OFFLINE

Öltözzön sok pénzből NDK-s műkorcsolyázónak!

2007. június 6., szerda 10:48

Ezen a kombón még a szakavatottak szeme is kikerekedett egy pillanatra, bár Christina Aguilera öltözködése ritkán tartogat meglepetéseket. A mostani szerelésben sem azt kifogásoljuk, hogy a ruha túl rövid, a cipő bóvli és kurvás, a fejdísz röhejes, a derékra kötött sifon kendő pedig értelmetlen, hanem a harisnyát. Időzzünk el egy pillanatra ezen a szavanna színű (és tényleg ez a szakkifejezés) 600 DEN-es macskanadrágon. Nekünk egyből Katarina Witt jutott róla eszünkbe. Mondjuk legalább illik az énekesnő narancssárga bőréhez, de milyen elképesztő melege lehet benne.

(Fotó: People Magazine)

Ne maradj le semmiről!

KOMMENTEK

Blogok, amiket olvasunk

MAI MANÓ 6 híres első kép a természettudomány világából

A tornádóról egészen odáig a legtöbben azt hitték, csak valami babonás mendemonda, ami nem is létezik. Híres első képek.

SCHRÖDINGER Közeli vagy távoli jövő a fejátültetés?

A sajtóban néha elő-előbukkan egy hangzatos főcím, néha olyan is, amely 2017 végére már komplett fejátültetést is sugall. Mennyi igazság lehet ezekben? Hol tart a tudomány jelenleg?

HEALTH A legjobb módszer, ha leszoknál a dohányzásra

A leszokás sikerrátája "natúrban" csak 5-7 százalék. Ha viszont felkészülten állsz neki, ezt 50-70 százalékra növelheted. Leszokás lépésről, lépésre.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta