OFFLINE

Olcsó fétis, minden ízlésre

2007. június 19., kedd 14:14

Fétis tárgyakat vásárolni a lebukás veszélye miatt necces, de ebben is segít az internet. Legutóbbi google-özése közben egyik kolleganőnk például erős erotikus és ostobasági üzenettel bíró táskák oldalára bukkant.

 

A fétis táskamotívumok között tarol a száj és a tűsarkú lakk dominacipő. Utóbbi (lásd kis kép) úgy néz ki, mintha a lakk csizma elkészítése közben pillanatnyi elmezavar lett volna úrrá a suszteren, melynek következtében táskaként fejezte be alkotását. A retikül további érdekessége, hogy a fekete cipő és fehér táska olyan egységben fonódnak egymásba, mint a jin-jang jel. Van ezen kívül fűzőalakú táska és gyakran visszatér a száj motívum is - a képünkön lévő füllel rendelkező darab a többi táskához hasonlóan 3495 forintba kerül.

 

A giccsek sorát gazdagítja a jó nagy csillivilli kereszttel feldobott szaténtáska, és nem maradhat el a szívecske sem. Érdemes egyébként végignézni a bal oldalon lévő kategóriákat, mert a sok gagyi között nagy ritkán felbukkan egy-egy jobbfajta is, például a punkos vagy ez.

 

Ne maradj le semmiről!

KOMMENTEK

 • 2007.06.19 22:24:49bonnie parker

  Valószínű, hogy ezeket kikukázták valahonnan...

 • 2007.06.20 09:05:09celluxmag

  Igen, ezeket már láttam én is régebben, a vatera piactéren is kaphatóak...hááááááát, embert nem láttam még ilyennel a vállán és remélem nem is fogok.

  Biztos felvásároltátok azt a húzottat, mert már elfogyott... :( az tényleg jó volt!  Viszont, praktikus a cipős, mert ha az ember megfelelő méretűt vesz és mondjuk elkapja egy nyári zápor, már fel is húzhatja az egyik lábára, ami nem lesz majd vizes! Nááácccerűűű!

 • 2007.06.20 09:22:22feng zsuzsi

  :))) celluxmag!

 • 2007.06.20 17:06:24cyber panka

  örülnék ha a tömött combinon a hátamba fúródna egy tűsarkas táska. szülővárosom vándor turkálóiban rendszeresen botlok ilyen darabokba.

Blogok, amiket olvasunk

SZUBKULT 3 világhírű márka, amit migránsok virágoztattak fel

Három olyan világhírű márka pálfordulását mutatom be, amelyeket a közelmúltban bevándorló tervezők keltettek újra életre.

PSZICHOLIGHT Így állj neki a befejezetlen dolgaidnak

Sok befejezetlen és abbamaradt dolgunk van az életben. Nekem is van vagy féltucat. Egy személyes példán keresztül mutatom be, hogyan gyűrhetjük le ezeket, ha ismerjük az útközben felmerülő buktatókat.

LINGOHOLIC Két szuper trükk német (vagy más) névelőkhöz

Ha sosem értetted, hogyan lehetséges megtanulni minden egyes főnévről, hogy milyen nemű, most mutatok két olyan módszert, ami sokszorosára növeli az esélyeidet!
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta