OFFLINE

Az Adidasnak vagy a Reeboknak higgyünk?

2007. május 28., hétfő 16:40

Most akkor az a jó, ha ínszakadásig futunk, vagy az, ha nem? Nem tudjuk, hogy ipari kémkedés végeredményeként indított-e az Adidas és a Reebok pont egyszerre ellentétes üzenetű reklámhadjáratot, mindenesetre míg az Adidas a „Körbe futom a világot" ill. "Minél messzebb futok, annál kisebbek lesznek a problémáim” (a talányos kilétű Takuya Ozakitól származó) idézettel kampányol, addig a Reebok mértékletességre bíztat a „Van értelme addig futni, amíg járni sem bírsz? Fuss lazán” – felirattal (máshol mással, de az üzenet ugyanaz).
A legviccesebb, amikor egymás mellé kerül a kettő, ez a kép például a Vámház téren készült, ahol az Adidas a megállóban várakozókra, a Reebok pedig a Szabadság hídra néz.

Ne maradj le semmiről!

KOMMENTEK

 • 2007.05.28 21:07:23brummmm

  Ipari kémkedésről szó sem lehet, azon egyszerű oknál fogva, hogy a Reebok az Adidas tulajdonában van. Így persze még viccesebb az egész :-)

 • 2007.05.28 23:16:09dr. Wilbur Swain

  be akarnak hálózni mindenkit, a "lazánfutókat" meg a "messzefutókat" is :)

  egyértelmű :)

 • 2007.05.29 10:00:48múvemáccsó

  inkább azt mondjátok meg:most akkor BEZÁRT vagy NEM ZÁRT BE a fáy utcai piac?hol ez hallom, hol azt.bizonytalan vagyok....

 • 2007.05.29 12:42:32bagaela

  nabizony, erröl a ténykézlésröl lekéstem hogy a reebok az adidasé, fene egye meg! :D

  Vicces dolog a marketing. Amugy szerintem ugy összegészében nem üti egymást teljesen a két kampány, a világot is körbe lehet futni lazán :)

  Fáy utcai piac nemcsak elköltözött? valami ilyesmit hallottam...

 • 2007.05.30 10:19:10feng zsuzsi

  megnézzük a napokban, bezárt-e :)

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta