OFFLINE

Hugo Boss és Vivienne Westwood Berlinben

2007. május 25., péntek 15:38

 
Júliusban rendezik Németország első hivatalos Fashion Weekjét Berlinben, ahol télen mi is megnéztük, mit tud az underground utcai divat. Ezúttal a divatmagazinok világa mutatkozik be.  

 

A Mercedes által megtámogatott esemény a német Hugo Boss márka megnyitójával indul, majd jön a Berlinben tanító angol punk-ősasszony, Vivienne Westwood Anglomania (lásd kép) nevű kollekciójával. Itt lesz a Rudolf Dassler by Puma premierje valamint Michael Michalsky, berlini tervező is.  

 

Az elsővonalas designerek mellett bemutatkozik a fiatal berlini utánpótlás, olyan nevekkel, mint Kaviar Gauche, Talkingmeanstrouble, a repülő modellekkel dolgozó C.Neeon és egyik kedvencünk, a Lala Berlin. Arra mondjuk már most felhívják a figyelmet, hogy attól, hogy valaki bejut az eseményre, nem garantált, hogy látni is fog. Összeszedhet viszont egy halom ingyenes vezető divatújságot.

 

Az eseményt július 12-15. között rendezik, jelentősségét mutatja, hogy közvetlenül a Brandenburgi kapu árnyékában. További infó itt.
 
 

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

MENŐ LAKÁS Hangulatos nappalik fehér téglákkal

A fehérre festett téglafal olyan visszafogott dizájnelem, ami egyből érdekesebbé tesz bármilyen lakást. Mutatjuk a jó példákat: modern, szellős, világos.

KETTŐS MÉRCE Kinek járjanak a segélyek?

Aki megérdemli? Aki rászorul? Aki balszerencsés? Az igazságos újraelosztás rendszere nem is olyan egyszerű.

GADGET Menő mobil 26 ezer alatt

A Xiaomi Redmi 4A az egyik legkedveltebb telefon hazánkban a gyártó kínálatából. Nem is csoda, mert ilyen tudást ilyen áron kevesen adnak!
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta