OFFLINE

Piacon a Paris Hiltont támogató bugyik

2007. május 31., csütörtök 11:22


Teljesen várható volt, hogy Paris Hilton június 5-i börtönbevonulására megjelennek a Free Paris pólók, a Hilton lány azonban egy egyszerű trikónál többet érdemel. Az egyik vezető angol fehérneműgyártó, Mio Destino dobta piacra ezt a természetesen rózsaszín kollekciót, ami azért is fantasztikus, mert mindkét oldal képviselői megtalálják benne a számításukat. A Paris rajongók nyilván Free Paris-es bugyikkal fognak felszerelkezni, míg akik szerint Paris Hilton csak egy elkényeztetett, buta cafka, azok a bebörtönzését támogathatják a Jail Paris feliratokkal. A fehérneműk ára egyébként meglehetősen borsos, a bugyi 25, a kombiné 35 fontba kerül, bár meg kell jegyezni, hogy a gyártó a teljes bevétel felét jótékonysági célra, a petefészek rák elleni küzdelemre fordítja.

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta