OFFLINE

25 éves a Nike egyik legismertebb cipője

2007. június 12., kedd 17:04


A Nike talán legikonikusabb kosárlabda cipője, a Bruce Kilgore által tervezett Air Force 1 idén ünnepli 25. születésnapját. A cipő nemcsak a Nike egyik legelterjedtebb utcai viselete, celeblábak ezrein is megfordult. Ennek tiszteletére a Nike összedobott egy AF1 gyűjteményes weboldalt, ahol meg lehet nézni a hónap AF1 cipőjét (regisztráció után szavazni is lehet a következőre). Ezután át lehet látogatni néhány nagyvárosba, el lehet olvasni a cipő történetét és jó bonyolultan össze-vissza lehet klikkelgetni. (Képünkön az Air Force 1-ok legdrágábbika, a luxus Anaconda látható, mely anakonda bőrből készül, a cipőfűzők végei pedig 18 karátos aranyból vannak. Páronként 2000 dollárért (kb. 380 ezer forint.)

Ne maradj le semmiről!

KOMMENTEK

Blogok, amiket olvasunk

STÍLER 6 ruhadarab, ami tiltólistás az irodában

Minden munkahelynek más dress code-ja van, és általában rugalmasak a határok. Ez azonban nem jelenti azt, hogy bármit felvehetünk. Legalábbis akkor nem, ha szeretnénk karriert építeni.

SZEMPONT 10 dolog, amiért óvatosan a népmesékkel

Elérkezett az ideje kimondani, hogy a népmesék már nem alkalmasak, vagy önmagukban nem alkalmasak arra, hogy pozitív, adaptív világképet közvetítsenek.

ESKÜVŐ Így néz ki egy 1,7 MILLIÁRD forintos esküvő

Egymillió fehér virág, többméter magas esküvői torta, a márványpadlóba arannyal gravírozott monogram.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta