OFFLINE

A nap kedvence: napelemes retikül

2007. június 18., hétfő 15:28

Már nem csak ötlet, de mindenki számára elérhető a Solarjo cég Power Purse nevű táskája, ami egy metálszínű, mutatós, női retikül, nagyban különbözik azonban társaitól. A táskán ugyanis apró napelemeket helyeztek el, a belsejében pedig egy USB kábelt, amíg tehát az utcán mutogatjuk magunkat meg az új táskánkat, intelligens kiegészítőnk feltölti mobilunkat, fényképezőgépünket, iPodunkat, vagy éppen bármit. Ez ugye több szempontból praktikus: nem kell drótokkal és töltőkkel teletömni a táskánkat, nem fordulhat el, hogy egy fontos pillanatban lemerül a telefonunk, ráadásul még környezettudatosan is viselkedünk. Nekünk tetszik, csak  nagyon szeretnénk tudni, mennyi az ára, ezt ugyanis sehol sem találtuk.

Ne maradj le semmiről!

KOMMENTEK

Blogok, amiket olvasunk

JEGYZETLAP Posztnyár szindróma

Ha csak sóhajtozunk, és utáljuk, hogy vége, egyre nyomorultabbul érezzük magunkat. Négy lépés, hogy a szeptembert is élvezni tudd!

STÍLER Netes szépségdilik: ezeknek ne dőlj be

Ha nem akarsz úgy kinézni, mint egy cirkuszból szabadult bohóc, ne a csodatévő appok képeinek higgy, hanem a tükörnek. Az ugyanis nem halványítja el a bőrhibákkal együtt a sminkedet is.

HOMÁR Fifikás, de bebukott parkolóteszt budán

Jó napot, miért büntetnek meg, ha még a fizetőövezet kezdetét jelző tábla előtt parkolok, a nem fizető zónában? Csak. Parkolócég, 12. kerületi módra.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta