Van remény: Nem mindenkin áll jól a bikini

Miután a sztárok által látogatott helyeken már többnyire hétágra süt a nap, legalább egyszer pedig már mindenki fürdött fotós előtt a tengerben, megnéztük, hogy ki hogy mutat bikiniben. A mustra mellett a képsorozat arra is alkalmas, hogy kiderüljön, ki követi és ki nem követi a divatot. Cruz, Dunst, Alba és a többiek.

Sienna Milleren szerintünk telitalálat ez a bikini. A szabás klasszikus, azaz ha sok minden nem történik az elkövetkező években, bármikor hordható lesz, viszont a csíkos választás azt mutatja, Miller nem csak mondja magáról, de tudja is, hogy mi a divat.



Fogalmunk sincs Denise Richards honnan vette ezt a bikinit, de ilyen szabású alsót nem láttunk már vagy 5 éve. Bónusz: Elsőre fel sem tűnik, de nézzük csak Richardsnak milyen fehér a keze a testéhez képest?



Magával a fürdőruhával nincsen különösebb bajunk, de pont ez az a felső, amihez nem árt, ha valakinek melle is van. Lehet, hogy Kirsten Dunst pont kislányos alakját próbálta hangsúlyozni ezzel a választással, de az összhatás rémesre sikerült. A széles pántú bugyi viszont jó.




Tökéletes választás viszont Jessica Alba bikinije. Jó színek, a nadrágot összetartó hatalmas karikadísz pedig arra utal, volt már idei divatlap a színésznő kezében.



E kép láttán mindenki meggyőződhet arról, hogy Keira Knightley nem anorexiás, hanem egyszerűen csak tényleg ilyen alkat, ráadásul ahogy elnézzük, elég sok időt tölt a konditeremben. A bikini okés, bár a felsőrész szerintünk jobb lett volna sima pánttal. Ez a megoldás feleslegesen emeli ki azt,  ami valójában nincs is. 




Nem mindennapi megoldást választott Jessica Biel. Ebből az alsóból arra következtetünk, hogy a színésznő nem szereti, ha a kidolgozott fenekét nézegetik. A felső szerintünk rendben van, bár a minta nem túl előremutató.



Penélope Cruz virágmintás, mélyen dekoltált melltartó mellett döntött, ami nagyon jól neki. A bugyi pántja lehetne egy kicsit vastagabb, de összességében a látvány ötpontos. Ráadásul Penélope Cruz volt az első, akit idén láttunk egyrészes fekete fürdőruhában.
Akinek nem volt elég, nézegesse végig a galériát itt!

(Fotók: People Magazine)
Oszd meg másokkal is!
Mustra