OFFLINE

Visszatért a régi kedvenc: bő szabású farmer

2007. június 1., péntek 14:10

Előnyök: Nem csak vékonyaknak áll jól. Magas nőkön nagyon jól mutat, az alacsonyabbaknak pedig hosszabb lábakat varázsol, mert általában magasított (értsd: nem csipőfarmer) derékszabás jár hozzájuk. A széles csípőjűek problémás részeit pedig nagyvonalúan eltakarja. Ugyan nem éppen nyári viselet, de még mindig jobb, mint a testre tapadó csőfarmerek. Hordjuk szűk, nem túl hosszú felsővel, esetleg kiskabáttal. Bő pólókkal kombinálva ugyanis könnyen bálnának nézünk majd ki bennük.

Hátrányok: Nem nagyon ismerünk.

Itthon a Dieselben, a  Levi’s-ben és a Gasben láttunk jókat. 15 000 és 30 000 Ft között. (Fotó: Vogue)

Ne maradj le semmiről!

KOMMENTEK

 • 2007.06.02 08:34:15egyanyuka

  Egy szélesebb nő meg úgy néz benne ki benne mint egy tehén.

 • 2007.06.02 13:32:30trincsi

  most akkor hónaljig érő szűk, vagy bőszabású.. vagy esetleg a kettő kombinációja?

 • 2007.06.02 15:25:44Vreni Schneider

  mindkettő. de külön-külön.

 • 2007.06.03 10:41:40Tori

  Szerintem még ez a nő is úgy néz ki benne, mint egy tehén. Ez már a ló túloldala a magas derekú farmeros cikk képeihez képest. Egy erősebb szélben a csajjal simán lehet sárkányt eregetni, mint a Micimackó viharos napjában Malackával.

 • 2007.06.03 18:57:53kaposztalepke

  Saját tapasztalat, hogy dundiknak minden bő cuccos rettenetes..kegyetlenül kövérít. Persze a holtszűk sem jó, de a bő cuccok kimondottan formátlanítanak.  A szélsőségek sem vonzanak..a mostanság futó nagyon csípőnacik alig vkinek állnak jól, kidudorít minden derékhurkát, összenyomja a lábat, csak hosszú lábbal jó sportos alakkal előnyös. A túl magas derekú farmer a másik véglet. Speciel az én nagy kedvencem a félcsípő amúgy, pont csípővonal és köldök között félúton a legdudorosabb részen fog a hason, kicsit kiegyenlít, és nem is derékvonalban szorít be, hogy "kettévágva a hasat", hogy két méretes hurkát alkosson..;) de ez magánvélemény, mindenkinek más tetszik/áll jól ezért lenne jó, ha mindenféle szabásút lehetne kapni, és alkat szerint választani, nem mindig csak egy divatos fazont adnának mindenkire mert csak azt kapni, ha jól áll, ha nem.

 • 2007.06.05 10:50:40Veo

  Saját tapasztalat: az ún. csőnadrágban még ennél is nagyobbnak hat a "széles" lányok feneke:) de egyezzünk ki abban, hogy a trapézfarmerral van a legkevesebb gond:))

Blogok, amiket olvasunk

MENŐ LAKÁS Hangulatos nappalik fehér téglákkal

A fehérre festett téglafal olyan visszafogott dizájnelem, ami egyből érdekesebbé tesz bármilyen lakást. Mutatjuk a jó példákat: modern, szellős, világos.

KETTŐS MÉRCE Kinek járjanak a segélyek?

Aki megérdemli? Aki rászorul? Aki balszerencsés? Az igazságos újraelosztás rendszere nem is olyan egyszerű.

GADGET Menő mobil 26 ezer alatt

A Xiaomi Redmi 4A az egyik legkedveltebb telefon hazánkban a gyártó kínálatából. Nem is csoda, mert ilyen tudást ilyen áron kevesen adnak!
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta