OFFLINE

Digitális zsírleszívás három perc alatt

2007. május 18., péntek 09:55

 

A Dove, kampány a valódi szépségért videói már megmutatták, hogyan lesz egy átlagos kinézetű hölgyből pár perc alatt címlaplány, most azonban azt is láthatjuk, maga a test is mennyire manipulálható. Ez a terjedelmes méretű lady, 3 perc alatt változik át vonzó, csábító, és nem utolsó sorban roppant vékony, modell alkatú nővé. Ráadásul még a haja sem eredeti, azt is photoshop-pal rajzolták meg neki. Tudjuk persze, hogy a technika sok mindenre képes, ez a videó azonban a maga töménységében mégis csak megdöbbentő, még akkor is, ha nagyon jól tudjuk hogy semmi sem igazi.

 

Ne maradj le semmiről!

KOMMENTEK

 • 2007.05.18 13:11:54leg

  Tantervi annyaggá tenni, aláírást gyűjteni, kult.mininsztert ostromolni vele. Szülői értekezleten osztogatni anyukáknak, és megkérdezni a kislányoktól, anya lejátszotta-e otthon.

 • 2007.05.23 09:24:47silkgoat

  "3 perc alatt változik át vonzó, csábító ... nővé"  hmmm....én nem így gondolom. De erre mondják, hogy ízlések és pofonok. Szerintem a végeredmény kifejezetten randa.

 • 2007.05.23 12:01:57opeth

  de a feje ronda maradt!

 • 2007.05.23 15:04:22gergo

  legalabb az eletben egyszer tenyleg jol nezett ki. ennyi orome legyen mar meg neki is... :)  aki meg elhiszi, hogy igaz amit ujsagokban lat, megerdemli, hogy szenvedjen

Blogok, amiket olvasunk

MENŐ LAKÁS Hangulatos nappalik fehér téglákkal

A fehérre festett téglafal olyan visszafogott dizájnelem, ami egyből érdekesebbé tesz bármilyen lakást. Mutatjuk a jó példákat: modern, szellős, világos.

KETTŐS MÉRCE Kinek járjanak a segélyek?

Aki megérdemli? Aki rászorul? Aki balszerencsés? Az igazságos újraelosztás rendszere nem is olyan egyszerű.

GADGET Menő mobil 26 ezer alatt

A Xiaomi Redmi 4A az egyik legkedveltebb telefon hazánkban a gyártó kínálatából. Nem is csoda, mert ilyen tudást ilyen áron kevesen adnak!
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta