OFFLINE

A nap kedvence: napelemes retikül

2007. június 18., hétfő 15:28

Már nem csak ötlet, de mindenki számára elérhető a Solarjo cég Power Purse nevű táskája, ami egy metálszínű, mutatós, női retikül, nagyban különbözik azonban társaitól. A táskán ugyanis apró napelemeket helyeztek el, a belsejében pedig egy USB kábelt, amíg tehát az utcán mutogatjuk magunkat meg az új táskánkat, intelligens kiegészítőnk feltölti mobilunkat, fényképezőgépünket, iPodunkat, vagy éppen bármit. Ez ugye több szempontból praktikus: nem kell drótokkal és töltőkkel teletömni a táskánkat, nem fordulhat el, hogy egy fontos pillanatban lemerül a telefonunk, ráadásul még környezettudatosan is viselkedünk. Nekünk tetszik, csak  nagyon szeretnénk tudni, mennyi az ára, ezt ugyanis sehol sem találtuk.

Ne maradj le semmiről!

KOMMENTEK

Blogok, amiket olvasunk

KERTÉSZ Ötletek zöldségágyások beültetéséhez

A nyár általában a pihenés időszaka, ezért a legtöbben ilyenkor már nem akarnak intenzív gondoskodást megkövetelő zöldségeket vetni. Lássuk, mint lehet tenni!

OTTHONTÉRKÉP Hagyd le a képről apu sörhasát!

A nappali ajtaján belógó hatalmas sörhas, egy csak félig látszó kutya vakarózó hátsó lába, lerágott csirkecsont a könyvespolcon – biztosan mindenki látott hasonló vicces vagy visszataszító fotókat ingatlanhirdetésekben.

MÁS TÉSZTA Búzadara dal - megyek panírozni

A nyár minden bizonnyal legújszerűbb dallamos hip-hop slágerében réteslisztről, búzadaráról és kenyérlisztről énekelnek a debreceni egyetem afrikai származású hallgatói. Ne hagyd ki!
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta