OFFLINE

Gyorsan eltűnnek majd a kora nyári ragyák

2007. június 1., péntek 10:16

Nyugalom, a hirtelen jött kora nyári ragyák gyorsan elmúlnak. Szakértőnktől, Harangvölgyi Annától megtudtuk, hogy a fülledt levegő és az izzadás okozza a kellemetlenséget. Ezek valójában nem is pattanások, mert nincs bennük semmi. Mindenkin van, de elmúlnak, ahogy hozzászokik a bőrünk a nyárhoz. Megoldásként a gyakori púderezés jön szóba, ami felitatja arcunkról a hirtelen jött nedvességet. És ne nyomkodjunk, mert felesleges.

Ne maradj le semmiről!

KOMMENTEK

  • 2007.06.02 21:22:03fashion victim

    Ez a Harangvölgyi Anna egy hülye, már bocs. A múlkor pl azt állította, hogy a 7000 ft-nál olcsóbb krémekben szennyeződések vannak, kutyaszőr meg ilyenek. Na én már ezután nem hívtam volna szakértőnek. De hogy a pattanásos bőrödre 30 fokban púdert tegyél és az eltömje a pórusokat...hát nem tudom...

Blogok, amiket olvasunk

MAI MANÓ 6 híres első kép a természettudomány világából

A tornádóról egészen odáig a legtöbben azt hitték, csak valami babonás mendemonda, ami nem is létezik. Híres első képek.

SCHRÖDINGER Közeli vagy távoli jövő a fejátültetés?

A sajtóban néha elő-előbukkan egy hangzatos főcím, néha olyan is, amely 2017 végére már komplett fejátültetést is sugall. Mennyi igazság lehet ezekben? Hol tart a tudomány jelenleg?

HEALTH A legjobb módszer, ha leszoknál a dohányzásra

A leszokás sikerrátája "natúrban" csak 5-7 százalék. Ha viszont felkészülten állsz neki, ezt 50-70 százalékra növelheted. Leszokás lépésről, lépésre.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta