OFFLINE

Van remény: Nem mindenkin áll jól a bikini

2007. május 30., szerda 16:00

Miután a sztárok által látogatott helyeken már többnyire hétágra süt a nap, legalább egyszer pedig már mindenki fürdött fotós előtt a tengerben, megnéztük, hogy ki hogy mutat bikiniben. A mustra mellett a képsorozat arra is alkalmas, hogy kiderüljön, ki követi és ki nem követi a divatot. Cruz, Dunst, Alba és a többiek.

Sienna Milleren szerintünk telitalálat ez a bikini. A szabás klasszikus, azaz ha sok minden nem történik az elkövetkező években, bármikor hordható lesz, viszont a csíkos választás azt mutatja, Miller nem csak mondja magáról, de tudja is, hogy mi a divat.Fogalmunk sincs Denise Richards honnan vette ezt a bikinit, de ilyen szabású alsót nem láttunk már vagy 5 éve. Bónusz: Elsőre fel sem tűnik, de nézzük csak Richardsnak milyen fehér a keze a testéhez képest?Magával a fürdőruhával nincsen különösebb bajunk, de pont ez az a felső, amihez nem árt, ha valakinek melle is van. Lehet, hogy Kirsten Dunst pont kislányos alakját próbálta hangsúlyozni ezzel a választással, de az összhatás rémesre sikerült. A széles pántú bugyi viszont jó.
Tökéletes választás viszont Jessica Alba bikinije. Jó színek, a nadrágot összetartó hatalmas karikadísz pedig arra utal, volt már idei divatlap a színésznő kezében.E kép láttán mindenki meggyőződhet arról, hogy Keira Knightley nem anorexiás, hanem egyszerűen csak tényleg ilyen alkat, ráadásul ahogy elnézzük, elég sok időt tölt a konditeremben. A bikini okés, bár a felsőrész szerintünk jobb lett volna sima pánttal. Ez a megoldás feleslegesen emeli ki azt,  ami valójában nincs is. 
Nem mindennapi megoldást választott Jessica Biel. Ebből az alsóból arra következtetünk, hogy a színésznő nem szereti, ha a kidolgozott fenekét nézegetik. A felső szerintünk rendben van, bár a minta nem túl előremutató.Penélope Cruz virágmintás, mélyen dekoltált melltartó mellett döntött, ami nagyon jól neki. A bugyi pántja lehetne egy kicsit vastagabb, de összességében a látvány ötpontos. Ráadásul Penélope Cruz volt az első, akit idén láttunk egyrészes fekete fürdőruhában.
Akinek nem volt elég, nézegesse végig a galériát itt!

(Fotók: People Magazine)

Ne maradj le semmiről!

KOMMENTEK

 • 2007.05.30 17:03:59szaffie

  Nem tudom feltűnt-e már másnak is, de a legtöbb hírességnek NINCS dereka! Penelope Cruz meg ok, hogy tehetséges, meg bájos, meg minden, de főként az előbb említett probléma miatt csinosnak nem nevezném. Denise Richards-t mindig tök jó nőnek tartottam, szép arc, kerek formák, de hova tűntek a mellei? Vmi gagyi thrillerben játszott még anno gyerekszülés előtt, ahol persze látszott mindene, és ott még el volt látva rendesen. Vagy talán kivetette a szilikonokat...?

 • 2007.05.30 18:39:36Juliet

  Ki bizony.

 • 2007.05.30 18:57:36radix

  nem lehet véletlen, hogy egyszer sem látható Keira ruhátlanul a PotC 3-ban :)

 • 2007.05.30 19:03:37szaffie

  Hát igen, ő tipikusan az a lány, aki felöltözve nagyon jól mutat a szép hosszú lábaival, helyes pofijával meg a lapos hasával (mint pl. az Igazából szerelemben, nekem ott nagyon tetszett), de amint levetkőzik, máris egy 14 éves kisfiúnak tűnik. Én sose hittem, hogy anorexiás, ismerek ilyen csajokat, akiknek legalább olyan kilátástalan a hízókúra, mint másoknak a fogyi.

 • 2007.05.30 21:18:26yucu

  annak a sienna csajnak viszont van dereka, de ami engem le tud ny?gözni, az a formás lába... értem ez alatt az izmos combot, vádlit, vékony térdet. sok vékony nônek abszolút nincs jó lába, csak vékony... egyébként igazán nyerô virgácsaik sokszor a mai 50-60 éves csajoknak vannak, nem tudom hogy mi az oka.

 • 2007.05.30 21:20:47yucu

  gondolom keira is nemsokára 'növeszt' ciciket, praktikus okokból...

 • 2007.05.31 09:24:13Zsé

  Jessica Alba a legtutibb nő mind közül!!!Naaaggyon ott van!!

 • 2007.06.01 10:21:33Bambano

  Jesszus. Kirsten Dunsttól vagy Cameron Diaztól kiszalladnék a világból is. Hogy ezek milyen rondák...

 • 2007.06.01 10:22:26Bambano

  kiszaladnék, sorry

 • 2007.07.24 00:08:09Noname 2

  Jessica Alba hihetetlenül jó nő!

Blogok, amiket olvasunk

SZUBKULT 3 világhírű márka, amit migránsok virágoztattak fel

Három olyan világhírű márka pálfordulását mutatom be, amelyeket a közelmúltban bevándorló tervezők keltettek újra életre.

PSZICHOLIGHT Így állj neki a befejezetlen dolgaidnak

Sok befejezetlen és abbamaradt dolgunk van az életben. Nekem is van vagy féltucat. Egy személyes példán keresztül mutatom be, hogyan gyűrhetjük le ezeket, ha ismerjük az útközben felmerülő buktatókat.

LINGOHOLIC Két szuper trükk német (vagy más) névelőkhöz

Ha sosem értetted, hogyan lehetséges megtanulni minden egyes főnévről, hogy milyen nemű, most mutatok két olyan módszert, ami sokszorosára növeli az esélyeidet!
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta