OFFLINE

A nyár szandálja a csizma

2007. május 31., csütörtök 15:43


A nyár állítólag legmenőbb terméke ez a szandálféle darab, aminek fazonját a gladiátorok lábbelije ihlette. Bár első ránézésre meglehetősen furán néz ki, ötletesnek ötletes, hiszen feloldja a nyári csizmák alkalmatlanságát. Ez ugyanis alul nyitott, így nem sül meg benne az ember, de mégiscsak csizmaszerű. Nekünk mondjuk feketében nem jön be, de más színben egyelőre nem találtunk, ára 18 angol font.

Ne maradj le semmiről!

KOMMENTEK

 • 2007.05.31 16:31:11Té, mint Tamás

  Jaj istenem!

  Én ma láttam valakin ilyet, és nagyon megijedtem. Nem tudom, honnan szerezte be, de piros volt, és szörnyen ronda. Ő mellesleg úgy hordta, hogy a szára félig le volt hajtva.

 • 2007.05.31 19:19:31boszor

  nem tudom, hogy van ez: érkezik egy tuti divatújdonság, és ahelyett, hogy örvendene neki a nép, hőbörgéshullámot vált ki. talán ez a bizonyíték arra, hogy a divatot nem az embereknek csinálják, hanem a kifutónak? vagy a mi hozzáállásunkkal van baj? mindez onnan jutott eszembe, hogy sokadik alkalommal erre a kreációra is csak azt tudom mondani, hogy randa, de nagyon, és nem tudom, mennyit kellene fizetni, hogy felvegyem.

 • 2007.05.31 20:09:50pandilla

  persze, hogy mindent a kifutóra gyártanak...épeszű ember fel nem veszi azokat a vackokat! Aki kitalálta, hogy 40fokos kánikulában csizmaszára legyen a szandálnak, hordja az. Aztán járjon patikába gombaölő kenőcsért....mellesleg tutin néz ki, hogy a lábszár hófehér a többi meg barna. Méghogy a tervezők zsenik...inkább őrültek!

 • 2007.05.31 21:12:10bagaela

  Vagabondban is van ilyen :)

  Érdekes az biztos, de én anynira nem ozkodom töle, bár nekem nincs olyan jo lábam hogy ilyesmit felvehessek.

 • 2007.05.31 22:27:47bonnie parker

  szerintem nem randa :) bár szokatlan, de sikkes...

 • 2007.06.01 13:29:11lófitty

  Sztem ez ronda.

 • 2007.07.06 23:26:40dulimanó

  Ez elég hülyén néz ki. Japánban terjedt el hasonló divat. Ha valaki nyáron is magasszárú cipőt akar hordani, hát hordjon inkább azt. Nekem is muszáj, mert olyan érzékeny a bőröm, hogy minden szandál szétszabdalja. Nem izzadós a lábam, úgyhogy inkább bevállalom a dorcót. Kényelmes, és nem lesz a lalpam galamb-, kutya- és egyéb szaros egy félcentis talpú papucsban:)

 • 2007.07.07 19:13:19nafretiti

  Egyszerűen nem praktikus,amikor szandis idő van,akkor a lábszárnak meleg a fedett rész.Nekem se tetszik,de inkább ez mint a Crocs...

Blogok, amiket olvasunk

A TASZ JELENTI Azt hittem, jobban járok, ha nem az autót viszem szervizbe, hanem én megyek orvoshoz.

Képzeld el, hogy 15 éve minden nap ugyanazon az útvonalon mész a reggeli csúcsban munkába, majd a délutáni dugóban haza. Újabban visszatérő fájdalmat érzel a lábadban, mikor kiszállsz az autóból.

MAI MANÓ Kép-párok #187

Kép-párok rovatunkban minden alkalommal két olyan fotót láthattok, amelyeket neves fotóművészek készítettek ugyanazon témában vagy olyat, amelyeken éppen egymás munkáira reflektálnak.

HATÁRÁTKELŐ A lakókocsis élet árnyoldalai

Gyakran olvasni, hogy „persze, mert mindig csak a külföldi élet pozitívumairól van szó”, ami mondjuk szerintem nem igaz, de nem is ez a lényeg, hanem hogy a például a furgonlakó létnek is vannak bőven nehézségei.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta