OFFLINE

25 éves a Nike egyik legismertebb cipője

2007. június 12., kedd 17:04


A Nike talán legikonikusabb kosárlabda cipője, a Bruce Kilgore által tervezett Air Force 1 idén ünnepli 25. születésnapját. A cipő nemcsak a Nike egyik legelterjedtebb utcai viselete, celeblábak ezrein is megfordult. Ennek tiszteletére a Nike összedobott egy AF1 gyűjteményes weboldalt, ahol meg lehet nézni a hónap AF1 cipőjét (regisztráció után szavazni is lehet a következőre). Ezután át lehet látogatni néhány nagyvárosba, el lehet olvasni a cipő történetét és jó bonyolultan össze-vissza lehet klikkelgetni. (Képünkön az Air Force 1-ok legdrágábbika, a luxus Anaconda látható, mely anakonda bőrből készül, a cipőfűzők végei pedig 18 karátos aranyból vannak. Páronként 2000 dollárért (kb. 380 ezer forint.)

Ne maradj le semmiről!

KOMMENTEK

Blogok, amiket olvasunk

MAI MANÓ 6 híres első kép a természettudomány világából

A tornádóról egészen odáig a legtöbben azt hitték, csak valami babonás mendemonda, ami nem is létezik. Híres első képek.

SCHRÖDINGER Közeli vagy távoli jövő a fejátültetés?

A sajtóban néha elő-előbukkan egy hangzatos főcím, néha olyan is, amely 2017 végére már komplett fejátültetést is sugall. Mennyi igazság lehet ezekben? Hol tart a tudomány jelenleg?

HEALTH A legjobb módszer, ha leszoknál a dohányzásra

A leszokás sikerrátája "natúrban" csak 5-7 százalék. Ha viszont felkészülten állsz neki, ezt 50-70 százalékra növelheted. Leszokás lépésről, lépésre.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta