OFFLINE

Gordon Ramsay szerint a vegetáriánusok barmok

2007. május 22., kedd 15:34

A Playlouder, a vezető brit popzenei honlap szerint Gordon Ramsay beszállt a Lilly Allen és a Cheryl Cole között folyó vitába, ami számunkra egyáltlán nem lenne érdekes, még akkor sem ha ezek a viták roppant szórakoztatóak. Ramsay viszont egyértelműen Lilly Allen mellé állt, aki szerinte igazán szép és egészséges, plusz gyönyörű alakja van. „Látszik, hogy semmi köze ahhoz a szar vegetáriánus hülyeséghez. Cheryl Cole viszont tényleg ehetne már. Annyira vékony, hogy kifejezetten ciki." Cheryl Cole egyébként a Girls Aloud énekensője, emellett pedig Ashley Cole angol focista felesége. Na de ez aztán már tényleg nem érdekel itthon senkit. 

Ne maradj le semmiről!

KOMMENTEK

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta