2007 fürdőruhái #2: Women's Secret

Egy ideje a Women's Secretet pizsamaboltként tartjuk ugyan számon, de nem létezik fürdőruhás körkép a fehérneműlánc nélkül.  A  főleg a basics, azaz az ide-oda pántos melltartó kollekciója miatt megkerülhetetlen WS pár éve elvészni látszik a Snoopy-k és a kisnyuszik világában, olyannyira, hogy szinte alig lehet már fehérneműt kapni húsz éven felülieknek. Az idei fürdőruha kollekcióból viszont hála istennek kimaradt az infantilis motívum, és bár kicsit sokalljuk a virágokat és pálmafákat a bikiniken, fellélegeztünk, hogy lehet kapni egyáltalán bármit, amin nincs egy cuki rajzfilmfigura, vagy egy Hug me! felirat.


Az 2007-es nyári kollekciót elnézve a legelegánsabbnak a fekete, hímzett bikinik bizonyultak (melltartó: 6995 és bugyi 4995 Ft), nekünk mégis a pöttyös, low-cut bugyis, kétrészesek tetszettek a legjobban. (bugyi: 4995 Ft). Feketében is, de pirosban még inkább. Akik ennél valamivel feltűnőbbre vágynak, bőven találnak magunknak csiricsárés, virágos, neonszínes verziókat is, amivel garantált a feltűnés a strandokon és az uszodákban.   

A Women's Secret nagy előnye, hogy itt mindig is vehettünk 40-es melltartó mellé 34-es bugyit, és fordítva, anélkül, hogy át kelljen verni az eladót, vagy be kelljen érni a fapados verzióval. Itt ugyanis már régen rájöttek, hogy nem mindenkinek arányos az alakja, van, hogy nagy fenékhez kicsi mell jár, keskeny csípőhöz pedig nagy.

Egy kérdésre azonban nem tudjuk a választ: Minek minden melltartóba szivacs, és ha tényleg az egyrészes fürdőruha 2007 slágere, akkor hogyhogy nem találtunk a Women’s Secretben egyet sem?
Oszd meg másokkal is!
Mustra