2007 fürdőruhái #3: H&M

A H&M fürdőruha kínálata - legalábbis az, ami a Váci utcai boltban látható - meglehetősen szegényes. Ráadásul az aktuális darabok mellett ott van leárazva a tavaly nyári kollekció is, melyben a pozitívum, hogy többsége színes bikini nagyon olcsóért, hátránya, hogy olyan méretek maradtak, melyek legfeljebb pre-pubertás korú kislányokra lehet jó. Van viszont majom mintás úszósapka 1174 Ft-ról leárazva ötven százalékkal olcsóbban.
 
Az aktuális kollekció darabjai erősen retró hangulatúak: tarol a SZOT-üdülők világát idéző, három – nem okvetlen összeillő - színből összerakott alsó és felső (darabja 1893 Ft.). (A H&M fürdőruháiban az mondjuk évek óta nagyon jó, hogy sok esetben a méreteket és akár a színeket is lehet gond nélkül variálni). Ugyanennyiért van szívecske illetve ananász mintás, csíkos és pöttyös, de még masszív arannyal bevont is. Az egyik legfantáziadúsabb darab a szivárvánnyal, felhővel, csillagokkal díszített infantilis bikini (alsó 2372 Ft.).
 
Összességében tehát színvilágban, méretben, szabásban és legfőképpen árban a 25 év alattiaknak kedvez a H&M, de nem is ez a legnagyobb baj, hanem hogy egyberészes fürdőruhát egyáltalán nem árulnak, pedig a honlap pont azzal nyit, és ez az idei nyár abszolút jolly jokere. Az Árkádban most nem jártunk, ha valaki ott mást tapasztalt, kommenteljen.   
Oszd meg másokkal is!
Mustra