2007 fürdőruhái#4: Calzedonia

A Calzedonia a mi szemünkben mindig is volt inkább zokni és harisnyabolt, mint a fürdőruhák fellegvára, és erről sajátos üzletpolitikájuk tehet igazán. Míg a fürdőruháikon soha nem volt igazán kivetnivaló - sőt volt időszak, amikor itt lehetett a legszebbeket kapni - a vásárlókat azzal sikerült elhessegetniük, hogy nem voltak képesek belátni, nem mindenkinek egyforma a mérete alul is felül. Pedig szinte alig van nő, akinek 38-as a feneke és a melle is, legtöbbünknél van méretkülönbség mell és fenék közt.

Erre úgy tűnik rájött a Calzedonia is, de csak félig. A tuti jó bikinik (az idei kollekcióban a kék-fehér tengerészcsíkos például 13 000 Ft) még mindig hiperbiztosan lezárt dobozokban tekinthető csak meg. Az eladó belelegyezésésvel vihető be próbálni, nehogy valaki véletlenül összekombináljon egy 36-os és egy 40-es szettet és a két bikiniből összeállítsa a testére megfelelő méretet. Majd suttyomban távozzon.

Így maradnak a szabadon, méret szerint összeválogatható alsók és felsők, amik viszont elképesztően rondák (főleg téglavörösek és barnák).

A Calzedonia viszont az egyetlen hely, ahol szembetalálkoztunk az idei év slágerével, az elegáns fekete egyberészessel, ezek közül is a Donatella modell tetszett nekünk nagyon. Igazán gyönyörűeket lehet már beszerezni 16990 Ft-ért, míg az átlag szivárványos bikinik 10490 Ft-ba kerülnek.

Oszd meg másokkal is!
Címkék
Érdekességek