OFFLINE

Gyorsan eltűnnek majd a kora nyári ragyák

2007. június 1., péntek 10:16

Nyugalom, a hirtelen jött kora nyári ragyák gyorsan elmúlnak. Szakértőnktől, Harangvölgyi Annától megtudtuk, hogy a fülledt levegő és az izzadás okozza a kellemetlenséget. Ezek valójában nem is pattanások, mert nincs bennük semmi. Mindenkin van, de elmúlnak, ahogy hozzászokik a bőrünk a nyárhoz. Megoldásként a gyakori púderezés jön szóba, ami felitatja arcunkról a hirtelen jött nedvességet. És ne nyomkodjunk, mert felesleges.

Ne maradj le semmiről!

KOMMENTEK

  • 2007.06.02 21:22:03fashion victim

    Ez a Harangvölgyi Anna egy hülye, már bocs. A múlkor pl azt állította, hogy a 7000 ft-nál olcsóbb krémekben szennyeződések vannak, kutyaszőr meg ilyenek. Na én már ezután nem hívtam volna szakértőnek. De hogy a pattanásos bőrödre 30 fokban púdert tegyél és az eltömje a pórusokat...hát nem tudom...

Blogok, amiket olvasunk

STÍLER 6 ruhadarab, ami tiltólistás az irodában

Minden munkahelynek más dress code-ja van, és általában rugalmasak a határok. Ez azonban nem jelenti azt, hogy bármit felvehetünk. Legalábbis akkor nem, ha szeretnénk karriert építeni.

SZEMPONT 10 dolog, amiért óvatosan a népmesékkel

Elérkezett az ideje kimondani, hogy a népmesék már nem alkalmasak, vagy önmagukban nem alkalmasak arra, hogy pozitív, adaptív világképet közvetítsenek.

ESKÜVŐ Így néz ki egy 1,7 MILLIÁRD forintos esküvő

Egymillió fehér virág, többméter magas esküvői torta, a márványpadlóba arannyal gravírozott monogram.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta