy melle, mert egyetlen vágyuk, hogy trágárságokat kiabáljanak utánuk, attól függetlenül hogy szuperminit vagy bő pólót hordanak." Jaja . Iszonyat undorító. Ráadásul iylen melegben az ember nem tud úgy öltözni, hogy se melege ne legyen, se ne latszodjon annyira , mivel áldotta meg az embert a sors...

 • 2007.06.20 13:56:34cukorborsófül (ex-mesterséges)

  naja, az utcán beszólogatókat nagyon utálom én is... meg azt, hogy az ember nem vehet föl egy feszülősebb, világosabb színű felsőt anélkül, hogy a férfi kollégái ne tegyenek "sziporkás" megjegyzéseket a melleire... Engem is zavarnak ezek, de én mások hülyesége miatt nem sírok, és különösebben nem is zavartatom magam.

 • 2007.06.20 13:57:44cukorborsófül (ex-mesterséges)

  és tényleg a szilikonmellekre nem hat a gravitáció? na de 5 év múlva sem? Annak is van súlya, és a kotőszövetek, bőr, stb idővel nyúlik, nem?

 • 2007.06.20 20:17:25neshama

  kedves rosenrot!

  ha megnézed, a modell, amit belinkeltél, hagyományos és nem plasztikázott cicire való.

 • 2008.02.17 21:35:27Kata22

  Nemtudom miért hiszi mindenki azt hogy természetes 75D-s mell nem létezik, én vagyok rá az élő példa, és nagyon nehéz ilyen mértű melltartót találni!ami persze nem nagymama fazon.. én örülök ennek a cégnek ,magyarországra is bejöhetne egy ilyen olcsóbb változatban..

Blogok, amiket olvasunk

KAPCSOLATSULI 6 szokás, amivel villámgyorsan kinyírhatod a kapcsolatodat

Vannak szokásaink, amelyekről nem is tudjuk, hogy észrevétlenül, ám annál hatékonyabban rombolják a párkapcsolatunkat. Amikor pedig a párunk a válást, szakítást fontolgatja, nem értjük, hogy mi történt.

TÖRI MÁSKÉPP Szőrös hableány, tudós ló - mulatságok a Monarchiában

A kiegyezést követően gyors tempóban újabb és újabb létesítmények emelkedtek a Ligetben, amit a milleniumi ünnepségek még inkább felgyorsítottak. És ott aztán volt mulatság!

DICE&SORCERY A látszat sohasem csalt még ekkorát!

A Mario + Rabbids Kingdom Battle amennyire valószínűtlen, annyira zseniális. Játékosok figyelem!
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta