Éljen a vastag szemöldök!

Minket itt Scarlett Johansson ugyan egy egész kicsit Ciccolinára emlékeztet, de az tény, hogy egy jó ideje már nem divat a tépkedett szemöldök, és a természetes, sőt kifejezetten dús verzió a divat.

Hogy mit kell ehhez tenni? Hagyjuk meg a szemöldök természetes vonalát, - ha régen csík vékonyra tépkedtük, növesszük ki egy pár hét alatt- de ügyeljünk arra, hogy azért ne legyen egy dzsungel a szemünk felett.  Az orrunknál ne hagyjuk összenőni, és a szemöldök vonala alatt növekvő szálakkal se legyünk kíméletesek. Annak érdekében, hogy rendezettnek tűnjön, használjunk szemöldökkefét,  sőt, ha szeretnénk, szemöldökünket még egy kis hajzselével is fikszálhatjuk.

Szerintünk ugyan a szemöldökceruza felesleges, profi sminkesek azt vallják, egy a szemöldök színéhez illő szemöldökceruza nagy segítség lehet azoknak, akiknek hiányos szemöldök jutott.

Sminktipp: A szemöldökkefével fésüljük lefelé a szemöldököt, majd menjünk rajta végig szemöldökceruzával, vagy barna szemhéjfestékkel. Ezután fésüljük át felfelé, a növekedés irányába, és megkaptuk a tökéletes ívet.
Oszd meg másokkal is!
Címkék
Érdekességek