OFFLINE

Megszűnik a Fish Mac a Mekiben

2007. június 1., péntek 17:00

Eltűnik a Fish Mac a McDonald’s-okból, írja a Die Welt. A német gyorséttermekben már átnevezték a Fish Mac-et „Filet-o-Fish”-re. A névváltásra azért volt szükség, mert a sok támadásra való reakcióként a meki úgy döntött, hogy egységesen minden országban olyan csomagolást vezet be, amin már olvasni lehet a kalória- és tápértékeket. Mivel Amerikában 1963 óta Filet-o-Fish-nek hívják a Fish Mac-et, így ez lesz a neve a szendvicsnek mindenhol. Marketingszakértők szerint az is közrejátszik, hogy maga a kifejezés jobban utal arra, hogy itt egy igazi halszeletről van szó. Azt ugyanis létezése óta megkérdőjelezi a legtöbb vásárló, hogy tényleg hal van-e a halas szendvicsben. Egyelőre nem tudni, hogyan reagálnak majd a vásárlók, előzetes kutatást a névváltásról ugyanis nem végzett a McDonald’s. Egy kérdés viszont felmerül: Ki fogja tudni ezt rendesen kimondani Magyarországon?  Kiegészítés: Mint, ahogy megtudtuk, a Fish Mac már itthon is Filet-o-Fish egy ideje, de ez elkerülte a figyelmünket. Elnézést kérünk, ha újdonságként állítottuk be.

 

Ne maradj le semmiről!

KOMMENTEK

Blogok, amiket olvasunk

MAI MANÓ 6 híres első kép a természettudomány világából

A tornádóról egészen odáig a legtöbben azt hitték, csak valami babonás mendemonda, ami nem is létezik. Híres első képek.

SCHRÖDINGER Közeli vagy távoli jövő a fejátültetés?

A sajtóban néha elő-előbukkan egy hangzatos főcím, néha olyan is, amely 2017 végére már komplett fejátültetést is sugall. Mennyi igazság lehet ezekben? Hol tart a tudomány jelenleg?

HEALTH A legjobb módszer, ha leszoknál a dohányzásra

A leszokás sikerrátája "natúrban" csak 5-7 százalék. Ha viszont felkészülten állsz neki, ezt 50-70 százalékra növelheted. Leszokás lépésről, lépésre.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta