OFFLINE

Hogyan lakkozzuk a lábkörmünket?

2007. június 19., kedd 11:15

Egyszer csak minden évben eljön az a nap, amikor a lábujjaim kilátszanak a már sokat szidott vietnámi papucsomból, vagy szandálomból, és hiába hívom a pedikűröst, a hirtelen jött nyártól természetesen még három hétig nincs egy szabad perce sem. Ilyenkor játszódik le minden évben ugyanaz a jelenet: nekiállok saját magam kilakkozni a lábkörmeimet, és a végeredmény mindig katasztrofális.

Pedig már az égvilágon minden segédeszközt beszereztem, van lábujjszétválasztóm, vattyagolyóm, fülpálcikám, próbálkoztam közepes és nagyon jó minőségű körömlakkal, és mégsem. Először is, sosem tudom, hogyan kéne elhelyezni a lábaimat, hogy azok vízszintesen álljanak, de mégis kényelmesen rá tudjak hajolni (idén ebben a jelenleg a hasamban lakó gyerek különösen megakadályoz). Másodszor, ha kétszer festem át  a körmeimet, nem lesz elég intenzív a szín, de ha háromszor, akkor viszont már túl vastag lesz, ami nem éppen esztétikus. Ezen kívül sokszor bármit csinálok, nem lesz sima és fényes a körmök felülete, hanem összecsomósodik rajtuk a lakk, és különösen a kisebb körmök esetében a bőrömre mindig több jut, mint a körömre. Tudom, hogy béna vagyok, de mégis, hogyan kéne ezt csináni?

Ne maradj le semmiről!

KOMMENTEK

 • 2007.06.20 15:01:45Crystalline

  ja bocs,  pat  neked szólt:)

 • 2007.06.20 15:04:26Crystalline

  na ne. mármint a TEVA szandál. hát nekem nagyon nem jön be.

  bevállaltan cipőmániás vagyok, kb. a 30. pár cipőmnél járok (shame on me), de ez nekem nem jön be.

  nem tartom nőiesnek, dehát izlések és pofonok.

 • 2007.06.20 15:14:33leg

  Crystalline, 30 eddig összesen, vagy évente ennyi? Komolyan, mennyi a sok évente cipőből? 10 pár sok?  Tényleg, kinek mennyi cipője van? Ebből olyan jó post lenne, mint a 10 legcikibb dologból!

 • 2007.06.20 15:19:00fedaykin

  Leg: szerintem évente 30 ÚJ pár az rengeteg :-))

 • 2007.06.20 15:28:10leg

  De 10 az korrekt, nem? Mer annyi azért beesik, ha nem figyel oda a dolgozó:-)

 • 2007.06.20 15:33:50Crystalline

  hát évente kb.8 cipőt szoktam venni. nah. ez sok? a végén kiderül, hogy nem. na mindegy.

  a 30 cipő jelenleg annyit tesz, hogy mindegyik hordható állapotú, jól rendben tartott. tehát cipő. meg szandál. meg csizma. meg flip-flop.  most elszégyelltem magam. gonoszok vagytok.

 • 2007.06.20 15:35:28morsi

  Jóég, hová keveredtem??? azt hittem, én naiv, most megtudom a tutit, mit kell tennem a tökéletesre lakkozott lábkörmök érdekében... köszönet azoknak, akik tényleg erről írtak idáig!  Ami meg az OFF-szálat illeti...  Idézet az idézett blogról:  "Nincsen bennem semmi keménység. (...)

  Viszont ez nem jelenti azt, hogy örülök neki, ha valaki szórakozásból baszogat. Az ilyen egyéneket hamar a helyükre pakolom."  1. Kedves Nóra, szerintem más sem örül az ilyesminek, ezért Te se tedd ezt másokkal.

  2. Ha meg mégis ilyet tennél, ne lepődj meg, ha ezért Téged fognak hamar a helyedre pakolni.

  3. Ja és láttam a fotódat is, gratulálok a magas, vékony alakodhoz!!!  Üdv, m. • 2007.06.20 15:36:54leg

  Nehogymá szégyelld! Én nem számoltam össze, csak most - ez egy nagyon gondolatébresztő post volt! - belegondoltam. Évente 8-10 vadiúj? Miért ne? Szandál, flip-flop, alkalmi nyárra, félcipő, cipő, ugyanez télre, egy futáshoz, ez terembe stephez, na, mennyi? Otthoni pacsker is szétmegy egy év alatt sajnos. TAvaly gallyra ment a csizmám, szóval nem is olyan rémes az a harminc szerintem.

 • 2007.06.20 15:51:45Crystalline

  :)))

  csak egy picit:)

 • 2007.06.20 15:52:59pat

  Crystalline,

  nem szólnék be, de tudja, hogy nem tetszik a festett köröm se kézen, se lábon, úgyhogy nagyon ritkán festi ki. de hasonlóan pl. nagyon göndör haja van, nekem így tetszik, viszont az a mániája, hogy évente egy-kétszer óriási munka (és kisebb vagyon otthagyása) árán kihuzatja a fodrásszal egyenesre, ami az első párás napig tart ki. ilyenkor megpróbálom magamban tartani, hogy nekem nem tetszik az eredmény, de nem mindig sikerül...

 • 2007.06.20 15:58:22fedaykin

  Crystalline: ne szégyeld magad, nekem szertinem több is van, de majd megszámolom (ha merem :-))  Ja, tényleg, teva szandálom nincs, és nem is lesz, azt hiszem.

 • 2007.06.20 16:01:56Mme du Tancin

  Szerintem a lábkörömlakkozásban ugyanaz a jó, mint a sminkben-arcpakolásban-magassarkúban: hogy olyan nőcis. És egy szépen pedikűrözött (lakkozott) láb igencsak gusztusos. A magassarkú pedig SZEBB mint a Tevaszandi - az nekem pl nagyon nem tetszik (és egészen pntosan 179 cm vagyok). Ettől még a lehető legjobb fej lehet egy ilyen "natúr csaj". Viszont ugyanezt a hozzáálást én, a sminkelt-lakkozott rengeteg cipős csaj is elvárnám. (Ha hazaérek, a hatásotokra megszámolom)  BlueBunny, attól, hogy élvezem a nőiség ezen részét is, még elég távol álok attól, hogy mindenféle műanyagokat tömessek a mellembe meg a számba, esetleg hogy az életem bármely, akár legapróbb részletét más - neadjisten egy férfi!) - véleményétől tegyem függővé.

  Amúgy bolletjével együtt kérdem: a hajfestés akkor most miért nem gáz?

 • 2007.06.20 16:03:16Mme du Tancin

  bolletje, nekem se! :)

 • 2007.06.20 16:28:17morsi

  Teva szandál??? de hiszen az vmi spéci hegymászó- és túraszandi - egyike a számomra legunerotikusabb lábbeliknek. Abban egy lakkozott köröm valóban oximoron...

 • 2007.06.20 16:28:45pat

  hűha, úgy látom itt abszolút kisebbséget képviselnek a Teva szandál pártiak, na sebaj... még szerencse, hogy a feleségem szívesen hordja:)

 • 2007.06.20 16:32:32pat

  morsi,

  valóban sportos outdoor viselet, nyilván azért is tetszik, mert ha látom valakin, azt képzelem, hogy olyan vagány, sportos, természetkedvelő, túrázós, aktív csajszi, aki hordja, és az nekem bejön. az ilyenek meg tényleg ritkábban lakkozzák a körmüket (vagy ez is csak egy előítélet?)

 • 2007.06.20 16:33:47morsi

  hát lehet, hogy ha az Egyenlítőt szeretném majd gyalog körbejárni, ilyen szandit húzok, de hogy normál hétköznapi (ne adj'Isten: munkahelyi) viseletként kizártnak és slamposnak tartom. Bocs, akinek ez jön be, attól én még fel nem veszem

 • 2007.06.20 16:34:24BlueBunny

  Teszkó-gazdaságos, gyors válaszok, nagy tételben:  Körömlakk: „Kedves Blúbánni (újítok, látode)”  Látom, csuda klassz!

  „Asszem senki sem méltatott csupán emiatt.”  A „méltat” szó azt jelenti: „dicsérni”, már többször rosszul használtad. Valóban nem dicsérte senki a buziságomat, ellenben például Te megpróbáltad gúny tárgyává tenni.

  A buziságomat pusztán azért írtam le, mert többen arra hivatkoztak, hogy a pasiknak mennyire tetszik a lakkozott lábköröm. Erre volt a válaszom, hogy

  1. nem feltétlenül a ffiakon keresztül kell magunkat definiálni,

  2. van olyan csoda is, hogy valaki nő létére nem is akarja a ffiak érdeklődését kiváltani.

  Ehhez képest például te belekapaszkodtál a buzitémába, és rángattad, mint kutya a gumicsontot.  „Viszont tőled drága nyuszika, ugyanezt nem várom el a retkesbüdösparasztkurvaanyámér, hagyd csak, úgyse vettem komolyan”  Ó, hát az is csak vicc volt, mint tőled a necctrikó meg az idiótázás! :) Ott volt a szmájli is! ;)

  Gossip: ”ami nem baj,jol elszorakoztattal minket.”  Hát akkor mindenki remekül szórakozott, hol itt a gond? ;)

  Bolletje: „Olvastam a blogodat, úgy vettem ki, hogy neked is friss még az élmény, még mindent a gonosz homofóbok támadásnak veszel”  Akkor valamit rosszul olvastál. Az élmény meg már meglehetősen régi.

  Picinger: „Egyébként elég jól elszórakozik itt rajtad és a sértődöttségeden a fél iroda. Muhahaa...”  Én is remekül szórakozom, muhaha :)

  Arden: „Egyébként csak egy "férfi" ír le olyat, hogy "Hát erre tanított anyád? Pedig ő egy remek asszony, a múltkor is, mikor voltam nála, olyan jól kinyalt!" Csak a farokkal megáldott férfiak a "kinyalt" helyett a "leszopott" kifejezést alkalmazzák.

  Legalábbis röpke 25éves pályafutásom alatt, focistaként, fiúk között szocializálódva, én még ilyet csak tőlük hallottam.”  Tudom, hogy fura, de a saját nyelvükön kell beszélni velük, mert különben nem értik a retkesfaszú asszonyverők. (Lásd: „Ha kómában vagy, tégy úgy, mint a kómaiak”. )

  Arden: „Beleolvastam én is blogodba. BB! Benned annyi a düh!”  Érdekes, rajtad kívül minden olvasómnak ezzel pont ellentétes a benyomása.

  Arden: „Nem azért támadták le, mert más volt a véleménye, és nem is azért mert leszbikus, hanem azért, mert iszonyat tapló módon és tolerálhatatlan stílusban tárta elénk a meglátásait. Szerintem. De javítsatok ki, ha tévedek. :P”  Tévedsz :P

  Morsi: „Ja és láttam a fotódat is, gratulálok a magas, vékony alakodhoz!!!”  Köszönöm, átadom a szüleimnek, ők felelősek érte.

 • 2007.06.20 16:35:54pat

  mádám dü tánszen,

  ízlések és pofonok, mint tudjuk, különböznek. nekem jobban tetszik a Teva, natúr körömmel, mint a magassarkú, lakkozottal, de hogy OBJEKTÍVE melyik a szebb... hááát... ezt szerintem nem lehet eldönteni.

 • 2007.06.20 16:40:17morsi

  „Ja és láttam a fotódat is, gratulálok a magas, vékony alakodhoz!!!”  "Köszönöm, átadom a szüleimnek, ők felelősek érte."  No azért kicsit te magad is, amennyiben ha nyalakodni támad kedved, nem vmi kalóriabombát robbantasz fel

 • 2007.06.20 16:46:40Arden

  "Tudom, hogy fura, de a saját nyelvükön kell beszélni velük, mert különben nem értik a retkesfaszú asszonyverők." Sztem megértik.  "Tévedsz"

  Persze. Fujj-fujj melegek! FUJJ! Sztem elég gázosan túlreagáltad, de kár erre több szót fecsérelni, mert az, aki olyan mint Te (=LESZBIKUS (nem győzök eleget fujjolni)) sosem fogja elismerni, hogy téved és túlreagálta.

  De mint említettem alapból utálunk a lenyűgöző, és kifogástalan modorod miatt. Az, hogy LANGYOS vagy, csak hab a tortán az olyan homofóboknak, mint én.  További szép napot!

 • 2007.06.20 17:04:15Arden

  Amúgy a Teva szandikhoz visszakanyarodva: nekem 3 pár férfi (Nike) sportszandálom van... Ez olyan "beteg" dolog nálam, de egyszerűen imádom, és ha nem melózom (hanem suli, vagy vmi más), akkor nyáron bizony folyton férfi sportszandált koptatok.:) Annyira szépek és kényelmesek!:)

 • 2007.06.20 17:08:56Mme du Tancin

  Pat, teljesen megértem a tevaszandi -> túrázniszeretőcsaj vonzódásodat. Az a mák, hogy vannak pasik (és csajok), akik az ilyen csajokra és vannak, akik a kopogóscipősökre buknak. :))

 • 2007.06.20 17:21:50bornonheels

  Crystalline 2007.06.20 15:33:50

  lelki társam!!! én is imádom a cipőket, egész gyűjteményem van a legalább 7 centis sarkú cipőkből.. ha jól számolom fejben, akkor kb 18-20 párnál járok. a többit nem számoltam bele, de a 30 pár az nálam is megvan tuti.. :D

 • 2007.06.20 17:38:30Crystalline

  Yve 2007.06.20 17:21:50  :D

  szuper, uh én most éppen egy ciklámen szinű gyönyörűségnek örömködöm, csak hát olyan nehéz viselni. mármint a színe miatt.

  :))))

 • 2007.06.20 17:53:22gossip

  ismet egy picit mas:

  en is imadom a cipoket, vennek is sokat,de olyan szuletesi bajom van,h az egyik labam 34es a masik 36os. Ha meg vehetnek ket par cipot(ami amugy is anyagi csod), de ugye gyerekmeret- felnottmeret esete forog fenn.

  tudom en,hogy alternativ gond, de van erre vkinek vmi otlete? a szemelyre csinaltatott cipok mind csunyak...

 • 2007.06.20 19:48:14bornonheels

  Crystalline 2007.06.20 17:38:30  ciklámen, ó istenem, gyönyörű lehet!

  én ma tettem szert egy ezüstszínű csodára a vizsgaidőszak befejezése miatti örömömből. bár elég magas sarka van, szóval még kicsit instabil vagyok benne :D

 • 2007.06.20 19:50:02bornonheels

  gossip: ha elmész egy cipőboltba, akkor mielőtt fizetnél, cseréld ki az egyik cipőt egy kissebbre úgy, hogy az eladók ne vegyék észre :D jobb nem jut eszembe. de ha szép cipőt szeretnél csináltatni, akkor ott van Vágó Réka. bár akkor lehet hogy olcsóbb 2 pár cipőt venni.

 • 2007.06.20 20:09:42gossip

  Yve, sajnos a jobb helyeken csekkoljak, raadasul nehol ugy kell kerni, hogy kihozzak a meretet...

  erdekes modon a martensben egyedul mondta az eladono, h ne aggodjak, felirja a felemas parat selejtnek, igy csak egyet kellett fizetnem:)

  ez majd' 10 eve volt, de meg mindig orulok neki:)

 • 2007.06.20 20:15:45kissertés

  Ízlés kérdése, de szerintem a lábkörömfestés gusztustalan, cseppet sem esztétikus.

 • 2007.06.20 23:10:16Arden

  Nekem azért van a színeslábkörömfóbiám, mert utáltam a nagynénikémet, de kiskoromban mindig ő vigyázott rám - méretemnél fogva viszont többnyire csak a nagy, vastag és pirosra/lilára festett lábkörmeit láttam. Szörnyű volt... azóta se hevertem ki a traumát. :)

 • 2007.06.20 23:55:22pafff

  Én úgy lakkozom, hogy se vatta, se kitömés, hátat a falnak vetve, alá újság, csak nappali fényben, és ha elrontok egyet, akkor az egész köröm teljes lemosás áldozata, mert én képtelen vagyok ezekkel a sminkpálcákkal korrigálni, nem elég tömör rajtuk a vatta, szétkenik a szélét. Régen a bőrtologató pengrészével szedtem le a fölösleget, de szegény tologató egy idő után már nagyon rosszul nézett ki. Meg egyszer fájdalmasan mellémozdultam. Temészetesen nem festek sem a körömágyra, sem a szélére teljesen, de ezt valaki említette, hanem formát adok neki.  Amit gusztustalannak találok:

  - kék, szürke, ezüst, lila, sárga, libazöldre festett körmök, tehát a hideg színek. Nekem csak a konzervatív francia, a piros árnyalatok, színtelen, esetleg szép gyöngyház, narancs vagy barnás tetszik

  - ha a kéz és a láb eltér

  - ha a ruha/rúzs/hajszín (ma láttam egy répavörös nőt rózsaszín körömmel, pfff. ja, sárga pólóban) üti

  - körömlakk + bokalánc / bokatetkó / lábujjgyűrű kombó - valamiért egynél több díszítás a lábon luvnyásít. Mondjuk a bokalánc sztm eleve halálosan ciki. Na jó, meg a tetkó is. De lakozott körömmel még súlyosabb lesz.

  - lakkozott köröm átlászik a harisnyán nyitott orrú cipőben!! Ez a hallálistás asszem.

 • 2007.06.21 09:00:47Mrs. Hangszóró/Lárma és Zeneügyi Főmekhízott és KL

  A „méltat” szó azt jelenti: „dicsérni”, már többször rosszul használtad.  Ohh ezer bocsánat, ez nyilván valami helyi rendellenesség, mint pl a "konkrét" szó használata országosan a "jó"-nak ítélt dolgokra.  Valóban nem dicsérte senki a buziságomat, ellenben például Te megpróbáltad gúny tárgyává tenni.  Csak annyira, amennyire Te a körömlakkozás témáját szeretted volna arra használni, hogy a cinikus leszólásaid puffogtathasd.  A buziságomat pusztán azért írtam le, mert többen arra hivatkoztak, hogy a pasiknak mennyire tetszik a lakkozott lábköröm.  Nem. Csupán egy hozzászóló hivatkozott erre (és még mennyi más hivatkozás is volt, amit érdekesmód nem véleményeztél...hm), Te valahogy mégis eme cseppnyi indoklást vélted érdemesnek arra, hogy visszautalj rá. Vagy csak jó indok volt arra, hogy a buziságod felemlítsd? (mellesleg megjegyzem, te kezdted a leszbikusságod buziságnak is nevezni :-D)  Bébi, az én humorom se semmi (necctrikó, idióta, és szabójózsi), de a tied (inkább nem idézem) egyenesen ordenáré.  Ezt elég sokan leírták ide, de látom, te mégis a szirten álló hős képét erőlteted magadra, aki állja a szelet... amit maga gerjesztett... haha  Azért sikerült egy szimpatizánst is szerezned, aki el van ájulva gyönyörű sudárságodtól, ez azért nem annyira jó arány... megérte? biztosan...

 • 2007.06.21 09:15:40fedaykin

  Pafff: drogériákban lehet kapni olyan körömlakklemosó ketyerét, ami filctoll formájú. Azzal szépen el lehet dolgozni a széleket.

 • 2007.06.21 11:20:26morsi

  körömlakk - még hogy szimpatizáns????????? elég gáz, ha neked ez jött le a beírásomból, ha pedig megnézted volna te is az említett fotót, talán a szarkazmusomat is vágnád. A humorral tényleg hadilábon tűnsz állni

 • 2007.06.21 11:42:34Mme du Tancin

  juhhuhuhúú! Tejvaj, legyen cipős topik is!!! Csak a függők kedvéért.

 • 2007.06.21 12:50:41Mrs. Hangszóró/Lárma és Zeneügyi Főmekhízott és KL

  morsi:  egy fotót láttam a művésznőről, azon becses magassága nem adta ki magát, akkor ezekszerint több szépséget is tett föl magáról a drágaszág  komolyan, abban semmmi szarkasztikusanűt nem véltem felfedezni, hogy ő is sokat tehet arról, hogy vékony, azaz "nem kalóriabombát robbant fel" . nehari, nekem ez nem tűnt szarkasztikusnak. de akkor sorry...  vagy csak nem vagyok nagyon otthon ebben a kommunikáció "olvasásban"..  de akkor egy szimpatizánst sem szerzett magának? istenem, oly konok e világ.  (bocs morsi a félreértelmezésért) • 2007.06.21 20:17:53morsi

  körömlakk - ok, semmi gond :)

  szimpatizálni egyébként azzal tudtam volna, ha maradunk Nálad, azaz a körömlakkoknál:)! (ne adj'Isten, a lábkörmök kifestésénél)

 • 2007.06.22 00:19:41BlueBunny

  Körömlakk: "vagy csak nem vagyok nagyon otthon ebben a kommunikáció "olvasásban".."  Körömlakk, valóban nem vagy otthon "ebben a kommunikáció olvasásban" (sic!). Sőt, a "kommunikáció írásban" sem. Te egyszerűen csak buta vagy.  morsi: "megnézted volna te is az említett fotót, talán a szarkazmusomat is vágnád"  Hadd találjam ki, Morzsi: alacsony és kövér vagy, ezért fáj neked annyira a 180 centim és a vékony alkatom. Kitaláltam? :)

 • 2007.06.22 06:04:05Mrs. Hangszóró/Lárma és Zeneügyi Főmekhízott és KL

  "Körömlakk, valóban nem vagy otthon "ebben a kommunikáció olvasásban" (sic!). Sőt, a "kommunikáció írásban" sem. Te egyszerűen csak buta vagy."  Még szerencse, hogy vagy te nekünk, aki viszont annyira okos vagy, hogy nem győzünk leborulni bölcsességed, kifinomult stílusod előtt. Asszem van még mit tanulnunk kimagasló tudásodból, és óriási élettapasztalatodból. Hát ezen leszek.  :-D  (nézz a tükörbe, és meghatottan könnyezz, hogy a Jóisten mily kegyes volt hozzád, hogy ilyen csudaszépnek, mitöbb okosnak teremtett, majd töröld le könnyeid, és menj aludni, és nyugtázd azzal a napot, hogy ma sem keltél fel hiába, jól beolvastál pl. nekem :-))

 • 2007.06.22 09:24:23Arden

  Igazából kétlem, hogy sokat számít ki alacsony és kövér vagy, hogy ki magas és sovány. Az igényesség sokat javíthat egy "előnytelen" alakon... a stílustalanság pedig egy 180 centis, sudár lánykát is tönkrevág esztétikailag - na nem mintha céloznék ezzel bármire... Amúgy 176 centi vagyok és 65 kiló.

 • 2007.06.22 12:27:42Mme du Tancin

  mondjuk szerintem a "magas és vékony alkat" nem feltétlen izomtalan karokat és körtesegget jelent...

 • 2007.06.22 13:58:33ddevil

  Te jó ég, Ti még mindig egymás csesztetésével vagytok elfoglalva? Nagyon ráérhettek.. "Az okos enged..." kezdetű mondásról hallottatok már?

 • 2007.06.22 15:31:25Arden

  Nem.

 • 2007.06.22 16:33:10gossip

  csajok, nem lehet ezzel a novel kommunikalni, vegyetek mar eszre.

  mintha az oteves kishugommal vitatkoznek.

  "buta vagy." pfffff :)

 • 2007.06.22 16:48:30morsi

  "Hadd találjam ki, Morzsi: alacsony és kövér vagy, ezért fáj neked annyira a 180 centim és a vékony alkatom. Kitaláltam? :)"  Nem, nem találtad ki: ha felveszek egy ötcentis magassarkút, már én nézek le rád :). És ha te magadat vékonynak látod, akkor hozzád képest én vagyok a Világszép Nádszálkisasszony - miért fájna nekem a te híres alakod?

 • 2007.06.25 13:19:43ErrorFlynn

  összeugrottatok egy körömlakkos topikban?

  hehehe

  hehehehehe

 • 2007.06.27 16:31:15summer

  Egy topicban így és ilyen témákon összeveszni? Sajnos nem tudtam minden hozzászólást végigolvasni, mert nincs időm rá, ezért ítéletet nem is szeretnék alkotni. Csak kár, hogy ekkora vihar indulhat egy körömlakkos üvegből - felnőtt emberek között!!!

 • 2007.08.22 16:28:17vébermester

  egészen hihetetlen, hogy ennyi hozzászólóból ha jól nézem senki sem értett egyet BlueBunny-val (leszámítva Errol elég vicces belevihogását:)). na nem mintha szüksége volna rá. jóemberek, figyeljenek, gondolkodjanak, és aztán ezt mindig újra, azt tudnám tanácsolni. nem szopatás.

 • 2007.08.23 01:33:40DijaBaba

  Ami a lábkörmöt illeti:Én sem járok pedikűröshöz, de mindent megcsinálok itthon (ápolás, lakkozás, stb) mert szerencsére van hozzá ügyességem és türelmem. Ami a lakkot illeti, a finomabb árnyalatok tetszenek magamon, egy kis kővel, vagy mintával.

  Ez a hatalmas eszmefuttatás ami itt ment BB jóvoltából... hát nem semmi :D Én nem beszólni akarok vagy ilyesmi, de tényleg nem ilyen stílusban kellett volna indítani. Szerintem senkinek semmi baja nem lett volna azzal, ha közlöd h te nem jársz pedikűröshöz és a lakkot sem szereted. Nah de ahogy tálaltad, az minden volt csak nem ízléses. Nah de ezzel sem a lakkozott nőket minősítetted :)  Kicsit hosszú lett, de ez kikívánkozott :)

Blogok, amiket olvasunk

MENŐ LAKÁS Hangulatos nappalik fehér téglákkal

A fehérre festett téglafal olyan visszafogott dizájnelem, ami egyből érdekesebbé tesz bármilyen lakást. Mutatjuk a jó példákat: modern, szellős, világos.

KETTŐS MÉRCE Kinek járjanak a segélyek?

Aki megérdemli? Aki rászorul? Aki balszerencsés? Az igazságos újraelosztás rendszere nem is olyan egyszerű.

GADGET Menő mobil 26 ezer alatt

A Xiaomi Redmi 4A az egyik legkedveltebb telefon hazánkban a gyártó kínálatából. Nem is csoda, mert ilyen tudást ilyen áron kevesen adnak!
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta