OFFLINE

Digitális zsírleszívás három perc alatt

2007. május 18., péntek 09:55

 

A Dove, kampány a valódi szépségért videói már megmutatták, hogyan lesz egy átlagos kinézetű hölgyből pár perc alatt címlaplány, most azonban azt is láthatjuk, maga a test is mennyire manipulálható. Ez a terjedelmes méretű lady, 3 perc alatt változik át vonzó, csábító, és nem utolsó sorban roppant vékony, modell alkatú nővé. Ráadásul még a haja sem eredeti, azt is photoshop-pal rajzolták meg neki. Tudjuk persze, hogy a technika sok mindenre képes, ez a videó azonban a maga töménységében mégis csak megdöbbentő, még akkor is, ha nagyon jól tudjuk hogy semmi sem igazi.

 

Ne maradj le semmiről!

KOMMENTEK

 • 2007.05.18 13:11:54leg

  Tantervi annyaggá tenni, aláírást gyűjteni, kult.mininsztert ostromolni vele. Szülői értekezleten osztogatni anyukáknak, és megkérdezni a kislányoktól, anya lejátszotta-e otthon.

 • 2007.05.23 09:24:47silkgoat

  "3 perc alatt változik át vonzó, csábító ... nővé"  hmmm....én nem így gondolom. De erre mondják, hogy ízlések és pofonok. Szerintem a végeredmény kifejezetten randa.

 • 2007.05.23 12:01:57opeth

  de a feje ronda maradt!

 • 2007.05.23 15:04:22gergo

  legalabb az eletben egyszer tenyleg jol nezett ki. ennyi orome legyen mar meg neki is... :)  aki meg elhiszi, hogy igaz amit ujsagokban lat, megerdemli, hogy szenvedjen

Blogok, amiket olvasunk

A TASZ JELENTI Azt hittem, jobban járok, ha nem az autót viszem szervizbe, hanem én megyek orvoshoz.

Képzeld el, hogy 15 éve minden nap ugyanazon az útvonalon mész a reggeli csúcsban munkába, majd a délutáni dugóban haza. Újabban visszatérő fájdalmat érzel a lábadban, mikor kiszállsz az autóból.

MAI MANÓ Kép-párok #187

Kép-párok rovatunkban minden alkalommal két olyan fotót láthattok, amelyeket neves fotóművészek készítettek ugyanazon témában vagy olyat, amelyeken éppen egymás munkáira reflektálnak.

HATÁRÁTKELŐ A lakókocsis élet árnyoldalai

Gyakran olvasni, hogy „persze, mert mindig csak a külföldi élet pozitívumairól van szó”, ami mondjuk szerintem nem igaz, de nem is ez a lényeg, hanem hogy a például a furgonlakó létnek is vannak bőven nehézségei.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta