OFFLINE

Olcsó fétis, minden ízlésre

2007. június 19., kedd 14:14

Fétis tárgyakat vásárolni a lebukás veszélye miatt necces, de ebben is segít az internet. Legutóbbi google-özése közben egyik kolleganőnk például erős erotikus és ostobasági üzenettel bíró táskák oldalára bukkant.

 

A fétis táskamotívumok között tarol a száj és a tűsarkú lakk dominacipő. Utóbbi (lásd kis kép) úgy néz ki, mintha a lakk csizma elkészítése közben pillanatnyi elmezavar lett volna úrrá a suszteren, melynek következtében táskaként fejezte be alkotását. A retikül további érdekessége, hogy a fekete cipő és fehér táska olyan egységben fonódnak egymásba, mint a jin-jang jel. Van ezen kívül fűzőalakú táska és gyakran visszatér a száj motívum is - a képünkön lévő füllel rendelkező darab a többi táskához hasonlóan 3495 forintba kerül.

 

A giccsek sorát gazdagítja a jó nagy csillivilli kereszttel feldobott szaténtáska, és nem maradhat el a szívecske sem. Érdemes egyébként végignézni a bal oldalon lévő kategóriákat, mert a sok gagyi között nagy ritkán felbukkan egy-egy jobbfajta is, például a punkos vagy ez.

 

Ne maradj le semmiről!

KOMMENTEK

 • 2007.06.19 22:24:49bonnie parker

  Valószínű, hogy ezeket kikukázták valahonnan...

 • 2007.06.20 09:05:09celluxmag

  Igen, ezeket már láttam én is régebben, a vatera piactéren is kaphatóak...hááááááát, embert nem láttam még ilyennel a vállán és remélem nem is fogok.

  Biztos felvásároltátok azt a húzottat, mert már elfogyott... :( az tényleg jó volt!  Viszont, praktikus a cipős, mert ha az ember megfelelő méretűt vesz és mondjuk elkapja egy nyári zápor, már fel is húzhatja az egyik lábára, ami nem lesz majd vizes! Nááácccerűűű!

 • 2007.06.20 09:22:22feng zsuzsi

  :))) celluxmag!

 • 2007.06.20 17:06:24cyber panka

  örülnék ha a tömött combinon a hátamba fúródna egy tűsarkas táska. szülővárosom vándor turkálóiban rendszeresen botlok ilyen darabokba.

Blogok, amiket olvasunk

OTTHONTÉRKÉP Ide költözött az Obama család a Fehér házból

Ízlés és pénztárca kérdése, hogy sokalljuk-e azt a 8,1 millió dollárt, amit a volt amerikai elnök és felesége kifizetett azért a washingtoni házért, amiben január óta lakik. Az mindenesetre biztos, hogy az új otthon felettébb impozáns.

MÁS TÉSZTA Alakbarát palacsinta

Van egy jó ötletünk, hogy jutalmazd meg magad egy isteni reggelivel, ami ráadásul még nem is terhelő, hiszen javarészt egészséges, izomépítő fehérjéből van.

STÍLER Csúcstechnika a tökéletes bikini titka

Ha jól választunk, és esetleg hajlandóak vagyunk egy kicsit többet költeni, sok kellemetlenségtől megkímélhetjük magunkat. Lássuk, milyen a jó bikini!
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta