OFFLINE

2007 fürdőruhái #3: H&M

2007. május 22., kedd 11:19

A H&M fürdőruha kínálata - legalábbis az, ami a Váci utcai boltban látható - meglehetősen szegényes. Ráadásul az aktuális darabok mellett ott van leárazva a tavaly nyári kollekció is, melyben a pozitívum, hogy többsége színes bikini nagyon olcsóért, hátránya, hogy olyan méretek maradtak, melyek legfeljebb pre-pubertás korú kislányokra lehet jó. Van viszont majom mintás úszósapka 1174 Ft-ról leárazva ötven százalékkal olcsóbban.
 
Az aktuális kollekció darabjai erősen retró hangulatúak: tarol a SZOT-üdülők világát idéző, három – nem okvetlen összeillő - színből összerakott alsó és felső (darabja 1893 Ft.). (A H&M fürdőruháiban az mondjuk évek óta nagyon jó, hogy sok esetben a méreteket és akár a színeket is lehet gond nélkül variálni). Ugyanennyiért van szívecske illetve ananász mintás, csíkos és pöttyös, de még masszív arannyal bevont is. Az egyik legfantáziadúsabb darab a szivárvánnyal, felhővel, csillagokkal díszített infantilis bikini (alsó 2372 Ft.).
 
Összességében tehát színvilágban, méretben, szabásban és legfőképpen árban a 25 év alattiaknak kedvez a H&M, de nem is ez a legnagyobb baj, hanem hogy egyberészes fürdőruhát egyáltalán nem árulnak, pedig a honlap pont azzal nyit, és ez az idei nyár abszolút jolly jokere. Az Árkádban most nem jártunk, ha valaki ott mást tapasztalt, kommenteljen.   

Ne maradj le semmiről!

KOMMENTEK

  • 2007.05.24 21:50:15toncsa

    Hát, a többi üzletbe is el kellett volna látogatni, mert csak úgy lehet teljes képet kapni. Ha az ember egy kicsit jobban megnézi a weboldalukat, feltüntették, hogy mely üzletben mely koncepció található, a váci utcaiban többnyire a Young, ez magyarázza a 32-es méretet, a többi üzletben kapható az ezüst egyrészes.

  • 2007.05.25 12:42:48bagaela

    Az árkádban van Kylie collection is, van hozzá jokis táska, meg ruha, nagyon bejösöv, szép türkizes meg ezüst szinekben...

  • 2007.05.25 13:37:04feng zsuzsi

    oké, megnézzük, aztán írunk arról is

Blogok, amiket olvasunk

JEGYZETLAP Posztnyár szindróma

Ha csak sóhajtozunk, és utáljuk, hogy vége, egyre nyomorultabbul érezzük magunkat. Négy lépés, hogy a szeptembert is élvezni tudd!

STÍLER Netes szépségdilik: ezeknek ne dőlj be

Ha nem akarsz úgy kinézni, mint egy cirkuszból szabadult bohóc, ne a csodatévő appok képeinek higgy, hanem a tükörnek. Az ugyanis nem halványítja el a bőrhibákkal együtt a sminkedet is.

HOMÁR Fifikás, de bebukott parkolóteszt budán

Jó napot, miért büntetnek meg, ha még a fizetőövezet kezdetét jelző tábla előtt parkolok, a nem fizető zónában? Csak. Parkolócég, 12. kerületi módra.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta